כמה זמן שאין פה שאלון..

מיקמיק 1

New member
כמה זמן שאין פה שאלון..

ממצבב? טוב ייאלה שאלון חדש.. השאלון הזה יכלול כל מני שאלות.. לא היה פה שאלון מלא זמן.ןן...אז הינה לכם שאלון: 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? 10. מה הצבע האהוב עליכם? 11.למה דווקא הצבע הזה? 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? 13.ואיך השאלון היה?.. טוב נו השאלון הזה קצר..סתם משעמם לי אז הרכבתי שאלון מוזר כזה.. אם בא לכם תענו..

../images/Emo78.gifאני ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo175.gif

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך?כי אני מכירה אותם! 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים?לא מוצאת כרגע 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם?כן,אבל ככה זה היה חודש,ואחרי זה זה חזר! 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי?זה תלוי בטעות,יש לי חברות מסויימות שקצת קשה להם לבקש סליחה ויש לי חברות מסויימות שאין להם בעיה,אני מניחה שבדרך כלל זה אני בחברים שלי מסויימים.. 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את?אם הזמן רואים מה קורה..תשמעי אני לא בקטע של ריבים! 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן?מסן! 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם?לא מוצאת כרגע 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם?לא נראה לי 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))?כן 10. מה הצבע האהוב עליכם?שחור 11.למה דווקא הצבע הזה?כי אני חושבת שזה יפה..יש עוד צבעים כמו תכלת לבן טורקיז 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו?לא...:-\ 13.ואיך השאלון היה?..בסדר גמור!קצר!

../images/Emo76.gifעונה..

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? יש לי שיטות.. חח 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? תהיה מאושר! 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? לא 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? שתינו אותו דבר 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? זו אותה שאלה 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? כלום 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? לא זוכרת 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? כן 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? כן 10. מה הצבע האהוב עליכם? אודום ו-ורוד 11.למה דווקא הצבע הזה? ככה 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? אולי 13.ואיך השאלון היה?.. יפה

adi121

New member
נהנהנה../images/Emo60.gif

לא היה פה שאלון מלא זמן.ןן...אז הינה לכם שאלון:אווו סוף סוף תודה רבה! מה היינו עושים בלעדייך.. 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך?כאלה שהרגישו שעובר עליי משהו ולא ויתרו גם שלא שיתפתי פעולה ועזרו לי לצאת מזה 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים?בדקה אחת של עצב ביזבזת 60 שניות של שמחה 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם?כן 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי?אם היא חשובה לי אני אלך להתנצל אם לא.. אז כנראה שאף אחת לא תתנצל 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את?בנתיים עברה שנה ואף אחד לא בא להתנצל אם כבר מישהו מתנצל זה אני 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן?אייסיקיו 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם?אל תאהב את מי שאתה משיג תשיג את מי שאתה אוהב 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם?בערך.. 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))?לא ממש 10. מה הצבע האהוב עליכם?אדום ושחור 11.למה דווקא הצבע הזה?לא יודעת.. צבע יפה בעיניי מסמל הרבה דברים 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו?ממי שהייתי צריכה לבקש ביקשתי 13.ואיך השאלון היה?..חביב+

B A W

New member
חולה ועונהנהנהנהנה

ממצבב? טוב ייאלה שאלון חדש.. השאלון הזה יכלול כל מני שאלות.. לא היה פה שאלון מלא זמן.ןן...אז הינה לכם שאלון: 1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? הן תמיד שם בשבילי, דורגות שלא לשפוט אותי, וסובלות אותי גם כשאני איכסייית 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? יש לי המון! 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? אמממממ לא רבתי, הקשר פשוט התנתק לבד... 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? תלוי....לא יודעת... 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? זאת לא אותה שאלה? 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? אייסיקיו 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? אני אוהב\ת אותך...משפט כ"כ פשוט, ועם זאת משפט שמסתיר בחובו המון! משפט שיכול לעשות לכל אחד את היום! 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? כן... 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? חלקם...אם אני אדאג להגשים אותם! 10.מה הצבע האהוב עליכם? ירוק ושחור! 11.למה דווקא הצבע הזה? כי שחור זה צבע שהולך עם הכל, והוא גם מרזה אז...וירוק כי אני אוהבת ירוק...צבע כ"כ יפה! 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? אממממממ מאלה שהכי חשוב אז כן.... 13.ואיך השאלון היה?.. מעולהההה טוב נו השאלון הזה קצר..סתם משעמם לי אז הרכבתי שאלון מוזר כזה.. אם בא לכם תענו.. עניתיי

baril

New member
../images/Emo80.gifאניאניאניאני = ]

. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? האא
2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים?לחיות את הרגע 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם?לאאא.. כאילו זה קרה לי אבל אחר כך התקרבנו ושוב נהיינו חברות טובות 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי?אם זה טעות שלי אני יילך ואבקש ואם לא היא תבוא ותבקש 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את?^ 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן?אייסי 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם?לא'דת 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת התגשם?לא 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))?כן 10. מה הצבע האהוב עליכם?ש ח ו ר ! 11.למה דווקא הצבע הזה?כי הוא יפהה.. והוא פריקי =] 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו?שלחתי סליחה לכל האייסי 13.ואיך השאלון היה?..קצר
פיייייייייי.. סתאאאאאאאאאאאאםם.. חחחחח איזה קצר זה מ'זה?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? חברות שמוכנות לעשות בשבילי הכל ולהקריב את עצמן ואת הרצונות שלהן, שבאמת אכפת להן ממני, ושתלכנה עד סוף העולם בשבילי, אפילו אם הסיבה היא רק שנורא בא לי. וכל זה תקף גם לחברים. 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? When in doubt, SMILE! 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? כן. לא רבתי, אני לא נוהגת לריב עם חברות, אלא פשוט ניתק הקשר. אבל הוא בתהליכי חזרה. 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? היא. אני כלכך אגואיסטית מדי בשביל זה, שומרת טינה ובעלת כבוד עצמי רחב מדי. 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? זו לא אותה השאלה? 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? מסנ. 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? פעם מישהו שיקר לי כלכך אמר לי: "נחמד להתעורר כל יום בבוקר איתך במחשבות, ללכת לישון איתך במחשבות, לחכות כל היום שתבואי, לבטל תוכניות כדי להיות איתך, ואז לשמוע דבר כזה". 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? כן. הרבה. 9. מאמינים שחלומות מתגשמים? כמובן. 10. מה הצבע האהוב עליכם? ירוק, וורוד, סגול, צהוב. 11.למה דווקא הצבע הזה? ירוק - כי תהילת עבר וכל זה. וורוד - כי זה אופטימי ומתוק לגמרי. סגול - כי הוא נותן איזשהו סקסאפיל. צהוב - כי לא יודעת, התחלתי לחבב את העניין. הוא שמח בסה"כ. 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? אני לא נוטה לפגוע באנשים, אני נוטה לפגוע בעצמי. ובכלמקרה, אני אעשה, אל דאגה. 13.ואיך השאלון היה? נחמד. אבל לגבי שאלה אחת וגם בשאלונים אחרים - זה לא צ'אט כאן, אם אני ארצה לדעת מה התשובות שלכם אני אקרא את השאלון שעניתם עליו, לא צריך להוסיף לי תשובות כמו "אם לא - אתם מפסידים" או "אני כן". אבל תמשיכו לעשות שאלונים, אתם עושים עבודה ברוכה וטובה :)

nice ../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? אמממ... קשה להסביר! 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? כתוב החתימה שלי... הוא ארוךך! 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? לא 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? זה תלוי עם איזו חברה! 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? זה בדיוק כמו השאלה הקודמת רק שזה מנוסח שונה קצת... 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? אייסיקיו 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? "קשה יש רק בלחם וגם אותו אנחנו אוכלים" 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? אמממ כן 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? בטחח!! 10. מה הצבע האהוב עליכם? כחול 11.למה דווקא הצבע הזה? כי הוא יפהה חחח 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? לא, זו ההזדמנות:
לכל מי שפגעתי בו! 13.ואיך השאלון היה?.. היה סבבה!

עונה

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? רואה מתי הם באמת איתי... 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? לאזדעת 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? כן 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? אפחת, אנחנו יכולות לריב ולזרוק סכינים אבל אז אחת מתקשרת ומדברים רגיל... אף פעם לא היה מצב שבאמת לא דיברנו 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? ^^ 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? איסיקיו 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? לאדעת 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? כן... 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? אולי 10. מה הצבע האהוב עליכם? לאדעת 11.למה דווקא הצבע הזה? --- 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? לא. 13.ואיך השאלון היה?.. בסדר

moomi123

New member
עונה!

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך?כי אני כבר מכירה אותן! 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים?תהנה מכל רגע כי חיים רק פעם אחת 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם?כן 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי?שתינו 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את?שתינו 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן?מסן 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? לא זכור לי... 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם?כן 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))?כן 10. מה הצבע האהוב עליכם?כתום 11.למה דווקא הצבע הזה?כי זה צבע שמל וקופצני 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו?חלק 13.ואיך השאלון היה?..נחמד

עונה

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? יודעת מה..=/ 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? אין.. 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? אמממ לא נראהלי.. 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? בדרך כל היא תבוא.. אבל זה לא אשמתי אני נוטרת טינה הרבה זמן מה לעשות.. 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? שאלת כבר בשאלה הקודמת.. 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? מסן 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? לאדעת נו.. 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? נראהלי.. 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? אממ כן.. 10. מה הצבע האהוב עליכם? ורוד סגול תכלת כתום 11.למה דווקא הצבע הזה? הצבעים.. כי ככה.. למה השמיים כחולים?? 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? אממ לא.. נו עיזבו אותייי 13.ואיך השאלון היה?.. מעצבן קצת אבל חמוד ביותר

