כמה זמן להשקיע בדמו?

sivan19777

New member
כמה זמן להשקיע בדמו?

אחרי כמה ספרים וקורסים (למרות שרק התחלתי עם הספרים) כמה זמן הייתם משקיעים בחשבונות דמו של פורקס עד פתיחת חשבון אמיתי? מאיזה סכומים (עד $1,000) הייתם ממליצים להתחיל והאם כדאי בשלב ראשוני להשתמש במינוף של עד 200/400 תודה לעונים

לפחות שנה. ואח"כ חשבון מיני של 500$

כל מי שלא שמע לי בוכה היום... אחרי שנה של אימון תתחילי לחייך...

natan82

New member
ממש לא!!!

דמו - עד שפיתחת תוכנית מסחר קבועה.. לאחר מכן...חשבון בגודל 100-200$!!!... ולסחור על סנטים.....חייבים להרגיש כסף אמיתי...גם אם זה סנטים.

נתן,עם כל הכבוד לך אתה טועה!

אתה אומר לבנאדם: "תתאמן בדמו עד שתפתח תוכנית מסחר" ואז אתה יודע מה קורה? .. הבנאדם "מתאמן" ומכפיל את החשבון תוך ניהול סיכונים לקוי, לכאורה לדעתו הוא פיתח תוכנית מסחר קבועה, רק מה? היא עובדת רק לפעמים! אבל הוא לא יודע את זה כי אנשים כמוך לא מזהירים אותו שהוא צריך לסחור בדמו שנה(אתה אומר להם שנה והם "מחזיקים מעמד" חודשיים... ואז הוא חושב שהוא על הסוס, ותוך חודשיים הוא פותח חשבון אמיתי ומוחק אותו! אני אומר לך שוב: את צריכה להתאמן בדמו שנה! ואת צריכה לעשות יומן מעקב צמוד שבו תכתבי כמה פיפס עשית ביום תוך סיכון של לא יותר מ 1-2 % מהחשבון בכל פוזיציה. אחרי שנה שאת תראי שאת ריוחית באופן קבוע במשך 3 חודשים רצוף תפתחי חשבון אמיתי עם 500$ כי אי אפשר ללמוד ניהול סיכונים עם חשבון של 100$ ! ואי אפשר להרגיש כסף אמיתי כשמפסידים בסנטים, צריך להרגיש את הלחץ הנפשי ולהתמודד איתו בעיניים פקוחות בכסף אמיתי. אין קיצורי דרך. זה הכל עבודה קשה ולחוצה ו95% מהאנשים פורשים מתוך יאוש והפסדים. השאר ממשיכים להפסיד ולהפסיד עד שהם לומדים לסחור, או עד שנגמר להם הכסף..... בהצלחה לך!

natan82

New member
אני לר מתווכח...את הדובר אמת

אתה דובר אמת ואני מסכים איתך...אך בעל גישה שונה.... השוק משתנה....ובעוד שנה...הוא יתנהג אחרת... דמו ולייב זה שונה לחלוטין.....לבזבז שנה על דמו ואז להגיע לליב ולראות שהאסטרטגיה זה החלק הקל....ולדבוק בה ולהיות בעל משמעת עצמית זה החלק הקשה...זה מוריד את האוויר.... אחרי "שנה בדמו"... תתפלא ... אך לסנטים ..יש חשיבות רבה...זה כסף אמיתי....זה מצריך את ההפקדה...ואי אפשר בלחיצת כפתור לאתחל את החשבון.... "אתה אומר לבנאדם: "תתאמן בדמו עד שתפתח תוכנית מסחר" ואז אתה יודע מה קורה? " כן אני יודע....מה שקורה..זה בדיוק מה שיקרה אחרי שהוא יסחור שנה בדמו... ואז יעבור ללייב.. "לכאורה לדעתו הוא פיתח תוכנית מסחר קבועה, רק מה? היא עובדת רק לפעמים!".. לאחר שנה..השוק ישתנה ויש סיכוי גדול שהסטרטגיה כבר לא תעבו אותו דבר.... 2006-2007 זה ממש לא 2004-2005. "ואז הוא חושב שהוא על הסוס, ותוך חודשיים הוא פותח חשבון אמיתי ומוחק אותו!" כמו כולם.....כך או כך הוא ימחוק את החשבון הראשון שלו...אז כדאי שיצבור נסיון וילמד לקח שיעלה לו רק 100$ במקרה הגרוע.... "כי אי אפשר ללמוד ניהול סיכונים עם חשבון של 100$ !" יש לי יותר מ 12 איש שיכולים להעיד אחרת. "אין קיצורי דרך." יש!!! כמו בכל עסק..לדוגמה...פתחת בית קפה.... אתה יכול פשוט לקפוץ למיים..או ללמוד הרבה לפני ...אבל אתה פשוט יכול ללכת לעבוד בבית קפה בחינם בתמורה שילמדו אותך ..... כנ"ל לגבי מסחר..... יש הרבה קיצורי דרך....כמו כן...יש הרבה"לכאורה" קיצורים..שמאריכים את הדרך.וצריך לדעת לסנן אותם. "95% מהאנשים פורשים מתוך יאוש והפסדים. השאר ממשיכים להפסיד ולהפסיד עד שהם לומדים לסחור, או עד שנגמר להם הכסף..... בהצלחה לך! " מסכים....אך זה לא חייב להיות כך. בכל זאת אתה אומר דברים חכמים, אך לפי דעתי הגישה שלך מיושנת. ברכות חמות...

