כמה חבל

מממאיה35

New member
כמה חבל

שאי אפשר להוסיף את שרית לפאזל..
1000 חלקים, HEYE, קלי קלות, פחות מ 10 שעות עבודה לדעתי.. תוצאה יפה. יש לי עוד איזה 3 ממתינים לי להרכבה מאותה סדרה.

מממאיה35

New member
התעייפה החתולה

אחרי שהרכיבה את כל הפאזל, ובכל זאת, מעייף להיות דומגנית הבית, אז צריך לפהק..

מממאיה35

New member
והנה הפאזל כמו שהוא ../images/Emo26.gif

בלי חתולים שנכנסים לפריים של התמונה

jocie1

New member
תמונות יפות מאוד....גם דוגמנית הבית../images/Emo8.gif

123נעמי

New member
ברחה לך חתולה מהתמונה../images/Emo6.gif

איזה יופי הפאזל אהבתי מאוד
גם אני שמתי עין על הסידרה הזו. ציורים מקסימים ובמיוחד חמודה החתולה האמיתית . איזה מותק. שלך מפהקת - שלי כל הזמן ישנה. נראה לי שאני צריכה להחליף לחתולה שלי בטריות - כמה כבר אפשר לישון? כל הזמן היא חורפת וכשאני הולכת לישון - לה נפתחות העיניים והיום שלה מתחיל. בקושי אנחנו ניפגשות
אני רואה שניכנסת לקצב מוגבר בהרכבת פאזלים - סבבה עוד שבוע רוצים לראות את הפאזל הבא מורכב. בהצלחה

מממאיה35

New member
אני חושבת שהבא יהיה פאזל אתגרי כלשהו

למרות שיש לי עוד כמה מהסדרה הזו של החתולים והם גם כיפים להרכבה וגם תוצאה מהממת
עדין אני רוצה גם קצת אתגר בהרכבה.. אז אולי כמו ספר - כשקוראים ספר שאי אפשר להפסיק ואחכ צריך להתאושש ממנו שבוע, ככה גם בפאזלים - אחד קשה ואחד קל.. עכשיו אני צריכה לבחור בין פוטומזאיק (יש לי מיקי וסנופי) לבין הדגים האלה שהבאתי מארהב.. ויש לי גם עוד אחד אתגרי אבל בקטנה (רק 550 חלקים)..
נראה כבר..

123נעמי

New member
איזה יופי../images/Emo9.gif

איזה פאזל מגניב - באמת נראה פאזל אתגרי בטח כל החלקים אותו הדבר - גם בתמונה וגם בטעם
תעשי לנו תצוגה של כל הפאזלים שקנית בארה"ב כל פאזל שאת מציגה כאן הוא פאזל יותר יפה מהקודם. רוצים לראות תערוכה של כל הפאזלים שקנית. בהצלחה עם הסוכריות

למעלה