כמה זמן עבר?

tony16 yy y

New member
כמה זמן עבר?

כבר שלוש חודשים בערך שלא הייתי בפורום... געגועים!

../images/Emo58.gif נצל"ש....W.T.F?????

מהההההההההההה שמעתי שניית והיילס יתגרשו..... זה כזה מעצבן! בעיקר בגלל שזה היה צפוי(למה אי אפשר היה לעשות את זה לא צוי ולתת להם לחיות נורמלי)! אוי ועוד אחרי הספוילר הגדול בפרומו למגרש בייתי ( "מי יפרד?!"....דא...כשאתם אומרים דבר כזה ומראים ברקע את היילס ונייתן מה אתם חושבים שיקרה באמת!?) אוף באסה! נ.ב- זה רק אני או בזר הפרחים פה (
) נראה כמו המבורגר...!?!? או שאני סתם רעבה!?..חחחחח...אולי שנייהם

yasminale

New member
נצל"ש===>> הצעה

להעשרת המאמרים, ובהתחשב בעובדה שהסדרה מצליחה כ"כ גם בארץ וגם בארה"ב, עלה לי רעיון: אפשר לעשות מין תעודת זהות כזאת לכל אחד מהשחקנים בסדרה, ואני בטוחה שזה יתרום המון ויענה על מלא שאלות. אני מוכנה להכין תעודת זהות לכל אחד מהשחקנים הצעירים שתכלול: שם מלא: תאריך לידה: מקום לידה: דמות שמגלם/מגלמת: הופעות קודמות: רקע כללי: מערכות יחסים ב"One tree hill": מערכת יחסים במציאות (אם ידוע): מה דעתכם?

yasminale

New member
חלק מהסעיפים יהיו ../images/Emo58.gif

אז שימו לב! למשל: מערכת היחסים של לוקאס, ניית'ן, וכל השאר... אני נעזרת באתרי מעריצים וחלק ממציאה בעצמי. (לא יודעת אם צריך לציין). וכמובן, תמונה לכל שחקן. =]

T nager

New member
אם את מתרגמת אין צורך להביא קישור.

למרות שכדאי ואז נוסיף ללינקים של הפורום.

yasminale

New member
אוקיי... אבל אני לא אוכל ביומיים

הקורבים, כי בגלל סוף שנה יש לי המון לחץ בלימודים. לקראת סוף השבוע זה יהיה גמור.

Peyton

New member
לנונה! ../images/Emo58.gif

כשהיה את הפרומו של מי יפרד לא יצא עדיין הפרק שהם מתגרשים בארצות הברית...ככה שזה לא נראה לי היה כלכך מכוון אל הגירושים שלהם חוצמזה אני דווקא לא ראיתי אותם מתגרשים...ממש המון זמן הייתי בשוק שהם שומרים על קשר נישואים! (הייתי תמימה...דאמ יו היילי:(()

T nager

New member
נכון לכרגע ../images/Emo58.gifהמשך העונה+הסיום

לא יודעים מה עלה בגורל הגירושים או נישואין שלהם, ביחוד שהיילי חזרה לטרי היל בפרק האחרון.

למעלה