כמה זמן לא הייתי פה..
מה נשמע מי שמכיר אותי? בדיוק התעוררתי עכשיו משנת צהריים של 3-4 שעות כי יש לי עוד מעט חתונה (בגלל זה גם אין לי זמן לקרוא הודעות אחרות חייב לזוז) אבל אחרי החוויה הזאת הייתי חייב לרשום את מה שיש לי להגיד.. פעם הייתי דיי מומחה בתחום אבל עם ההזנחה פחתו ופחתו החצלולים שלי (בטח כולם אומרים זה
לכ1 בחודש חודשיים.. כבר איזה 3-4 חודשים שלא זכרתי אפילו חלום אחד שלי (לא רגיל ולא חצלול) ופתאום לפני שבוע זכרתי חלום צלול אחד ועוד חלום רגיל, ומאז כל יום בשבוע אני זוכר 2-3 חלומות (לא צלולים..) ועכשיו התעוררתי מעוד אחד צלול.. בהתחלה דיברתי עם אח שלי בפלאפון (שהיה שיחה יותר מאמתיתית) הוא הלך לאיפה שהוא בצפון ושאלתי אותו עם הוא חוזר מחר, והוא אמר שזה תלוי בטל (חבר שלו) אם הוא יבוא או לא, שאלתי אותו למה והוא אמר כי לטל יש טרנסים ואז יהיה להם מה לעשות.. (בדיוק נזכרתי, אני חזרתי מדודים שלי (או משפחה של חרדים?) ובדיוק הסתכלתי במחשב וראיתי הודעה מחבר שלי "Dor-" (הכתב היה רגיל, איך שכחתי בדיקות בסיסיות כאלה אין לי מושג..) והוא עשה לי סימן שאלה "?" כי בדיוק לפני זה שאלתי אותו עם הוא פה.. (כל החלום לפני דיי ארוך אבל מיותר..) קיצר בדיוק בקטע הזה חבר שלי (ככה חשבתי) הגיע מאחורי וכאילו חנק אותי עם היד (כף היד) ואם השניה הוא תפס אותי וגרר אותי למטה (מהחדר שלי בבית..) אני בהתחלה חשבתי שעושים לי הפתעה או משו אבל במבט חטוף עליו (הזזת הראש הצידה כזה) פתאום קלטתי את כל השיער ולא הבנתי כ"כ מה הולך שם. (הוא בעצם היה מין סוג של גורילה כזאת) (80 אחוז גורילה אבל הפרצוף הזכיר אותו, הוא חבר מהבית ספר של שלום שלום כזה.. אבל הוא אחד הגדולים בבית ספר ושאני חושב על זה הוא בעצמו דיי "גורילה" כזה.. בחור רחב לכל הדעות). בקיצור הוא כזה אמר מצטער אני חייב בזמן שהוא חונק אותי, אני באותו קטע קיבלתי צלילות ולפתע הבנתי שזה חלום (זה היה שבריר שניה הבדל של בין פניקה ופחד נוראי לבין מה שיה לי..) אז אני ישר נרגעתי ותוך כדי שהוא גורר אותי|מנסה לחנוק אותי|קופץ איתי באויר כזה (תחשבו גורילה) אני רגוע ואומר לעצמי שהוא לא יכול לפגוע בי. ממה ניסיתי להעיף אותו ממני עם ההילה שלי ולחשוב שאני הרבה יותר חזק ממנו, שזהו חלום ואני הכי חזק והוא לא יכול לפגוע בי בשום דרך.. אני חושב שהוא מלמל משו אבל לא בטוח ובנתיים הוא המשיך לנסות ולא הרפה (אבל אני בקושי הרגשתי אותו, אבל לא הצלחתי להשתחרר ממנו [גם ללא ממש ניסיתי פיזית, רק עם המחשב..]). לאחר כמה זמן ככה שאני רגוע ומנסה לחשוב דברים חיוביים ולהעיף אותו עם המחשבה והגורילה מנסה לחנוק אותי אני ניסיתי לחשוב על כוסיות ולהפוך אותו לכוסית, משימה ממש(דגש על ממש) קשה, כי כל פעם קפץ לי פרצוף של גורילה ואני שוב ניסיתי כוסית בלונדינית כזאת.. לאחר כמה זמן כזה התחלתי להתעורר אבל נאבקתי להשאר בחלום ולבסוף התעוררתי ואני שם לב שישנתי יותר מדיי כי יש חתונה ואני חייב לעוף. (זה השאיר בי רגשות דיי עזים שקשה לתאר.. אבל אני עדיין גאה בעצמי שלא נתתי לזה להיות פחד) מבחינת פרוש אישי אני חושב שהוא (כרי: אני) ניסה(ניסיתי) להעיר את עצמי כי ידעתי שיש חתונה וכנראה שינתי יותר מדיי.. טוב חייב לעוף מקווה שיש פה עוד משו שזוכר אותי ואני יחזור אח"כ להתעדכן ביי..
מה נשמע מי שמכיר אותי? בדיוק התעוררתי עכשיו משנת צהריים של 3-4 שעות כי יש לי עוד מעט חתונה (בגלל זה גם אין לי זמן לקרוא הודעות אחרות חייב לזוז) אבל אחרי החוויה הזאת הייתי חייב לרשום את מה שיש לי להגיד.. פעם הייתי דיי מומחה בתחום אבל עם ההזנחה פחתו ופחתו החצלולים שלי (בטח כולם אומרים זה