כמה זה מפריע?

שומר 23

New member
שערות סבתא..

יש כאן כאלו שלא יודעות אם הם אוהבות שערות אפי` שהם אומרות שהם לא רוצות .. מי יודע כשהם יגיעו לתכלס פתאום הם ירצו כן שהוא יהיה שעיר.. ובמחשבה שלישית הרי אחרי החתונה מדובר בזוג מאוהבים .. ככל שיהיו לו יותר שערות יהיה לך יותר מה לאהוב.. את תאהבי כל שערה ושערה שלו.. תתפקחו !!!

מה אתה מקשקש?

אין בחורה שתאהב גבר שעיר מידי, הן מעדיפות אותנו כמה שיותר חלקים, מנסיון... ואגב אחרי החתונה(אם זה שידוך והזוג לא הכירו הרבה קודם), לא בטוח שמאוהבים מיד, זה דבר שהולך ונבנה עם הזמן... ונניח שהיא תאהב אותו בטירוף, זה עדיין לא אומר שהיא תאהב גם את השטיח השעיר שיש לו על הגוף...

שומר 23

New member
אם היא אוהבת אותך..

היא תאהב את השערות שלך.. זה פשוט שזה כך.. אני לא שטיח ואני לא בא להגן על מישהו.. אבל אני בטוח שזה עובד כך.. ופליז אל תאלץ אותי לומר כמה נסיון יש לי.. אני ממש לא בא להתנשא.. ואגב בלי קשר ישנן כאלה שאוהבות שיער.. זה לא ניתן לוויכוח..

אולי אוהבות שיער אבל לא שעירות יתר

וברור שהיא יכולה לאהוב אותך ולא את השיערות זה 2 דברים נפרדים... כמו שנגיד אשה מאד אוהבת את בעלה אבל לא סובלת את הקמצנות שלו... כל אחד יודע שהפרטנר שלו לא מושלם

Corall

New member
אל תאלץ אותי. אני ממש לא בא להתנשא.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנשיםםםםםםםםםםם מה נסגר איתכם???! עצוב כמה שזה מצחיק.

לא מתחרה, בטח לא על דברים שאינם צריכים הוכחה.

.... אגב, תחדשי על החתימה. יש חדשות?

צודק במאה אחוז!

ואני כותבת את זה ממבט של מאורסת מאוהבת. יותר נכון - פחות משבוע לפני חתונה.

Corall

New member
עד כמה אפשר לחפור?

תתמקדו בדברים ה`באמת` חשובים. ואגב, עשו טובה ונסו להעלות את רמת הפורום ולא להיפך /tapuzforum/images/emo10.gif

למעלה