כמה זמן?

מצב
הנושא נעול.

moko21

New member
כמה זמן?

כמה זמן?
שלום! מחר אני רוצה לקפוץ בבוקר להגיש את מסמכי התביעה בביה"ד לעבודה בת"א. האם זה כרוך באיזשהו תור? (אני מהמהר שכן) ואם כן זה יכול לקחת הרבה זמן? תודה.

אני לא יודעת לענות לך מכיוון שאת כל

כמה זמן?
שלום! מחר אני רוצה לקפוץ בבוקר להגיש את מסמכי התביעה בביה"ד לעבודה בת"א. האם זה כרוך באיזשהו תור? (אני מהמהר שכן) ואם כן זה יכול לקחת הרבה זמן? תודה.
אני לא יודעת לענות לך מכיוון שאת כל
התביעות במשרדנו לבתי הדין לעבודה אנחנו מגישים באמצעות שליחים מיוחדים.... לא יודעת איך זה עובד ו/או כמה המתנה יש כאשר אדם פרטי ניגש להגיש תביעה. כמו בכל הליך פרוצדורלי - מניחה שתצטרך להמתין.... בהצלחה.

yg28

New member
אורך התור

כמה זמן?
אורך התור
אין ממוצע ואין סטטיסטיקה. זה יכול לקחת 5 דקות ויכול גם לקחת 15. בכל אופן - גש לקומה 4, ביציאה מהמעלית פנה ימינה - חלון "תביעות". תקבל שובר תשלום לאגרה, ישלחו אותך לדואר (בקומת הכניסה), תשלם ואח"כ תחזור לקומה 4 לקבל את ההעתק שלך של כתב התביעה. לא לשכוח להכין מספר עותקים מתאים (3 לביה"ד + 1 לך + 1 לכל נתבע/ת).

האם יש תור נפרד לעורכי דין ?

אורך התור
אין ממוצע ואין סטטיסטיקה. זה יכול לקחת 5 דקות ויכול גם לקחת 15. בכל אופן - גש לקומה 4, ביציאה מהמעלית פנה ימינה - חלון "תביעות". תקבל שובר תשלום לאגרה, ישלחו אותך לדואר (בקומת הכניסה), תשלם ואח"כ תחזור לקומה 4 לקבל את ההעתק שלך של כתב התביעה. לא לשכוח להכין מספר עותקים מתאים (3 לביה"ד + 1 לך + 1 לכל נתבע/ת).
האם יש תור נפרד לעורכי דין ?
YG28 אני רואה שאתה בעניינים, אז אולי תוכל להשכיל אותנו גם בכך ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה