סתם סינוס משוגע
New member
....ועכשיו תורי!
- צופים בפורנו? איזה אתם אוהבים ולמה?
ברור שכן. ההעדפה שלי: פורנו חובבים, בעיקר בגלל הבחורות הלא מושלמות. פשוט כי הן אמיתיות, והן באמת נהנות להזדיין, שלא כמו הכוכבות פלסטיק המהונדסות למשעי שיש בסרטים של היום.
- איך נראה, מבחינה חיצונית הפרטנר האולטימטיבי? (ולא, סיליין. אל תשימי תמונה של וין דיזל. השאלה על הסלבריטי שהיית עושה תבוא עוד מעט)
נמשים ומשקפי חנוניות. כל השאר פתוח לזיון. זאת אומרת דיון.
- מה יש ליד המיטה כשמזדיינים? חוץ מקונדומים כמובן.
שתיה (אני מה זה צמא אחרי כל סיבוב!), נשנושים (תמיד יש לי מאנץ' בלילות של סקס) וחומר סיכה.
- אוהבת לתת אוראלי? וזה מדליק אותך? או שזה בשביל להדליק אותו?
אוהב, מאד אפילו. אין כמו להרגיש אותה רוקדת לי מתחת ללשון עם כל האנחות והתנועות הלא רצוניות האלה.
- ולקבל?
זה נחמד, אבל עד היום רק בחורה אחת הצליחה לגרום לי לגמור ממציצה, והיא השקיעה בזה המווווון. אבל המוווווון.
- מה הדבר שהכי מרטיב אותך? (לגברים: אל תהיו קטנוניים. אצלכם הכוונה לזיקפה)
בחורה חרמנית שרוצה את הזין שלי. זה בפשוט מדליק אותי בטירוף.
- איך את אוהבת את הזיון עצמו? תיאורים בבקשה, תיאורים.
ממממ..... זה לגמרי תלוי בבחורה; אני הכי מתאים את עצמי לקצב שלה ולרצונות שלה, וזורם ונהנה עם זה. היתה אחת שרצתה שאקרא לה בשמות ואספינק אותה, אחרת ביקשה שאחנוק אותה עם הזין שלי בפה שלה (באמת. זה ממש גרם לה לגמור), שלישית אהבה שאני מחבק אותה קרוב קרוב תוך כדי שאני לוחש לה כמה שהיא מדהימה, עוד אחת נהנתה שאני דופק אותה חזק ומהר(ככה היא קראה לזה. נשבע)..... באמת שנהניתי מהכל.
- איזה תנוחה מעדיפים?
מכירים את התנוחה שבה הזין שלי עמוק בתוכה? אז זאת.
- עושים שימוש באביזרים?
ניסיתי כמה פעמים. לא עשה יותר מידי הבדל.
- הגמירה הגדולה:
לנשים: דגדגני או נרתיקי? ואיפה את מעדיפה שיגמור?
לגברים: איפה אתה אוהב לגמור?
איפה שהיא אוהבת את זה. לא ידליק אותי להשפריץ על בחורה במקומות שהיא לא נהנית מזה; אבל היה לגמרי מדליק להשפריץ על מישהי שביקשה שאשפריץ לה על הפנים (אתם יודעים, עצמה עיניים והוציאה לשון? ככה)
- איזה סלבריטי היית עושה? (כן, סיליין. עכשיו מותר לך לשים תמונה של וין דיזל)
אחחח....
ג'וליאן מור המושלמת.
אמרתי כבר נמשים?
- צופים בפורנו? איזה אתם אוהבים ולמה?
ברור שכן. ההעדפה שלי: פורנו חובבים, בעיקר בגלל הבחורות הלא מושלמות. פשוט כי הן אמיתיות, והן באמת נהנות להזדיין, שלא כמו הכוכבות פלסטיק המהונדסות למשעי שיש בסרטים של היום.
- איך נראה, מבחינה חיצונית הפרטנר האולטימטיבי? (ולא, סיליין. אל תשימי תמונה של וין דיזל. השאלה על הסלבריטי שהיית עושה תבוא עוד מעט)
נמשים ומשקפי חנוניות. כל השאר פתוח לזיון. זאת אומרת דיון.
- מה יש ליד המיטה כשמזדיינים? חוץ מקונדומים כמובן.
שתיה (אני מה זה צמא אחרי כל סיבוב!), נשנושים (תמיד יש לי מאנץ' בלילות של סקס) וחומר סיכה.
- אוהבת לתת אוראלי? וזה מדליק אותך? או שזה בשביל להדליק אותו?
אוהב, מאד אפילו. אין כמו להרגיש אותה רוקדת לי מתחת ללשון עם כל האנחות והתנועות הלא רצוניות האלה.
- ולקבל?
זה נחמד, אבל עד היום רק בחורה אחת הצליחה לגרום לי לגמור ממציצה, והיא השקיעה בזה המווווון. אבל המוווווון.
- מה הדבר שהכי מרטיב אותך? (לגברים: אל תהיו קטנוניים. אצלכם הכוונה לזיקפה)
בחורה חרמנית שרוצה את הזין שלי. זה בפשוט מדליק אותי בטירוף.
- איך את אוהבת את הזיון עצמו? תיאורים בבקשה, תיאורים.
ממממ..... זה לגמרי תלוי בבחורה; אני הכי מתאים את עצמי לקצב שלה ולרצונות שלה, וזורם ונהנה עם זה. היתה אחת שרצתה שאקרא לה בשמות ואספינק אותה, אחרת ביקשה שאחנוק אותה עם הזין שלי בפה שלה (באמת. זה ממש גרם לה לגמור), שלישית אהבה שאני מחבק אותה קרוב קרוב תוך כדי שאני לוחש לה כמה שהיא מדהימה, עוד אחת נהנתה שאני דופק אותה חזק ומהר(ככה היא קראה לזה. נשבע)..... באמת שנהניתי מהכל.
- איזה תנוחה מעדיפים?
מכירים את התנוחה שבה הזין שלי עמוק בתוכה? אז זאת.
- עושים שימוש באביזרים?
ניסיתי כמה פעמים. לא עשה יותר מידי הבדל.
- הגמירה הגדולה:
לנשים: דגדגני או נרתיקי? ואיפה את מעדיפה שיגמור?
לגברים: איפה אתה אוהב לגמור?
איפה שהיא אוהבת את זה. לא ידליק אותי להשפריץ על בחורה במקומות שהיא לא נהנית מזה; אבל היה לגמרי מדליק להשפריץ על מישהי שביקשה שאשפריץ לה על הפנים (אתם יודעים, עצמה עיניים והוציאה לשון? ככה)
- איזה סלבריטי היית עושה? (כן, סיליין. עכשיו מותר לך לשים תמונה של וין דיזל)
אחחח....
ג'וליאן מור המושלמת.
אמרתי כבר נמשים?