כמה זמן לוקח למייבש שלכם לייבש?

mevav1

New member
תלוי איזה בגדים וכמה המכונה סוחטת..

תכל'ס..לכביסה יבשה ומכונה מלאה למשל עדינים,לוקח לי לייבוש מלא כן? כמעט שעתיים..

lulyK

New member
בהנחה שלא ממלאים את המכונה

עד התפקעות ושהפילטר נקי - 80 דקות.

mevav1

New member
לוליק,יש לך מייבש טוב?שלי הכי פשוט

ואולי לכן הוא כזה איטי. אבל האמת היא שלוקח לי שעתייים רק למכונה צמלאה. אם זו מכונה לא מלאה לחלוטין אז גם שעה וחצי זה לוקח. את הבגדים של מיתר למשל,זה מייבש בשעה וחצי או פחות.

מייבש חדש אבל לוקח ים זמן

חצי מכונה לוקחת שעתיים בערך. מכונה שלמה טיפה יותר. יש שתי עוצמות ואני משתששת בעדינה יותר, אולי זו הסיבה

happy

New member
גם לי יש מייבש חדש וזה לוקח לי

כמעט שעתיים. לכן אני חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר. אבל אני חייבת לומר ששום בגד לא נהרס לי.

michal@gal

Active member
מנהל
צריך לסחוט בעוצמה החזקה ביותר

ואז באמת לוקח בערך שעתיים ליבש בטמפרטורה הנמוכה יותר. בטמפרטורה הגבוהה היבוש יותר מהיר, אבל יותר פוגע בבגדים.

עדיעד

New member
מכונה מלאה של כביסת כותנה

לוקח אצלנו בערך שעתיים. כביסה עדינה (ובדים סינטטיים) בערך שעה וחצי.

jenyl

New member
../images/Emo41.gifאיזה מייבש מומלץ?

אנחנו בדיוק מחפשים לקנות. מוכנים להשקיע בסביבות 2000 ש"ח. ועוד שאלה: מה חשוב לבדוק כשקונים מייבש?

עדיעד

New member
../images/Emo6.gif ולגבי השאלה -

אנחנו קנינו את אחד המייבשים הפשוטים והזולים (של חברת בלרס. עולה בערך 1300 ש"ח ואולי היום עוד פחות מזה). יש בו בסך הכל כפתור טיימר, כפתור הפעלה וכפתור שמבחין בין כביסת כותנה לכביסה סינטטית. עד עכשיו לא היה לי צורך במשהו יותר משוכלל מזה...

mevav1

New member
ושלי של חב' בומפניBOMPANI

הכי פשוטה שיכולה להיות וגם עלתה משהו כמו אלף ש"ח ואין לה שום כפתור פרט לטיימר ועוד כפתור שכנראה מונע קימוט הבגד וזהו...וני נורא נחרדתי מזה אבל כנראה שזה באמת לא טוב כי אני לא יכולה לייבש שום בגד פרט ל"רגילים".

אנחנו קנינו של אלקטרה שנה שעברה

ומאד מרוצים, יש שם כפטור ליבוש חזק או חלש יותר. עלה 1500 אם אני זוכרת טוב.

את הכביסה שלי ושל בעלי זה לוקח

שעתיים אבל אצל הילדים שלי אני משתדלת שכמעט לא לשים במייבש כי זה מכווץ להם את הבגדים ולכןזה לא מכווץ את הבגדים של הילדודס שלכן

למעלה