כמה זמן לוקח לארגן ...

Dexter3

New member
כמה זמן לוקח לארגן ...

הי לכולם - כמה שאלות בסגנון נאפל: אני מעוניין לעשות טרק ע''מ לטעום מההרים והנוף המדהים בנאפל אז... 1)כמה זמן לוקח לארגן טרק בנאפל ? ועל איזה הייתם ממליצים (ללא מגבלת זמן וכסף) ? 2)אני נוחת בבנקוק ומעוניין לטוס כמה שיותר מהר לנאפל משם. אז... איפה כדאי לקנות כרטיסים? כמה זה עולה? כמה זמן לוקח מהרגע שנוחתים עד הרגע שעולים למטוס לנאפל? תודה מראש, ולהשמע dexter

ofcourse

New member
תשובות

1. 10 דקות - כמה ימים, תלוי בך, בעקרון אין מניע שלא תצא לטראק תוך כמה שעות. 2. מיני טורס - סוכנות אמינה מאוד בבנקוק - ותלוי בטיסות.

maz

New member
אח, נפאל נפאל

1) אם אתה יוצא לטרק מפוקרה ההתארגוות מאד קלה. אם אתה צריך לשכור ציוד (שק"ש, מעיל וכו') ולמצוא פורטר זה יהיה מקסימום שעתיים - שלוש (בהנחה שלא חשוב לך צבע המעיל והשם של הפורטר, שבטח יקראו לו קרישנה...). בנוסף אתה צריך לקבל אשרת כניסה לפארק האנאפורנה, כך שהמשרדים שלהם צריכים להיות פתוחים. אם אין לך מגבלת זמן או כושר - הייתי הולכת על הטרק מסביב לרכס (Around Anapurna). קח בחשבון שהוא כולל עליה לפס בגובה רב ולכן דורש הסתגלות. אני הייתי מוגבלת בזמן לכן עשיתי רק את הסוף שלו - טרק ג'ומסום ומאד נהניתי מהגיון בנופים ובאנשים. יש גם טרקים שאפשר לצאת אליהם מקטמנדו, אבל אותם לצערי עדיין לא הכרתי... 2) הטיסות מבנקוק לקטמנדו הם ככל הידוע לי דרך Royal Nepal Airlines או Thai Airlines. החברה התאילנדית קצת יקרה יותר. כשאני הייתי - משהו כמו 185 דולר לנפאלים ו 210 דולר לתאילנדים. כמה זמן לוקח? תלוי בביקוש. בעקרון יש טיסות כל יום כך שיכול להיות שתהיה על הטיסה למחרת, יכול להיות עוד שבוע. מסקנה - קודם כל בבנקוק תזמין כרטיס ולפי הזמן שאתה צריך להמתין תתכנן הלאה. יש סיבה שאתה נוחת בבנקוק ומשם עובר לנפאל מייד? כי דרך הודו זה זול יותר.

Dexter3

New member
תודה וכן, קראתי שלא כך הדבר ו...

שזו הדרך המומלצת. את טסת דרך הודו ?

maz

New member
מעבר לנפאל

אני טסתי מהארץ לדלהי ומשם טסתי לנפאל. את הטיסה לנפאל הזמנתי מהארץ, אם מזמינים משם זה אולי זול יותר (בגלל לחץ זמן לא רציתי להיתקע בדלהי). יש גם אפשרות לסוע דרך צפון הודו ולעבור את הגבול. במקרה הזה, אם רוצים גם לראות משהו בדרך זה 2-4 ימים. המחירים שציינתי לטיסות מקטמנדו לבנקוק היו לכיוון אחד.

ofcourse

New member
אם אתה בעניין של חסכון

אז תוכל לחסוך את הטיסה מהודו, ולבזבז יום נסיעה לכל כיוון, ותחסוך לך 150~ $$$$

מריושי

New member
מחירים לא מדוייקים...

ההפרש בין שתי החברות הוא 2$ לטובת רויאל נפאל (210$ ו- 212$) זה נכון לפחות לסוף אפריל האחרון

למעלה