../images/Emo66.gif חחח לא...
כתבתי את זה כש
קמתי... קמתי מוקדם לטיול... היה כ"כ כ"כ מעולה!!!! נסענו לג'ילבון, והלכנו שם קצת בתוך המים והתחרפנו. וחבר שלי טבל את הראש בתוך המים ואז בגלל שהתיק שלו היה כבד הוא פשוט החליק לתוך המים! זה היה מצחיקקקקקקק
רגע אחד הוא היה שם ורגע שני הוא פשוט היה בתוך המים!!! ואז... נסענו ללונה גל והיה סבביישן! הייתי באבובים עם חברה שלי והיה שוס כי היינו שם לבד! ואז אכלנו ארוחת ערב על שפת הכנרת
ובערך אז התחילה לי דלקת עיניים... בגלל זה ביום השני לא יכולתי להיות עם עדשות
ואז היה הופעה של מאיר בנאי, הוא היה ממש חמוד אבל הכרתי רק איזה 5 שירים... אז אני וחברה שלי הלכנו באמצע-במילא שמעו הכל מרחוק ולא ראינו גם ככה כי איזה 10 בנות פלצניות עמדו מולנו והסתירו... והלכתי עם החברה לשירותים והיא פשוט החליטה לחפוף שיער באמצע החיים... פשוט לקחה ממישהי שמפו, הכניסה ת'ראש לכיור וחפפה ת'שיער... בנאדם מוזר
ואז הלכנו לבאסטות שמה וקניתי משקפי שמש... ואז נכנסנו שוב ללונה גל!!! בלילה!!! חצי מהפארק היה לבנים וחצי לבנות. האבובים היו אצל הבנים
אבל בחצי שלנו הייתה המגלשה הכתומה הכיפית!!! ועשיתי אותה איזה 20 פעם כי כמעט ולא היה תור!!! וגם היו מגלשות כאלה של ילדים קטנים אבל הן היו ממש כיפיות! ואז סגרו את הפארק סופית ב-2:00 בלילה והלכנו לדשא שישנו עליו... יציאה לישון בלונה-גל
ואז דיברנו... וקראתי ספר קצת... והלכנו לישון. ~היום השני~ קמנו... ואכלנו ארוחת בוקר... ואז נסענו לחוף דוגית, עשינו שם קיאקים שאווים בטירוף
וגם התחרפנו על מזרוני ים. שלוש חברות התנחלו על מזרון ים ולא נתנו לאף אחד לעלות
ואז עשינו בננות... היה מ-ע-ו-ל-ה! אני ועוד שתי חברות שלי ישבנו בצד אחד, ועוד 3 חברות שלי בצד השני... ואז הנהג של הסירה היטה אותנו לצד שישבתי בו, ושלושת הבנות שישבו בצד הזה (ואני ביניהם) פשוט ריחפנו לנו באוויר ועפנו לתוך הים...
ועד שהצלחנו לעלות... וכל הנסיעה בבננות הסתתרתי מאחורי הגב של חברה שלי וככה לא עפו לי מים לפרצוף... טיהי
ואז היינו אמורים לעשות את הארבל, אבל היה חם מידי ולאפ'חד לא היה כוח... אז נסענו לבית הקברות של כינרת, היינו ליד קבר רחל המשוררת, והקבר של נעמי שמר. והסתובבנו שם והאמת-היה לי די מעניין. ואז נסענו הביתה, וחבר וחברה שלי כל הדרך שרו את אותו שיר וזה היה ממש מעצבן!!! חחח והחבר הזה היה מסטול לגמרי! הוא ישן על הרצפה של האוטובוס ופתאום הוא קם, ואמר כזה "אני רוצה לישון..." ואז הוא העיף ילד אחד שישב שם "זוז, אני רוצה לישון..." ואז הוא התיישב על המושב, וטרח-נרדם!!!
חחח וזה היה בדיוק כשדיברנו על אנשים שהולכים מתוך שינה, אז חשבנו שסתם הוא עושה את זה לקטע-אבל זה היה ברצינות! חחחחחח וחברה שלי המפחידה ישנה עם עיניים חצי פתוחות
אמממ ובאמצע החיים הפלאפון שלי החליט לא לעבוד-כאילו, הוא נדלק והכל אבל המקשים לא הגיבו ללחיצות
אמממ זהו בערך, אז הגענו הביתה... ואני אישית אכלתי והלכתי להתקלח ולישון
אמממ זהו בערך... סורי על החפירה