כמה זה 11 בגימטריה?

יואב ק.

New member
כמה זה 11 בגימטריה?

שני, 19:30, אצטדיון ה-י"א באשדוד, הפועל יוצאת למשחק חוץ קשה מול מ.ס. אשדוד כשהמטרה אחת: נצחון. שביט נפצע באימון אך אמור להיות כשיר למשחק וחוץ מדה ברונו הפצוע הקבוצה תהיה בסגל מלא. שום מתכוון לתת קרדיט לאותו הרכב שניצח את פ.ס.ז'. (לא מבין מה ההתעקשות על לשחק עם באדיר כבלם...). ההרכב המשוער: שביט; תומר, ואליד, חאבייר, יגאל; שי, יוסי, אליניב, ברוך, סלים; זיטו יאללה הפועל מלחמה!!!

the red king

New member
בהצלחה להפועל!

אני אמנם לא הולך היום אבל אני כן תורם 12 שקלים חדשים לנוכלים מצ'רלטון.

../images/Emo4.gifאוי אוי .

האדומים הפעם הפסידו. העייפות דיברה מכל שריר. אבל לא נורא. נרים את הראש. ונמשיך הלאה כי האדומים שאנחנו כל כך אוהבים. באמת התאמצו. אולי אם היו משווים היה סבבה. אבל לא. במשחק הבא יהיה יותר טוב. מכינרת אחרת שאומרת. בנצחונות אבל גם בכשלונות אנחנו עם האדומים לנצח

יואב ק.

New member
לא ראיתי את המחצית הראשונה...

וטוב שכך... מתי שום ילמד להשתמש בספסל כדי למנוע עייפות??? מה רע היה לפתוח עם טל חן בהגנה, גם ביבראס נאתכו, דני בונדר, מאור פרץ, יוסי ביטון יכלו לפתוח. לא היה קורה כלום אם היו משחקים שחקנים שלא שיחקו מול פ.ס.ז' והיו רגליים רעננות מול אשדוד. יצחק, ככה איבדת אליפות עם חיפה!!!

ReDEAD

New member
עייפות לא הייתה הבעיה!

הקבוצה שיחקה יותר טוב מהרבה מאוד משחקים קודמים בליגה.. הבעיה כרגיל הייתה ההגנה , פאס נראה כבר הרהב זמן כאילו הוא עושה שביתה איטלקית על המגרש אם כל מיני איבודי כדור מצחיקים או עצובים תלוי מאיזה צד מסתכלים על זה.. בכלל לא ברור הקטע אומרים שהוא יעזוב בינואר אז למה לא לתת לטל חן לשחק כבר במקומו וזהו? בהתקפה היה יום חלש של כולם : טועמה חושך מוחלט , אוגבונה וורמוט אולי עדיף שיבואו מהספסל וברדה שנכנס כמחליף לא ממש השפיע ועל יוליץ אין הרבה מה להגיד דקה אחרי שנכנס קיבל הזדמנות של פעם בחיים לתת גול. בסך הכול טועה בגדול מי שיאשים את אירופה בהפסד הזה כי הבעיות שלנו הרבה יותר גדולות מסתם עייפות..

יואב ק.

New member
ברור שזה לא רק אירופה

אבל זה גם חלק, גם אם זה לא עייפות אז זה אופוריה. ושוב העניין של לשחק עם בלמים לא בלמים ושחקנים שעושים שטויות. מפריע לי כל העניין הזה, שיתן לאחרים לשחק כשצריך, ושישחק עם שחקנים בתפקידים המתאימים להם.

the red king

New member
מסכים עם כל מילה

למרות שגם רדרד צודק - הבעיות שלנו הן באמת הרבה יותר גדולות מעייפות. לי אישית נמאס מיוליץ' - כל הזמן חשבתי ניתן לו עוד צ'אנס, הוא הרי היה מלך השערים של הליגה הקרואטית, ניתן לו עוד צ'אנס אבל היום גם לי כבר נמאס ממנו. די עם ההחמצות האלה כבר. גם שביט מה אתה סתם מסתובב? בשביל מה זה נחוץ לעזאזאל? אני רואה אותו עושה את זה כל פעם אבל ברגע שאתה רואה שהכדור עף החוצה אז עזוב אותו וזהו. סתם משחק מגעיל שאיבדנו בו את ההובלה וחבל. מאוד.

ReDEAD

New member
מה שמצחיק עם שביט

זה שבדרך כלל כל הקריירה שלו כדורים כאלה שהוא לא מסוגל להגיע עליהם בין אם הם היו עפים 50 סנטימטר ליד המשקוף או נכנסים למסגרת הוא תמיד היה מרים את היד ומלווה את הכדור במבט ודווקא הפעם הוא גם זז.. שער של פעם בחיים אבל לא נורא הוא בטח לא אשם בשום דבר , אמן וכולם יתנו חצי ממה שהוא רגיל לתת..

לראשונה בחיי אני מסכים עם שלמה שרף

שרף אמר ביציע העיתונות אתמול את מה שאפילו הוא רואה בבירור: חאבייר פאאס חייב ללכת. הראש שלו לא פה. השער הראשון מול סן ז'רמן הוא שלו במאת האחוזים , שלא לדבר על השער המגוחך אתמול כשניסה לכדרר 20 מטרים מהשער של שביט, איבד, ועשה פאול שממנו הגיע השער הראשון. אף שחקן לא צריך להחזיק מישהו בכוח ולא ברור לי על מה ולמה המרדף אחריו בכל מחיר. מדובר בשחקן סביר ולא יותר מזה. המרגיז והתמוה הוא שגם בתחילת אוגוסט התחילו אחריו חיזורים בנוסח של חתול ועכבר כדי שישחק בהפועל. זה כבר עבר כל גבול של טעם טוב. האיש לא רוצה? תנו לו ללכת. ולגבי אתמול, תרשמו עוד הפסד שרשום על שם המאמן (שוב שחקן שלא בעמדה שלו- באדיר) והפעם עם שטות תורנית חדשה: ברדה פותח על הספסל. המחצית השנייה עם ברדה בהרכב הייתה אחרת לגמרי אבל שום יודע יותר טוב מה טוב להפועל, נכון? . לא ברור מה עובר על האיש הזה

the red king

New member
נכון, לא צריך להחזיק אותו בכוח

עם כל האהבה והתמיכה בחאבייר, אם אשתו יושבת לו על הראש אז באמת שילך. אני מאמין שבעזרת השם נמצא בלמים בשוק. בכל מקרה הפועל צריכה להתחזק לפחות ב-2 שחקני הגנה בינואר.

למעלה