כמה חדשות

מישהי 111

New member
כמה חדשות ../images/Emo32.gif

א. חזרתי היום ממש מוקדם והסרע"ן (סגן ראש ענף) שלי חי בסרט שאני חוזרת היום. הגעתי ב-12:35. זה ממש מוקדם!!! ב.היום אני ואיתן חוגגים שנה לפרידה. אני מבקשת מכולם שירשור מזל טוב!!!! נראה כבר איך נחגוג... ג.אתמול הייתי כל היום בבריכה שלנו... איזה כייף היה.. סוף-סוף היא נפתחה ואנחנו עשינו ספתח לבירכה. אשכרה חנכנו אותה.. ז'תומרת היא הייתה גם פתוחה שנים קודמות, אני פשוט לא ממש הייתי בצבא אז. וואי.. יש תמונות וסירטונים משם והיה כזה כייף הסתבלט הזה בלי אף מפקד על הראש... (כי מלא אצלינו הוקפצו לצפון ובין היתר המפקד הישיר שלי) אז אתמול הייתי 4 שעות בבריכה... אכלנו גלידה, שיחקנו שש- בש, היינו בתוך הבריכה וסתם הסתלבטנו עם משקפיי שמש ובגד ים או אפילו סתם על חצי ב', יותר נכון עם גופיה לבנה. היה לי ממש תענוג.... צריך עוד ימים כאלה.. בערב אכלנו פיצה גם.. ובכלל, אתמול היה יום סטלה.. והיום יצאתי על הבוקר.. הסרע"ן שלי יכול אתם יודעים מה...

MoWz

New member
שיהיה לכם בהרבה מזל טוב!!!..חח

ואין מצב שאת מעלה את הסרטונים נכון?..חחח כיף בצבא

מישהי 111

New member
הצבא שלנו זה סטייל הצבא של

"השיר שלנו"... בדיחה במילים אחרות! תודה על המזל- טוב! נא להפגיז ברכות!!!!

MoWz

New member
ככה זה נראה

אני יודעת שאין כאלה הרבה אנשים כמוני שבאמתתתת רוצים ללכת לצבא.. את התקופה הזאת של החיים זה חתיכת דבר.. אבל עוד לא באמת הייתי בצבא..אז מה את אומרת?..היית מוותרת על הצבא בחיים?

מישהי 111

New member
לא הייתי מוותרת בכלל על הצבא

הייתי מוותרת על הסרע"ן הסמרטוט שלי... אין סמרטוט ממנו!!! מתה שיעלו עליו שהוא לוקח סמים- מתה!!! אני מאמינה שכולם רוצים ללכת לצבא באיזשהו מקום נסתר. אני מודיעה מראש שיכול מאד להיות שאני אעלה לצפון אולי שבוע הבא! פחד אלוהי! אין מקחבים ממוגנים... אני מפחדת....

FreakOfNature

New member
תסבירי את עצמך - מה זה עולה לצפון?!

את רוצה שאני אחטוף התקף לב?!?!!??!!?

מישהי 111

New member
האמת שגם אני חוששת מזה מאד

מלא אצלינו עלו ויעלו גם שבוע הבא... אם המפקד שלי יהיה שם שבוע שלם אני אהיה חייבת להצטרף אני מאמינה.. וזה מפחיד עכברים! אני לא יודעת מה אני אעשה, אבל אני חיילת בצה"ל, ומה לעשות שלא ממש שואלים אותי אם לעלות או לא? חובתי... זה אל שאני אגן שם על מישהו, זה סתם התאבדות לשמה, אבל אין ברירה, אם זאת הדרישה\ אז זה מה שאני אעשה. מקווה שתהיה הפסקת אש ודיי.. נמאס כבר מהמלחמה הזאת... סתם נהרגים לנו חיילים ואזרחים על כלום.

adii1201

New member
אני איתך...

אבל לא הבנתי משו... למה שייקחו אותך לצפון אם את לא קרבית וגם ככה לא תעשי שם שומדבר?! סתם לסכן יים של אנשים?! אחחחחח צבא מטומטם!!!!!!! מקווה בשבילך ובשבילי שלא תגיעי לצפון!!!!

מישהי 111

New member
האמת שהתחום של הענף שלי

זה להכשיר חיילים.. זה קורסי מ"כים. אבל כן, אני מסכימה איתכם. מה לעשות שזה לא בשליטתי?

Me N U

New member
ואיך החיילים סובלים אותך,תסבירי לי?

סתם נשמה
פרה עליייייךךךךךך מאמימו הביהץץץץץץץץץץ מוווווווווווווווווווווווווווו

Me N U

New member
הם רוצים שלבחורים שם יהיה חם!

כי אם עדי לא תהיה שם, אז איזו כוסית דוגמנית ייצא לחיילים שם לראות בתקופה הקרובה בסיטואציה של קרבות ומבצעים
רק עדי יכולה לספק את הצורך לראות איזו כוסה מהלכת שם

Me N U

New member
היא לא יודעת להסביר/לבטא את עצמה!

היא קיבלה רק 70 בבגרות שלה בחיבור

רובע

New member
אני ממש רציתי ללכת לצבא...

אבל עכשיו כשרוב הסיכויים הם שאני לא אלך אני כבר לא רוצה ללכת כי יש לי דברים לעשות במקום זה ואין לי שנתיים לחכות עד שאני אעשה אותם..

adii1201

New member
מזל טוב על 2 דברים:

1) על השנה פרידה 2) על פתיחת הבריכה.. וכפרע נחמדת שחזרת! בקושי ראיתי אותך פה כשחזרתי...

מישהי 111

New member
ד"א

מחר היה אמור להתקיים לנו ערב ענפי שבו עושדים על האש בבריכה ונמצאים בבריכה וטקס הענקת דרגות וכאלה, אך לצערי בגלל המצב הוא בוטל..

שמחה שנהנת!

למרות שבדר"כ את נהנת בימי רביעי
אבל גם שני זה טוב
ומזל טוב כמובן

FreakOfNature

New member
שלום לך../images/Emo140.gif

מה שלומנו בימים אלה? וואו... שנה אחרי הפרידה מאיתן. אני לא יודע אם זה נראה הרבה או מעט... אפשר גם לחגוג שנה להתהדקות הקשר בינינו בקרוב, לא? תגידי מאמי יש לי שאלה - את זוכרת מתי היינו ברחובות בבית קפה ההוא שהיה LOA והיה את העבריינים הקטנים בחוץ והגשם? פשוט למרות השיחה שהייתה לנו בפגישה הקודמת, נראה לי שבכל זאת הבית קפה ההוא ברחובות היה משהו מיוחד, ובא לי לזכור מתי זה היה...

מישהי 111

New member
אממ.. אני אזכר ואני אחזור

אליך עם זה.. למעשה עכשיו אני נוסעת לשם, אבל לפארק המדע לא למרכז העיר... זה היה מיוחד... ואיתן הכי מ]ורסם כי איתן איתי כשהתחלתי להעריץ אותה.... כל אלה שהיו לפניי היו בתקופת שלמה ארצי... חחח.... אנחנו גם חוגגים שנה וגם היום זה ערב יום האהבה.. פעמיים כי טוב, והיום עוד יום שלישי!!! חחח... אבסורדי...

למעלה