כמה זמן מראש ניתן להכין עוגה
עם קישוטי בצק סוכר? (הבת שלי אוהבת לאכול גם את הקישוטים) בשבת הקרובה אנחנו חוגגים יומולדת ומכיוון שמלבד עוגה צריך להכין עוד דבר או שניים (או מיליון...), חשבתי לסיים את סיפור העוגה כבר מחר. אני יודעת שהעוגה עצמה נשמרת היטב שכן בצק הסוכר אוטם אותה היטב ושומר על הטריות, אך מה על בצק הסוכר עצמו? האם הוא לא מתייבש עד מוות? איך והיכן לאכסן? צירפתי את תמונת העוגה שהכנתי למסיבה בגן בשבוע שעבר. העוגה לשבת תהייה (אני מקווה) גירסה משופרת של אותה עוגה.
עם קישוטי בצק סוכר? (הבת שלי אוהבת לאכול גם את הקישוטים) בשבת הקרובה אנחנו חוגגים יומולדת ומכיוון שמלבד עוגה צריך להכין עוד דבר או שניים (או מיליון...), חשבתי לסיים את סיפור העוגה כבר מחר. אני יודעת שהעוגה עצמה נשמרת היטב שכן בצק הסוכר אוטם אותה היטב ושומר על הטריות, אך מה על בצק הסוכר עצמו? האם הוא לא מתייבש עד מוות? איך והיכן לאכסן? צירפתי את תמונת העוגה שהכנתי למסיבה בגן בשבוע שעבר. העוגה לשבת תהייה (אני מקווה) גירסה משופרת של אותה עוגה.