אני לא חושב שהשוק משתנה

אם יש סוחר שנוהג לפי קבעון מחשבתי, ולוקח פוזיציות על סמך נסיון העבר ולא על סמך הנתונים של היום אז הוא טוען ש "השוק משתנה"... חביבי, זה לא השוק משתנה זה אתה שלא קראת את השינויים שחלו בשוק! סוחר טוב אמור לזהות : דשדוש בטווח, פריצת טווח, שינוי מגמה ראשית , שינוי מגמה משנית , שינוי מגמה מינורית. המשך מגמה, היפוך מגמה ,ראשית, משנית, ומינורית) וגם יש מצב של שוק שלא מצא כיוון ! זה התפקיד של הסוחר למיין את הצמדים השונים שהוא התמחה בהם (לא יותר מ2 מקסימום 3) ולבחור באיזה מהם שוררים התנאים לרווח פוטנציאלי. ולסחור בהם בלבד. או לא לסחור באותו יום כלל אם אין תנאים כאלו. סוחר שמצא אסטרטגיה שמבוססת לדוגמא על : "שאם האינדיקטור הזה מראה לי כך-אני אכנס שורט" סוחר כזה לא ישרוד. סוחר חייב לצבור שעות מסך. על מנת שיוכל לקרוא את תנועת המחיר בעיניים עצומות. הגברת הנ"ל אולי מטופלת בילדים, אולי עובדת ולומדת או עסוקה באופן מסויים. היא תפתח את המטה-טריידר בלילה, תראה דשדוש, ותפתח אסטרטגיה מבוססת מומנטום לדשדוש (סתם דוגמא) ואז יום בהיר אחד הם תסחור בלייף בשעות אחרות על ה GBP/JPY לדוגמא, ותמחוק את החשבון בשתי דקות... ולמה זה קרה? כי היא לא צברה מספיק שעות מסך ! ואין לה מושג איך השוק הפכפך. אני לא מתווכח איתך איזה סכום היא צריכה לפתוח בלייף -כל אחד והכיס שלו. אבל הכאב שהיא צריכה לחוות לא יקרה בחשבון של 100$ - והיא חייבת לחוות את הכאב! תבין את זה. אין בעולם סוחר גם הטוב ביותר שלא הזיז סטופ-לוס. אין סוחר טוב ככל שיהיה שלא חווה כאב של הפסד גדול. היא חייבת לתת לשוק לחנך אותה וליצור ממנה סוחרת מעולה - ואין כמו הפסדים ומחיקת חשבון כדי ליצור סוחר מחושל ,ציני , וריווחי. אין קיצורי דרך -שכח מזה ידידי ,כל קיצור יחזיר אותה לנקודת ההתחלה. אני מיושן?
סוחרים תמיד חושבים שהם המציאו את הגלגל... אתה יודע כמה שנים היפנים המציאו את הנרות למסחר על האורז ? באלף שעברה. וליאונרדו פיבונאצי'י? מהמאה ה14... סוחר זה סוחר- אז, היום, ובעתיד. אז כן, אני מיושן אם כך.. בהצלחה לכולכם!

למעלה