כמה זה חשוב?

כמה זה חשוב?

קטינא הולכת לגן חדש בשנה הבאה (שתיכף מגיעה...) אחד הדברים שמעניינים בגן הזה, הוא שאחת הגננות היא לסבית גאה. עכשיו שאלה: לספר לקטינא על זה? לחכות שהיא תחשף לזה באופן טבעי?

ניראות

New member
השאלה היא?

למה לדעתך יש לספר לקטינא? והאם היית מספרת לקטינא שהגננת הטרוסקסואלית?

והתשובה היא...

שהגננת "הטרו" - לא צריך לספר.. הרי בואי לא ניתמם - זה ה"מובן מאליו".. בד"כ הגננות הן אמהות הטרו, או בדרך לשם. כמו רוב העולם... במיוחד שהשנה היתה לה גננת אהובה מאד, שהבת של אותה הגננת היתה גם ילדה בגן, וחברה של קטינא. לכן שהננת, 3 ילדיה ואביהם מוכרים לקטינא מאד, והם בעיניה "מודל" . הצירוף של חברה-הכי-טובה שאמא שלה היא גם הגננת הנערצת, לא השאיר הרבה מקום לגבי מה יהפוך בעיניי קטינא למשפחה הנחשקת... והיו לנו הרבה דיונים סביב זה השנה. כמובן לא בגלל זה עברנו גן, אבל, "בונוס" קיבלנו גם גננת לסבית נהדרת עם בת זוג מקסימה... אז... לא "לנצל" את זה?

ניראות

New member
לא מנצלת...

חושבת שאם לך יש את הידיעה, זה מספיק. וכשקטינא תבוא עם שאלות יהיו לך תשובות. לקטינא יחסית יש הרבה דוגמאות של זוגיות חד מינית, תסמכי עליה שהיא תדע אם זה יעניין אותה. בנוסף לפי הגיל שלה, זה אכן יעניין והיא כבר תעשה תחקיר אישי לגננת. תני לה להנות מהרגעים והדיאלוגים שתפתח עם הגנננת שלה. והרי בסופו של דבר הכי חשוב שתהייה לה שנה עם הרגשה בטוחה ושהיא אהובה... אז שנת טובה...

פעם בכל מפגש עם זוגות של חברות

שגם להן יש ילדים, אז לפני, אחרי או במהלך המפגש היינו אומרות לפינוקי: אתה רואה- גם לקושקוש יש שתי אמהות! בשלב מסויים קלטנו שזו ממש לא הדרך להציג לילד באופן טבעי משפחות דומות לשלנו. למעשה, זו היא דרך מאוד טובה לגרום לכך שעד שהילד יגיע לגיל שמונה הוא ממש ממש לא ירצה לשמוע כלום על הנושא! הדרך העדיפה (והאיטית יותר) היא לדאוג שבסביבה של הילד יהיו עוד משפחות חד-מיניות (ואחרות), ושהוא לבד "יגלה" את ההרכב שלהן - אם זה יענין אותו. תנו לזה לעלות מעצמו- אם בכלל- כשהחברה של הגננת תבוא לאסוף אותה ביום שישי על ההארלי דוידסון..., או כשמישהו מהילדים ישאל את הגננת אם היא נשואה, ולמי. ויחד עם זה- אני מאוד מבינה את הרצון לספר לילדה.

אבא גאה

New member
תיחשף לזה באופן טיבעי?

תראי, אם מדובר בזוג שהן חברות שלכן ואתן מידי פעם הולכים עם הילדה אליהן הביתה, אז אין צורך לספר, הילדה כבר תקלוט לבד. אבל אם מדובר בגננת שהיא לא חברה וגם אין סיכויים גדולים שבת הזוג שלה תבוא להציג עצמה בפני הילדים, הייתי קופץ על ההזדמנות ומספר לקטינא, כמובן לא הייתי עושה מזה אישיו ("קטינא, שבי יש משהו שאני רוצה לספר לך על הגננת שלך") אלא מזכיר כבדרך אגב, משהו כמו "מיכל זה שם מקסים, את יודעת שלאישתה של הגננת קוראים מיכל".....(אה, איזה חלקלק...[כמובן, כדאי קודם לברר את שמה של בת הזוג של הגננת])

וכל החן הזה רק בקנדה?

מתגעגעת אליך
שלחת לוטו?

אבא גאה

New member
יש שלוש

לאחראית הכיתה קוראים "שרי" ולשתים האחרות קוראים "איזמי" ו-"רייצ'ל" כשהוא יקום אני אבקש ממנו לספר קצת על כל גננת ואני אכתוב את זה כאן....(אם הוא יענה לי)

למעלה