כמה זמן זה יותר מדי ?

LOVEtheMcMAHONS

New member
כמה זמן זה יותר מדי ?

עקב פרוייקט ווי 2 שהתארך לא עלתה השאלה כמה זמן זה יותר מדי. אחרי כמה ימים אתם חושבים שאנשים - גם החזקים מנטלית ביותר - יתחילו להתנהג בצורה לא רציונאלית ויעברו התמוטטויות עצבים. שלושה חודשים נראה פרק זמן ארוך. רב תכניות הריאליטי בוחרות בפרק זמן דומה לזה פחות או יותר (משהו שנע בין 75 ל-90 יום). מדובר בעיקר בתכניות שהעיקר שלהם הוא הבידוד כמו "האח הגדול" והפרוייקט. במרץ השנה עלה בגרמניה "אח גדול" מקומי שתוכנן לרוץ במשך שנה שלמה במקום תקופת 3 החודשים הסטנדרטית. בינתיים התכנית נחשבת להצלחה ובעקבות כך החלו המפיקים של חברת אנדמול יוצרת הפורמט לעבוד על תכנית שמיועדת לשוק הגרמני. הכותרת שניתן לה "אח גדול לנצח" (big brother forever). לא ברור אם הם יסתפקו בבית או שינסו לבנות כפר/עיר קטנה לצורך התכנית. משהו שיהיה יותר סוריאליסטי ויכלול חיים תקינים (עדיין בבידוד מהעולם "האמיתי") ומקיפים יותר. אין עדיין יותר מדי פרטים. מה דעתכם על סיכוי של כזה דבר להצליח ?
 

F o l k l o r e

New member
אני מניח שזה יכול להצליח.

אבל אני ממש לא אוהב את הרעיון. זה מטשטש קצת יותר מידי את הגבול, לפי דעתי. זה גם מאוד תלוי איך יעשו את זה. אם זה יהיה משחק, בפורמט של אנשים מועפים והאחרון שנשאר מקבל פרס, שנה זה הרבה יותר מידי זמן. או שיביאו 30 משתתפים, מה שיהיה מוגזם, או שיביאו פחות אנשים ויעיפו מישהו כל חודש, וזה גם לא יעבוד. תתארו לכם שמישהו בהישרדות היה עף כל 4 פרקים... אם זה לא יהיה משחק, זה הופך את זה למשהו תיעודי. זה יכול להיות מאוד מעניין, אבל מפחיד. בשנה הבאה זה יהיה שנתיים? עוד עשר שנים יהיה לנו המופע של טרומן? לא תודה.
 

Guy K

New member
לא מאוד מעניין

היתה איזו תוכנית, FOREVER EDEN נדמה לי קראו לה, שעבדה על העקרון הזה. הכניסו קבוצת אנשים למין אי/גן עדן שכזה וכל פרק או שניים אחד נשלח הביתה והביאו אחד אחר במקומו. הקונספט של התוכנית היה שתמשך לנצח, בפועל היא היתה כל כך משעממת שלא שרדתי יותר משלושה פרקים. אני חושב שהיא ירדה מהמסכים די במהירות. משך הזמן של שלושת החודשים בנוי, אם אני לא טועה, על בסיס לוחות הזמנים של הערוצים. זה פרק זמן די סטנדרטי לסדרה עונתית, מספיק כדי שנכיר את המתמודדים ונאהב (או נשנא) אותם, מספיק כדי שהמתמודדים יתחרפנו מספיק כדי לשמור על עניין אבל לא יספיקו להתאשפז במחלקה סגורה, וקצת פחות ממה שישעמם את הצופים בבית. אותי בכל מקרה לא מעניין לראות שנה שלמה בחיים של אף אחד. בשביל זה יש אופרות סבון.
 

maya567

New member
רואים שאתה לא בארץ...

עדן לנצח (forever eden) שודרה כאן ביס, והיתה מעולה! ההתחלה שלה היתה צולעת (ועל-כן בוטלה בארה"ב), אבל היא השתפרה והיתה לעתים טובה יותר מאמה הרוחנית, פרדייז הוטל. בכל מקרה, לעניינו של הוויכוח - ניתן לעשות ריאליטי שימשך לנצח, זה כמו אופרות סבון (ע"ע יפים ואמיצים, ימי חיינו ושאר החבר'ה שמשודרות כבר מליון שנה). הבעיה היא שאז זה כבר לא משהו שרובנו נרצה לראות.
 

Yaki J

New member
הכל תלוי בטיב ההפקה. בעיקרון, אני

לא רואה סיבה שסדרת ריאליטי טובה לא תמשך שנה שלמה כל עוד יקפידו לרענן את קווי העלילה, הדמויות והטוויסטים.
 

dht160

New member
לדעתי זה נשמע ממש רע

למי יש כוח לראות תוכנית במשך שנה ? מתעייפים. אפילו את החבר'ה של הפרוייקט אני לא רוצה לראות יותר בחיים שלי (חוץ מהילה ורן. ועדיף ביחד).
 
למעלה