כמה חבל.

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

סלוניק

New member
ובכן,

מהיכרותי עם אמיר תיבון ומשפחתו, אני מרשה לשער בביטחון כי זו איננה השקפתו וכי מילותיו לא הובנו כנכונה.

wizibusy

New member
אני לא יודע...

כבר לא אכפת לי אם הם יעמדו במשאל עם הזה או לא, העניין הוא שהביטחון שלי בעניין הרוב הדומם אשר תומך בהתנתקות מתערר. משאל עם יעזור לי. קיום כבר הגענו לשלב שכמעט בלתי אפשרי לעשות משאל עם בלי לערער את מעמדה של הכנסת, זאת מכיוון שהחליטו והעבירו את החוקים הקשורים בדבר. אני חושב שלמתנחלים לא תהיה אימרה במקרה שנעשה משאל עם, ונגיע להחלטה משותפת על סמכות שתהיה אחראית על ביצוע המשאל, והסכמה שהממשלה הנוכחית - עד הבחירות, לא תבצע את ההתנתקות במקרה של הפסד במשאל, במקרה של ניצחון - המתנחלים יצתרכו להתפנות. גם אם צורת הפינוי(כוח) תשאר בעיניה, לפחות אני יהיה שלם עם הפעולות האלו.

Ragamala

New member
הבעיה היא שהימין הקיצוני כבר

הבהיר שהוא יעשה הכל כדי לעצור את מהלך ההתנתקות. אז אני בטוח שבמשאל העם יבוצעו (למען קדושת השם) זיופים, איומים, חסימות, מכות ומה לא. יש סיבה למה משאל עם לא מאושר - יהיה פה טרור ביום ההצבעה הזאת

מוטי שי

New member
אתם רוב

רק וירטואלית, עד שמגיע בחירות ואתם מועפים אל הקרשים... תבוסה אחר תבוסה, לא מצליחים לבלבל אותכם באמונה, שאתם הרוב... והעם אכן מטומטם, אותו עם שמצביע בהמוניו לימין הרדיקאלי, אך אינו יוצא למאבק כשהנבחר שלהם משתמש בקולותיהם כדי לקדם מדיניות לה הם התנגדו בבחירות.

Bassman

New member
....

עַיִן תַּחַת עַיִן, שֵׁן תַּחַת שֵׁן, יָד תַּחַת יָד, רֶגֶל תַּחַת רָגֶל. כה כְּוִיָּה תַּחַת כְּוִיָּה, פֶּצַע תַּחַת פָּצַע, חַבּוּרָה, תַּחַת חַבּוּרָה. אבל אנשים מתעלמים מהעובדה שזה רק ההתחלה. כמה פרקים אחרי יש פירושים, הסברים ספציפיים. שיקראו את כל הספר

למעלה