כמה חדשות טריות..

Eskorbuto

New member
כמה חדשות טריות..

1. אפקט הפחד חוזרת בעונה שלישית וטרייה למדי ל - AXN! זה יקרה באמצע יוני. 2. שרה קוזר, אחת משתי המועמדות הסופיות ב"ג'ו מיליונר", אותה בחורה מתוקה שהתגלתה ככוכבת סרטי סאדו-מאזו, ממשיכה עם הקו השערורייתי. קוזר הצטלמה בעירום ל"פלייבוי", בתמונות שיתפרסמו בגיליון יוני הקרוב של המגזין. לדבריה, היא דחתה כמה פעמים בעבר הצעות של פלייבוי לצילומי עירום, אבל עתה, אחרי שקיבלה את ברכת המשפחה וידידה, החליטה ללכת על זה, והתנאי שהעמידה החסודה לאנשי המגזין הוא שבעיתון לא יתפרסמו תמונות עירום מלא. 3. הסדרה סקראבס מגיעה לארץ..זה קומדיית נוסח אי.אר. בימי ראשון בערוץ 22 בשעה 23:30. 4. העונה השנייה של "אי הפיתויים" עולה השבוע בביפ - ימי ראשון 21:10. כל החדשות נלקחו מהעיתון "רייטינג". סוף סוף סדרות חדשות וטובות..צפייה מהנה.

Outlast

New member
אוקיי, אולי מישהו מוכן לשתף אותי,

(פשוט פספסתי את התכנית האחרונה)- מי ניצחה בג'ו מיליונר??

smochkin

New member
מה שנכון נכון

שלח לי את הכתובת אימייל שלך ותקבל מתנה!

Gal6

New member
למה, כמה זמן זה עומד לקחת?

זה משהו שאת תכיני?

Gal6

New member
חח, לא קלטתי שזה חתימה

אבל גם לקח לי זמן לקלוט את דה דה דה יש לי עבודה....

Outlast

New member
מה לא היה?

הוא לא היה אמור להיות ביום ראשון, או בשבוע שעבר?

gah

New member
הבהרה:

הפרק האחרון הוא כפול שפשוט ערוץ 10 פירקו אותו לשבועיים. הפרק שהיה ביום ראשון שעבר הציג את הפגישות וכל התהיות שהיו לחתיך עם שתי הבנות האחרונות ובדיוק דקה לפני שהוא בא להגיד להן המי הוא בחר ושהוא עני, זה נגמר וזה יהיה ביום ראשון עוד יומיים.

amitooshacham

New member
זה לא פרק כפול!

גם באמריקה בדיוק שניה לפני שהוא אמר את מי הוא בוחר, הפרק הפסיק ושבוע אחרי זה שודר הפרק האחרון בהחלט.

Jack Bauer

New member
הוא בוחר את זאת עם השער השחור

יענו לא שרה והיא מסכימה..אחרי זה התגלה שהוא בחר אותה מפני שהמפיק הכריח אותו למה אז זה הסתדר הכי טוב אבל האמת היא שהוא רצה את שרה..אז מה שהוא עשה זה חילק את המיליון דולר שקיבל בסוף בינו לבינן זאתי שהוא בחר וזהו.. הורדתי את הפרקים כבר לפני שלוש חודשים אז אין לי מושג מה השמות..

למעלה