כמה זמן אפשר לשמור...

ornit_band

New member
כמה זמן אפשר לשמור...

הי אסתר, למרות שאופיר לקח בקבוק ברצון לפני חודש וחצי, הוא מוגדר סרבן בקבוק מאז ליל הסדר (שאז ניסינו פעם ראשונה אחרי חודש ומשהוא). ניסינו כל יום קצת, בשבת הוא הסכים לבקבוק. אבל - השמחה היתה מוקדמת מדי. היום הייתי חייבת להשאיר אותו לכמה שעות אצל הורי. השארתי בקבוק של 200 סמ"ק חלב שאוב, אבל הוא כמובן - סרב ולא שתה כלום (לפחות אי אפשר לראות שכמות החלב בבקבוק ירדה). כל הסיפור כדי לשאול: כמה זמן אני יכולה לשמור את החלב שבבקבוק? הרי אם ינק ממנו אני אמורה לשפוך, אבל לשפוך 200 סמ"ק?! והבקבוק חומם מספר פעמים במים פושרים, ואח"כ חזר למקרר. האם אפשר לחלק לכמויות קטנות יותר ולנסות להרגיל אותו לבקבוק איתן בימים הקרובים? תודה,

That is why we never offer so much

milk at once in a bottle. try amounts of 60 cc each time. the milk that the baby has started ok to give for the next meal, but not much after that. wait a few days and try again, maybe even with a spoon or in a cup.​

לאה_מ

New member
תרגום: זו הסיבה שאנו לעולם לא

מציעים כמות גדולה כל כך של חלב בבקבוק אחד. נסי כמויות של 60 מ"ל כל פעם. את הבקבוק שהתינוק התחיל לשתות אפשר להציע גם בארוחה הבאה, אך לא לאחר מכן. חכי כמה ימים ואז נסי שוב, אולי אפילו בכפית או בכוס.

למעלה