כמה זה עולה לנו?

דסקה

New member
כמה זה עולה לנו? ../images/Emo24.gif

מעולם לא עצרתי ממש וחשבתי על הצד השני של כל המלחמה הזאתי, על רגשות הערבים ועל הסיבה האמיתית שעליה הם נלחמים כל כך בלהט.
אני אנסה להיות הכי נייטרלית שאוכל ולשאול את עצמי איך הם מסוגלים? למה האמהות והאבות נותנים לילדים שלהם לצאת ולהילחם או למה הם שולחים אותם להתאבד? נראה לי שאלו שאלות שהרבה אנשים שואלים את עצמם. כשחשבתי על התשובה המתאימה ביותר אז הגעתי למסקנה שאולי, אם אני הייתי שם, גם אני סביר להניח הייתי יוצאת לזרוק אבנים ולהילחם, להילחם על המדינה שלי ולעשות הכל בשביל לקבל עצמאות, בדיוק כמו שעשתה ישראל ב 48´. כי אם זאת היתי המלחמה של העם שלי אז לא נראה לי ששום אמא או אבא היו סוגרים אותי בבית ומונעים ממני להילחם בשביל המדינה אלא להפך- הם היו גאים בי על הפטריוטיות ועל הרצון הטוב... שלא תהיה פה טעות- אני לא מצודדת בערבים על התנהגותם חס וחלילה, אני שוללת כל דרך אלימה וכל נסיון לא קונבנציונאלי להשיג את המטרה שלהם, מה שאני בעצם מנסה לאמר זה שכמונו גם הם, הערבים, רוצים ארץ מובטחת משלהם- את פלשתינה הישנה שלהם והם יעשו הכל בשביל להשיג את זה. ברור שלא צריך לתת להם ולוותר בשבילם על הכל אבל בואו ננסה למצוא את הפתרון האידיאלי ביותר, גם אם זה אומר לוותר על כמה דונמים בשבילם וגם אם זה אומר להפחית מכבודנו ולהתפשר. נכון שזה מאוד קשה יהיה לוותר על שטחים של מדינת ישראל בשביל הערבים ולוותר על בית, אבל אל תשכחו שהם היו פה קודם, אנחנו התנחלנו בשטחים שלהם וזה מה שהופך כל אחד מאיתנו לטיפ טיפה מתנחל... אבל בלי פשרה לא יהיה אפשר להמשיך לחיות פה, בלי פשרה לא נגיע לדו קיום ובטח שלא לשלום מוחלט. אני חושבת שקיימת האפשרות של הוויתור ושאפשר באיזשהו מקום לתת ולא בהכרח לקחת. מה שאני מנסה להגיד- לסיכום- זה שהשלום טמון רק בנו, ושאם אנחנו לא נחליט לאן מזיזים את הגדר ומתי אז המלחמה הזאת תימשך עוד הרבה שנים והרבה דורות אחרינו יסבלו מפיגועים, אבנים ומכ מה שכרוך במצב הביטחוני של היום. תחשבו על זה ותזכרו- המפתח אצלנו כי כמה שאנחנו נבליג על כל פיגוע ונפוצץ איזו מפקדה ריקה בטול כרם הם ימשיכו, כי להם לא אכפת מאזרחי ישראל ומ"ענבי זעם", הם יתקפו כל עוד יש להם את הנשק, הכוח להפסיק את ה"מיני" מלחמה הזאת הוא אצלנו ורק אצלנו. יום טוב ומחכה לתגובות...

