כמה וכמה עדכונים...

כמה וכמה עדכונים...

מצאתי לי את השעה לעדכן.

סוף סוף
התחילו החזרות ל"מתים לרגע" 2, שנתיים אחרי שהעונה הראשונה הסתיימה. זה באמת חתיכת דבר.
אגם העלתה תמונה שלה ושל מיכאל אלוני, יחד עם שניים מהיוצרים. העניין הוא שהיא כתבה "מתים לרגע עונה שנייה ושלישית, התחלנו", בעוד העמוד הרשמי
של הסדרה כתב רק לגבי עונה שנייה, מן הסתם. לא ברור לי האם זה רציני, או שמא מדובר בטעות שלה. זו פשוט "טעות" מוזרה ביותר. נראה לגבי זה... אולי הם יחשיבו את זה בתור שתי עונות נוספות? לכו תדעו... בכל אופן, שיהיה בשעה טובה, והכי חשוב - מוצלחת במיוחד. אני בונה על עונות שניות, אתם יודעים.

ליהוקים נוספים ל"או בוי" - מעבר לשמות שכולנו כבר יודעים עליהם, יצטרפו גם: איציק כהן, שיצטלם במקביל לשתי סדרות הנוער, מסתבר שעומר דרור אכן ישתתף בסוף (רק לא ברור אם בתפקיד משמעותי), ניקי גולדשטיין, ענת וקסמן וחוה אורטמן (הסבתא של "זגורי").
את זה עידכן לא אחר מאשר יוצר הסדרה, אורי גרוס, רק שבנוסף לזה, הוא דאג לעשות לנו ספויילר. לא משנה אם מדובר בספויילר גדול או קטן, עדיין ספויילר זה ספויילר, ולא רק שזה ספויילר לפני שהסדרה עולה, אלא עוד לפני שהצילומים התחילו בכלל
זה ממש מעצבן אותי, ואני לא מבינה מה הקטע?! כל כך מיותר.
מעבר לאותו משפט שהוא, משום מה, כתב, אני כבר יודעת על עוד משהו. ייתכן ושני הספויילרים קשורים זה בזה. לא משנה. אני אחכה לפרק הבכורה, ונראה...

הצילומים מתחילים מחר.

לגבי הפרוייקט של אילן רוזנפלד, אליאנה וגאיה - כמו שאמרתי לך, רועי, אכן מדובר בספיישל מיוחד שמצטלם לערוץ 1, בחזרה לסדרות ולתוכניות הנוסטלגיות. יצא לי לראות עוד כמה תמונות מאחורי הקלעים, בהן רואים אותו ואת אליאנה עם שלל פאות ותחפושות. בנוסף ליניב פולישוק, גם תובל קפץ לביקור, ג'וליאן שגרן ("מסיבת גן") ומן הסתם עוד כמה וכמה אושיות. כנראה שזה יהיה שידור חד פעמי, מקסימום ספיישל בשניים-שלושה חלקים. אז אם יבוא לך, תעדכן במדור הבא.

אושרי כהן ושני קליין (אני פחות מכירה אותה) לוהקו לעונה הרביעית של "החברים של נאור", שתשודר בערוץ 10, כמובן.
הם יגלמו זוג נשוי, שעובר לגור בסמוך לכוכב והיוצר נאור ציון. טוב, מי שצפה בסדרה ירגיש בחסרונה של רונית איבגי ז"ל, זה ברור, ואני רק מקווה שיהיה קאמבק מספיק מוצלח. די הפתיע אותי לשמוע על החזרה הזאת, כי זה לא דבר של מה בכך להצליח לשחזר את ההומור כמה שנים אחרי, ועוד בלעדיה, מה גם שהסדרה הקומית השנייה של נאור, "עממיות", הייתה כישלון מוחלט, ולא סתם גם נקטלה בטירוף.
צחקתי כמעט לכל אורכה של "החברים של נאור", והאמת שהייתי ממש שמחה לראות את תמר קינן חוזרת, וגם את יובל סמו, שהופיע שם טרום הפריצה הגדולה שלו ב"ארץ נהדרת". אני מקווה שלא תורכב חבורה חדשה לגמרי.

panda0zombie

New member
וואו הרבה עדכונים

אוף אני צריכה למצוא זמן לשבת ולעשות מרתון לעונה הראשונה של מתים לרגע...
אני מניחה שאין לי טעם לשאול אותך מהו הספויילר (אני מהאלה שאוהבים ספויילרים) אבל נראה לי שהפעם אני אנסה להתאפק.
או בוי עולה אגב באביב הקרוב נכון?
יש עוד עונה לחברים של נאור?? לא היה לי מושג! ממש אהבתי את העונות הקודמות.. בלי רונית איבגי לא יהיה אותו הדבר
כמובן שאני עדיין אראה

כן, נראה לי שגם אני אעשה.

