כמה זמן לוקח

vai2000

New member
כמה זמן לוקח

משלוח דואר רשום לארהב??? שלחתי מלא דברים לארהב ב8 לפברואר ושום דבר לא הגיע. לעומת זאת לאירופה הדברים הגיעו תוך ימים ספורים ממש האם יש איזה עיכוב בדואר בשבועות האחרונים?? בגלל הולנטיין למשל???

vai2000

New member
עיכובים במסירות של מה?

וידועה הסיבה לעיכובים? יותר ויותר קונים שלי חוזרים אלי ושואלים , כי לא קיבלו את המוצר שלהם עדיין

טלי5555

New member
בשבוע האחרון

אני מקבלת מדי יום מס' פניות מלקוחות מארה"ב שטרם קיבלו את החבילות. מדובר במשלוחים מהשבוע הראשון של החודש בעיקר 5-9.9.10

ורבנה

New member
טלי - איך את מטפלת בזה

מבחינת שירות לקוחות? קצת מצב לא נעים

ozitex

New member
אני ממליץ

על הודעה בזה הנוסח: Dear sirs As far as we know there has been delays in deliveries within the United States due to various reasons, among them- the weather. We strongly recommend that you will inquire at your local post office in order to receive further information. Please inform us accordingly so we also be advised. thank you for your kind patience. xxx

טלי5555

New member
עצם העובדה

שאת מגיבה מיד לפנייה ושומרת על קשר על הלקוח, עושה את העבודה. הלקוחות רוצים להיות בטוחים שיש מי שעומד מאחורי הרכישות שלהם ונותן מענה מיידי במידה ומתעוררת בעייה. זה לא כל כך מה אומרים, אלא עצם תשומת הלב המיידית.

vai2000

New member
הי

האם השתפר אצלך המצב ואנשים התחילו לקבל דברים? הדברים שאני שלחתי בפברואר 6 לארהב לא התקבלו, לעומת זאת הדברים ששלחתי ב14 לפברואר התחילו להגיע. האם זה נורמאלי?

טלי5555

New member
את צודקת

שמתי לב שמדובר במשלוחים שעזבו את הארץ ב-9.2. כל המשלוחים לאירופה הגיעו ללא בעייה. שלחתי מיילים לכל הלקוחות מארה"ב ששילמו בתאריכים 1-7.2. חלקם כבר חזרו אליי והודיעו שהמשלוח עדיין לא הגיע.

למעלה