אביה*

New member
חביבתי אוסלו מת ונקבר קבורת חמור ../images/Emo22.gif

אם הערבים היו רוצים רק מדינה לעצמם, הם לא היו מבקשים את זכות השיבה שפירושה חיסול מדינת ישראל. הם גם היו מקבלים את הצעתם של שלושת הביתים, ברק ביילין ובן עמי בשמחה ובטוב לבב. אבל בתגובה להצעה הנדיבה הם פתחו בפרעות הללו. אני רוצה להזכיר לך שלא ביבי היה ראש ממשלה לפני עשרה חודשים. זה אומר שאנחנו צריכים לשכוח מהחלום על השלום. זו פנטזיה שאנחנו משלמים עליה מחיר כבד. אם נלך אחורה בהסטוריה נזכור שמקור האסון שלהם שאנחנו רצינו שלום ב48 והם רצו לזרוק אותנו מהארץ ורצחו בנו. בשלב הזה אנחנו לא צריכים פשרה. פשרה צריך החלש ולא החזק. הם לא צודקים מאיתנו. הארץ הזו היתה שלנו למעלה מאלף שנה עוד הרבה לפני שהאסלם היה. ורק יצאנו לחופשה בחו"ל ופתאום התברר לנו שהשכנים ניצלו את ההעדרות שלנו והתנחלו בסלון שלנו. חוץ מזה שחלק מכריע מהערבים כמו למשל אביו של פייסל חוסייני הגיעו מארצות נכר (סוריה, ירדן, עירק) בעקבות גל ההגירה היהודי. ההקבלה בין מלחמת שחרור למלחמת שיחרור היא הקבלה עקומה. אנחנו במלחמת השיחרור שלנו פגענו בחיילים בריטים שהיו כובשים זרים ואימפרייליסטים. אבל הקפדנו לא לפגוע לא בנשים ולא בילדים. אבל הם בדרך כלל פוחדים להתעמת עם חיילים והולכים לפגוע דוקא בילדים ונשים. מה שמעיד עליהם שאינם ארגון שחרור אלא ארגון טרור. הערבים ידועים כעושי צרות בכל העולם. בכל מקום שהם נמצאים יש שפיכות דמים. אם הם לא עושים שלום בינם לבין עצמם, (עירק ואירן,עירק וכוות) איך אנחנו יכולים לחלום שיעשו שלום עם ישות ציונית כופרת בערכי האסלם? הם מורגלים לחיות על חרבם. וכרגע הם אומרים לנו ללכת מפה, והתשובה שלנו צריכה להיות תלכו אתם מפה. ולכן אנחנו צריכים לגרש אותם מפה. לעשות להם את החיים קשה שיותר קשים ומרים, עד שהם לא ירצו יותר לא לחיות פה ולא להרע לנו. אין פתרון אחר. אשליה מתוקה לחשוב שהפתרון בידינו. בתרבות של ´דין מוחמד בחרב´ כוח ועוצמה זה אלהי, וכל מקום שהם מוצאים חולשה הם מתקיפים אותה. זה מגרה אותם מקום של חולשה. וכל הדיבורים של יפי הנפש רק מעוררים אותה לעשות פיגועים וצרות. העובדה היא שבזמנו של ביבי לא היו פיגועים בגלל שהם פחדו מהתגובות שלו. והעובדה היא שפרעות מנהרות הכותל פסקו מהר מאוד כי האיומים שלו היו רציניים. אם נפעיל עליהם כוח רציני ונראה להם שאנחנו לא פראיירים, הם ירגעו ואם לא הם ימשיכו עם הטרור הרצחני שלהם.

שרוף

New member
אז את מדברת על פשרה

זאת אומרת לוותר על זכות השיבה? זאת אומרת לוותר על בית לאומי מדינה ליהודים? הפשרה היחידה שהאיסלם מוכן לה היא חיסול מדינת ישראל. אני מבין שאת שטופת מוח מבית היוצר של מרצ כי את חוזרת בעיקביות על מנטרות שחוקות שמזמן איבדו אמינותן ואינך מוכנה לעמוד מול המציאות. חבל מאוד. ואת רק בת 17.

Thats

New member
שרוף, היא לא מדברת על פשרה

היא מדברת כמו כל ציונית טובה, פרי הבאושים של מר"ץ, לעזוב את הארץ כמה שיותר מהר לכשתגדל. Thats all folks

למעלה