זה סוג של הכרחי לעשות מרתון במקרה של סדרות שחוזרות אחרי תקופה כל כך ארוכה, למרות שלא עשיתי מרתון לשכונה. במקרה שלהם, אני זוכרת מספיק טוב.

לגבי "או בוי", תקראי מה שהגבתי לרועי. תאמיני לי שעדיף שלא תדעו. מספיק שזה נודע לי, לגמרי במקרה. מה שנקרא - נתקלתי. אני רק אגיד שבחיים לא הייתי חושבת בכיוון הזה...
באשר לתאריך העלייה שלהם, אני מאמינה שהם יצלמו עכשיו חודשיים-שלושה, יעברו לעריכות ומבחינת ערוץ הילדים - הם יעלו כמה שיותר מהר. כמובן שזה גם תלוי במספר הפרקים שיופקו. אני מקווה שיהיו לפחות 50, בהנחה וזו תהיה סדרה טובה. בעתיד נבין אם מדובר בעונה אחת, או שמא במשהו מוצלח הרבה יותר, שמובטח לו גם המשך...

כן, רונית הייתה הלב של הסדרה. נאור אמר שאין לו שום כוונה להחליף אותה, כי באמת שאין לה תחליף.

Roei152

Well-known member
מנהל
מאמין שבטקס נבחרי הילדים
נזכה לראות פרומאים של הסדרות כולל פלאשבק...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
תגובה
אגם צודקת , תהיה גם עונה שלישית ,וזו לא הפעם הראשונה בה מפיקים שתי עונות במקבביל .. גם הפיג'מות ,משפחה שולטת , זגורי אימפריה הפיקו שתי עונות במקביל...
לגבי או בוי .. למה את קוראת לזה ספולייר? יש הבדל בין תיאור עלילה לבין ספולייר ...
ספולייר זה יותר עלילה שאנחנו יודעים עלייה שתהיה תפנית בה...
\

אתה יודע בוודאות שתהיה גם שלישית?

או (אולי) ליתר דיוק, עונה או פרקים נוספים שייחשבו כחלק מעונה שלישית?

כמובן שאין לי שום בעיה עם זה, ובלבד שנקבל המשך מוצלח פי כמה וכמה, אבל אני פשוט חוששת ש"עונה שלישית" = הרבה פחות פרקים שיפיקו עבור כל עונה, לא? בעונה הראשונה קיבלנו 38 פרקים, שזה בגדר הסביר, אז מה יהיה עכשיו, אם אכן תופק תוך כדי גם עונה שלישית? לא ממש ברור לי איך זה אמור להיעשות בפועל. יהיו שתי עלילות נפרדות או מה?

לגבי "או בוי", הגבתי לך בהרחבה. בעיניי, ספויילר זה ממש לא רק פרט עלילתי שנחשב לטוויסט בעלילה. ובמקרה שלהם, מדובר בהרבה יותר מזה...

Roei152

Well-known member
מנהל
בעינייך זה ספולייר ?
בכל זאת למי שלא רוצה לדעת ...
זה שאחד לא יודע שהוא יעוף מהלהקה על הדקה הראשונה של הסדרה?
בעיני זה לא ..
זה כמו שבחממה תגידי הסדרה מתחילה שישראלית טסה לחלל ... אז חוץ מזה שזה יוצא דופן, מה זה אומר לגבי ההמשך , כלום!!! זה אומר רק שבסדרה יש מעערבות של חלל
זה לא אומר שהתבצעה חטיפה , זה לא אומר כלום...
לעומת זאת גאליס ההתחלה שלה היא ספולייר כי קודם היה החולמים ....
&nbsp

אז זהו, שאני יודעת הרבה יותר מזה...

ולמען האמת, אתמול כל התמונה התחברה לי. לא משנה. שים לב שכתבתי שאני יודעת עוד משהו מלבד המשפט שהוא כתב.

