כמה זה מפריע?

כמה זה מפריע?

שלום לכם. התקשרו לברר אצלי על חבר טוב שלי, בחור ממש מושלם רק שלדעתי יש לו דבר אחר שיכול להפריע אולי. הוא מאד מאד שעיר! בעיקרון לא אמורים לספר דבר כזה, אבל אלה שביררו אצלי אני חייב להם מאד והם גם משפחה שלי. השאלה אם צריך לומר את זה. האם זה בכלל מפריע . אשמח לקבל תשובה כאן בעיקר מהבנות שביננו. ואם באמת זה מפריע אז מה תעשו כדי לברר את זה קודם, הרי א``א לראות את זה בפגישות. או שזה פשוט לא מפריע. מחכה לתשובות. המשך יום מקסים.

פשוT אJי

New member
לדעתי..

זה לא מידע שצריך לספק,זה דבר שנראה לעין..וניתן לשקול ביתר אוביקטיביות כשנפגשים ורואים את המעלות..ואז בהחלט ניתן לשפוט!

פשוT אJי

New member
תאמין לי ש..

מי שזה ממש מפריע לה שמה לב לכך מהחלקים שכן גלויים.(אלו שממש אכפת להן בודקות את זה)מכל מקום אני לא חושבת שזה משמעותי אם הוא ימצא חן בעיניה.

וואלה אין גבול להפתעות כאן...

ברור שאתה לא צריך לספר כזה פרט וזה לא מעינינך בכלל. זה כמו שתספר על בחור מעולה עם אגזמה ברגלים.... לדעתי צריך להיזהר שמוסרים פרטים לפעמים אומרים פרט שולי אומנם אבל אלה שלא מכירים את המדובר חושבים שזה חריג ומורידים בזמן שזה לא נורא. זה תחום שאתה לא צריך להזכיר בכלל. שום בחורה לא תתגרש מבעלה בגלל שהוא שעיר. שמבררים על בחור רוצים לשמוע על מידות, אישיות, סיגנון ולא כמה שיערות לבנות או פיטריה באצבע שיש או אין לו. אני חושבת שזה בכלל לא תחום שמבררים עליו או שצריך להזכיר את זה. אני נזכרת שבחור אחד אמר לי על איזה חבר שלו שהוא טיפוס ספורטאי קצת ואז הוא אמר בשיא הטיבעיות יש לו קוביות בבטן! אני הייתי קצת בהלם.. זה היה נראה לי פרט שלא קשור או צריך לענין אותי אני מקוה שהוא אמר לי את זה בגלל שהוא מכיר אותי והרגיש בנוח ולא ציין זאת לכל מתענין.....

רוי6לי

New member
אין צורך למסור פרט כזה..

למרות שמפריע לי שעירות יתר ואני שמה לב לכך גם מעבר לבגדים..זה לא סיבה לשלול בנאדם..הלו??מקסימום,אני אשלח אותו להסרת שיער בליזר.../tapuzforum/images/emo6.gif

להבה 24

New member
חחח איזו מין שאלה גיזעית... אז ככה,

לי בעיקרון זה שיא המפריע אני לא אוכל לסבול שהחתן שלי או יותר נכון בעלי יהיה שעיר בצורה חריגה. שערות זה דבר שמגעיל אותי מה שכן אני יודעת ומשלימה עם העובדה שלכל גבר יש שערות ושזה חלק מהגבריות. אבל לדעתי אתה לא צריך למסור בבירורים את הפרט הזה מי שזה חשוב לה באמת יודעת איך להגיע לזה בכוחות עצמה אני זוכרת שאת אחד הבחורים הראשונים שאיתו נפגשתי הורדתי כי הכף יד שלו היתה שחורה משערות ונלחצתי מהמחשבה על הכמות שאני לא רואה. אז לסיכום לכל אחד יש דברים שמאד חשובים לו והוא כבר יידע איך לברר את זה ואם זה לא מאד חשוב אז למה להעלות את הנושא? שיהיה לכולנו המון הצלחה ושהריבוינו של עויילום יסדר כל אחד מאיתנו למרות הג`וקים השיגעונות למינהם...

../images/Emo24.gifבנות, היכנסו בבקשה../images/Emo24.gif

אני לא שעיר, אני לעזאזל! לא תקחנן אותי, פלייייייז?... חח. שמע, פעם אחת נסעתי עם חברי לבריכה, הוא קפץ לבריכה עם חולצה שחורה, שאלתי לפשר החולצה ואמר שהוא שעיר ומגעיל לאחרים לנגוע בו, שאלתי אותו אם לאישתו לא מפריעה? וענה לי, מה שמתאים, מתחתנים. וכן ירבו כמוהו.

קלרה22

New member
אין צורך לומר מילה בעניין!

זה דבר מאד טפשי אפילו להחשיב את זה כפגם

מה לגבי השרירים הלא מפותחים שלו?

או אולי הצמיגים שמתחבאים מתחת למראה המושלם?... חביבי, יש דברים נסתרים, לא נבין, לא נדע ועדיף גם שלא נספר.

kiss 18

New member
../images/Emo26.gifבטח זה כבר מאוחר מידי..אבל

אני חושבת לא לספר! היא תיראה אם זה כזה יפריע לה...

קלרה22

New member
זה לא אמור להפריע!

ואני לא חושבת שצריך לומר משהו ולדבר על זה,זה גם לא פגם!

חחח. כמה צחקתי!

אין כאן רגע דל! בעיקרון זה לא מידע שמוסרים בשום צורה שהיא, ואני לא בטוחה שתלמידת בית יעקב צנועה וחסודה חושבת בכלל על שעירות של גבר. ואני מניחה שכמו שלא מתחתנים משיכה פיזית (לפחות אצל הבנות הלא-פתוחות כמו אלו שכאן), גם לא מתחתנים לפי השעירות. ואם כבר, אז אני לא אוהבת גברים שעירים, ומשתדלת "לוודא" במהלך הפגישה, אם כי, אני מאמינה, שכשיפול הבחור שיסנוור אותי - אני ארשה לו להיות גם שעיר. יאללה, חברים. עכשיו אני קולטת כמה התגעגעתי אל השאלות שלכם.

בדיחת השנה - מומלץ לבחירת העורך

"לפחות אצל הבנות הלא-פתוחות כמו אלו שכאן" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה