כמה חדשות רעות

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
כמה חדשות רעות ../images/Emo10.gif

אהלן אנשים לא הייתי כאן כמה זמן בגלל שהיה לי וירוס מרושע במחשב החדשות הרעות הן שפספסתי 2 פרקים של אהבה מעבר לדוכן של המים מינרליים מישהו כאן יכול לספר לי מה קרה ??? החדשות הרעות עוד יותר שנמחקו לי כל קבצי הוידאו שפרסמתי והתכוונתי לפרסם וגם התמונות, הקולאג'ים וקבצי הפלאש עם ה"ריקודים" כך שלא יהיה פרסום בזמן הקרוב עד שאני אצליח לעמוד על הרגליים חזרה. בכל אופן מה קורה איתכם ?

SimsY

New member
נו טוב אני מקווה

רק שכל הטרחה הזאת על להקליט את כל הפרקים ולעשות את כל התמונות ועכשיו הכל נמחק

../images/Emo85.gifלא נורא

בובי.. אני בטוחה שתחזיר לנו את זה מהר... אצלנו אין וירוס.. אבל האינטרנט נתקעע

SimsY

New member
איפה אפשר לדעת

מה קרה ביומיים האחרונים בסדרה (יותר נכון הפרקיים האחרונים כי ביום חמישי של שבוע שעבר פספסתי (הלכתי לקניות פסח) וביום ראשון פספסתי (הלכתי לקנות צורב DVD) ולצערי גם את השידורים החוזרים פספספתי.

orhila

New member
אני אנסה להשלים: שני הפרקים האחרוני

קרן באה לליאור ורוצה להתקרב אליו וגם לישון אצלו, כי לא היה לה היכן לישון בלילה ולהתוודות שהיא לא יכולה לשלם את שכר הדירה לעדן, ליאור מבטיח לעזור לה עם תשלום החודש הראשון, עדן ישנה אצל ליאור (במיטות נפרדות) למרות מחאתו הנמרצת של אמנון, שמצא אותה לבד בבית אחרי שליאור השאיר אותה והלך להביא לדניאלה את החוזה לעסק המשותף שלהם, ובבוקר ליאור מביא את קרן לעדן והיא השותפה הרשמית לדירה של עדן. אמנון מייעץ לדניאלה בעניין החוזה והעסק המשותף ומזהיר את דניאלה שלליאור אין כסף והוא עשוי ללוות בשוק האפור, המסוכן, דניאלה נבהלה וקצת התאכזבה אך לא הודיעה מה החלטתה לגבי העסק, ונקבעה פגישה משולשת ליאור דניאלה ואמנון. נתן מגיע לאמנון וצועק עליו שיעזוב את אשתו ושליאור והוא לא ינסו לסכסך בינו לבין אשתו, אמנון עונה בתקיפות ומסביר לו שלא ינסה לפתור את בעיותיו בנישואין דרכו ודרך בנו. אליאן שוכבת עם גולן ויונת חושדת בהם ומחכה לגלון כאשר הוא חוזר ומסבירה לו שהיא מבינה שלא היה בפאב עם חברים כמו שהוא מתרץ. שירלי פוגשת את אייל והוא מציע לה לבוא לראות DVD אצלו בבית, אך דניאלה ונתן לא נותנים לה ללכת איתו ומביישים אותה בפניו. עדן באה להחזיר ארבעים אלף ש"ח לאורית ובצאתה קורה משיהו נורא לתום, אורית צועקת והפרק נגמר...... המשך היום וחבל שמחר אין פרק.

SimsY

New member
אני ממש ממש ממש אודה

אם מישהו יגיד לי באיזה ימים השבוע היה אהבה מעבר לפינה כדי שאני אדע אם פספסתי מתישהו או לא היום יום רביעי בינתיים אני יודע שפספסתי ביום חמישי של שבוע שעבר וביום ראשון של השבוע הזה השאלה הגדולה אם היה פרק ביום שני ושלישי אני לא בדיוק הייתי מעודכן ואם מישהו יוכל לתת תקציר או לכוון אותי לאיזה אתר עם תקצירים אני מאוד מאוד אודה לו.

ronron15

New member
לא היה ביום שני ושלישי כל ש

הפסדת רק 2 [חמישי וראשון] ושניה אני הולכת להביא את השבוע ואכתוב לך תקציר של זה, רגע K אז ככה:
"עדן מצילה את תום ומשלימה עם אורית; עודד מפטר את אליאן, וגולן כועס; אליאן מספרת לשירלי ששכבה עם גולן; ליאור כועס על התערבות אמנון בעסקיו עם דניאלה; שירלי משחקת באייל, יונת הולכת להשלים עם גולן, ותופסת אותו במיטה עם אליאן; קרן מבקשת מליאור שיבטל את התלונה נגד עמי, וליאור בתגובה רוצה להתלונן על קרן." זהו. זה אמור להיות התקציר של כל השבוע... הרבה מזה לא היה בחמישי וראשון, באמת שלא הפסדת הרבה. היום [רביעי] כתוב בעיתון שיהיה פרק אבל שידור חוזר... אז לא יודעת ומחר אין פרק.. ככה כתוב. יומטוב, מקווה שעזרתי.

למעלה