צודקת חח ועונה../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך?אני יודעת אם הן לא פגעו בי, או אם הן נמצאות איתי ולא עוזבות אותי וקובעות להיםגש ודברים כאלה.. 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים?לא יודעת 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם?
4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי?חחח אני זאתי שאז תמיד באתי אני לא מתכוונת לחזור על זה
5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את?אני,אבל זה היה שנה שעברה בהתחלת השנה. 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן?מסנ 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם?לא זוכרת
8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם?כן
9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))?כה..ברור..אם מגשימים אותם ולא מחכים שזה יבוא לבד. 10. מה הצבע האהוב עליכם?ורוד 11.למה דווקא הצבע הזה?כי הוא יפה
12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו?כן. 13.ואיך השאלון היה?..סבבה לגמרי

סתם, בא לי לענות....

. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? אינטואיציה, אינסטינקט וכו'.. 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? HOLLYWOOD, HERE I COME!!!! 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? ברור..דברים אף פעם לא יכולים לחזור לקדמותם לא משנה מה.. 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? השאלה עד כמה אני אשמה בכל המריבה..אם אני אשמה אבקש סליחה ונראה לי גם כשאני לא..מה רע בסולחה?! 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את?בד"כ שתינו..בו בזמן 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן?דיברנו על זה...ואמרתי ששניהם זה צוהר להתעללות והתקרצצויות של אנשים בך.. 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם?כוסית זו לא מילה, זו אימפריה..סודוקו זה לא גורל זה מחדל..השחקן הוא זונה של הנפש..ליצנות זו אומנות..כי שלמות היא לא מילה גסה.. WE'LL LOVE U JUST THE WAY U R IF U R PERFECT..לא ההמון נטול האידיאה מנצח, כי אם קומץ האנשים הנאמנים לדגלם..גן העדן נמצא במקום אליו מנווטת האהבה...WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY..בנאדם הוא מי שמכיר בעובדה שהאחר הוא גם בנאדם..DONT DREAM IT BE IT...וכו'.. 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? הרבה פעמים.. 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? לא חלומות..שאיפות...בהחלט מתגשמות! 10. מה הצבע האהוב עליכם? כל גווני הכחול למיניהם.. 11.למה דווקא הצבע הזה?כי הם משקפים צלילות, מחשבה, דעת, רוגע ושלווה.. 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו?עדיין לא.. הולכת לעשות זאת כעת.. 13.ואיך השאלון היה?..נחמד..רק חבל שהוא חזר על שאלות של שאלונים אחרים

D o o S h a

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? עם הזמן, עושיםפ טעיות ולומדים 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? לחיות את הרגע. דשמתי לה שזה מה שאני עושה אפילו בלי לשים לב. 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? לא. 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? תלוי מי זעאת. זה ממש תלוי. 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? מה שאלת לפני רגע? 6.מה אתם מעדיפים מסן או מסןן? שיניתי ת'שאלה. שיהיה ברור. 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? ממ.. לא זוכרת כרגע 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? סביר להניח שכן... 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? כן. 10. מה הצבע האהוב עליכם? אין כ"כ 11.למה דווקא הצבע הזה? 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? לא. זה סתם בולשיט. לא מאמינה בזה שאחרי שנה שמישו נגיד פגע הוא ייבקש סליחה רק בגלל יופם כיפור, ולא בגלל סיבה אמיתית... 13.ואיך השאלון היה?.. חמוד ביותר\1

coullette

New member
^_____________^

1. איך את יודעת מי החברות האמיתיות שלך? אם הן נשארות נאמנות בכל מצב 2. מה המוטו/המישפט שלך לחיים? אין לי.. 3.קרה לך פעם שרבת עם החברה הכי טובה שלך ולא דיברתן בכלל ושהשלמתן כבר לא הייתן חברות טובות כמו פעם? לא 4.כשאת רבה עם חברה אז בדרך כלל היא תבוא ותתנצל או שאת תלכי ותבקשי ממנה סליחה ותתנצלי? לא יודעת 5.כשיוצא לך לריב עם חברה אז מי מגיעה להשלים היא או את? ... 6.מה אתם מעדיפים איסיקיו או מסןן? מסנג'ר 7.מה המישפט הכי יפה שקראתם/שמעתם פעם? מאיפה לי 8.קרה לך פעם שרצית שמשהו ייתגשם והוא באמת ייתגשם? לא 9. מאמינים שחלומות מתגשמים ((אני כן..))? לא 10. מה הצבע האהוב עליכם? אין 11.למה דווקא הצבע הזה? 12.יום כיפור מתקרב ובא..האם ביקשת סליחה מכל מי שפגעת בו? לא 13.ואיך השאלון היה?..

למעלה