קודם כל, מבחינתי, גם זה לבדו נחשב ספויילר לכל דבר ועניין. הוא יכל להציג את הסדרה גם ללא המשפט הזה, אתה יודע. מספיק שנאמר שהיא מבוססת על סיפור אמיתי של להקת בנים שהייתה ביפן, וזה אחלה לגמרי. גם ככה יש את כל הליהוקים, שהוא קורא להם "קאסט החלומות", ורק זה מייצר את כל הבאזז...

עכשיו, לא סתם העדפתי לא להיכנס לזה, ואפילו לא לציין את המשפט הזה, שפירסם היוצר. אמנם ציינתי לגבי עצם קיומו של הספויילר, כי זה עיצבן אותי מאוד, איך לא, אבל הפעם אני לא אגלה. נחכה כולנו לפרק הפתיחה, ונראה... אז אני אספר מה בדיוק ידעתי. חבל להרוס, באמת. הם רק התחילו לצלם.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז לא הבנתי..
את בעד או נגד כל הליהוקים האלו של שמות כמו אליאנה ,לי, דניאל , שירן , ג'וי , גפן .. שיוצר תחושה שהסדרה היא ערבוב של סדרות הנוער הלוהטות של השנים האחרונות?
&nbsp

לא לא. רק ציינתי את זה כעובדה.

שרק רשימת הליהוקים מספיקה כדי לקדם את הסדרה, אפרופו ספויילרים וכאלה.

אבל אם כבר ציינת את הנקודה, אז לא. אני ממש לא נגד, לא בהכרח, אבל אני כן חייבת להודות שדי מוזר לי שכל השמות הצעירים לא כוללים גם אנונימיים. אוקיי, "קאסט החלומות", כפי שהם מגדירים את זה. לגבי תחושת הערבוב, ברור שתהיה כזאת. אין ספק בכלל. מצד שני, אצל רובם זו הסדרה הראשונה אחרי תקופה מסויימת שעברה - ארוכה יותר או פחות (כמובן, פרט לאליאנה ושירן, בסאגה המתמשכת שהייתה עם גאליס).
אני לא אשקר, יהיה לי די מוזר לראות את לי וג'וי כשהם לא בתוך כותלי החממה, אבל נתרגל, אתה יודע.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה זאת אומרת אליאנה ושירן ?
גם דניאל נחשב גאליסוס ...
וגם החממה עדין באוייר ככה שגם לי וגו'י נחשבים לכוכבים שעדיין באוייר , אפילו שליטמן כבר עבר הלאה וניקה קצת את דניאל גורן מעליו...
&nbsp

נו, אתה רואה מה זה?

שכחתי אותו לרגע. בחיי.
נו, קאסט עתיר כוכבים נוצצים או לא? בדיוק מה שאנחנו מדברים עליו. אבל באמת, עוד לפני השמות האהובים והכל, אני בונה בעיקר על היוצר, בציפייה ובתקווה גדולה. הוא חזק בטוויסטים ושאר פיתולי עלילה, את זה אנחנו כבר יודעים היטב...

שתי תוספות מעודכנות...

גם אורי בנאי ('פלורנטין') לוהק ל"מתים לרגע". הוא יגלם את דמותו של ד"ר יריב ענבר, מנהל מחלקה פסיכיאטרית שמתקשה לפרש בכלים המקובלים את המטופלים המסתוריים שמתאשפזים אצלו. הליהוק שלו מצטרף לליהוקו של מיכאל אלוני.

מירב פלדמן מצטרפת ל"החברים של נאור" 4, והיא תחליף את מלי לוי, שהאמת? די קיוויתי שהיא לא תמשיך, כי היא הייתה הרבה פחות מוצלחת מתמר קינן. הצילומים כבר התחילו השבוע. גם את נלי תגר יצא לי לראות שם, וגם שלומי קוריאט, שהיה על תקן שחקן אורח, יחזור.

rubmwue1234

New member
רק עכשיו שמתי לב!!

גם לפי מה שנלי העלתה לאינסטגרם...
שני קליין זו מי ששיחקה לצידה בסרט המצויין ''אפס ביחסי אנוש'' ...
יצא שהיא נפגשת כמובן כמו שכתבת גם עם אושרי שאיתו שיחקה ב''נויורק 2'' ....
התעשייה נהפכה להיות מין קיבוץ גלויות שמתי לב....או בוי.....החברים של נאור 4 ...

ny22

New member
מנהל
יש
החברים של נאור חוזרת לעונה רביעית

רונית איבגי ז"ל באמת תהיה מאוד חסרה!!

למעלה