כמה וכמה הזכירו פה

רוחלע19

New member
כמה וכמה הזכירו פה

שהיו בשבוע שעבר בעמוקה אצל רבי יונתן בן עוזיאל אפשר להתחיל כבר לאפות העוגות?...

הסגולה../images/Emo6.gif

מקובל בכל בית ישראל שרבי יונתן בן עוזיאל פועל ישועות בענין השידוכים

מי יודע........

אם את נותנת הבטחה שעליך העוגות, אז כנראה שיש סיבה טובה לזרז עניינים
בע"ה שנשמע מחברי הפורום רק בשורות טובות, ובכלל מכל עם ישראל..... ונא לא להסיק מסקנות חפוזות..:))

רוחלע19

New member
פראזניק???

גם אתה בין משטתחי עמוקה??? העוגה בשבילך תהיה מזה מיוחדת במינה

jewboy

New member
כמה וכמה הזכירו פה

אני הייתי כבר כמה פעמים ושום דבר לא עוזר לא עמוקה ולא שיר השירים ולא ולא

סבלנות אח יקר

לכל אחד יש את הזמן שלו. הרי כבר יש לך אישה ויש לך תאריך לחתונה, יש לך אפילו אולם, וגם אוכל.. והכל מכל כבר מסודר.. חוץ מדבר אחד.. שעדיין לא גילו לך את כל אלה: מתי, איפה, עם מי ולמה.. פרט שולי, לא?
בינתיים אתה יכול לעזור בתפלות שלך, בכדי לזרז את זה, ולהקדים את המועד. אל תתייאש מהתפילות. תפילות של יהודי לא שבות ריקם:)) ישר כוח

jewboy

New member
אם יש זמן?

אז למה צריכים להתפלל לקדם ת´זה 2) איך אפשר לקדם בזמן שיש זמן הרי מה יש לנו לשנות דברים מה שה´ עושה?

זה לא עובד ככה

הולכים לעמוקה, קוראים שיר השירם, והשידוך למחרת דופקת בדלת ומתחתנים יש בזה הרבה בחינות : לפעמים בן אדם דוחה את זיוגו בשתי ידיו. לפעמים בן אדם חושב שX טוב לו והשם יתברך חושב אחרת וכן עוד הרבה סיבות. כל אחד לגופו. וכמו שיש סגולות שמקרבים את הזיוג יש גם "סגולות" שמרחיקם אותו, ופגם הברית עומד בראשם. ועכשיו אח יקר קח לך כמה עצות שרבנו הקדוש מדבר מהם לציאת הזיוג: סוד כונת אלול מסגל למציאת זווגו האמיתי, והיא תתרצה אליו(ליקוטי מוהר"ן ח"ב פג) ורבי נתן מפרש, סוד כונת אלול, היינו ללמוד תורה ו, ולזכות להבין בה ולעשות עם התורה איזה עבודה בעבודת השם. ספר המידות : מי שקשה לו למצא זווגו, ואמר בכונה שירת הים [חתון ב-א ] מי שקשה לו למצא זווגו ירגיל את עצמו לקרות בקרבנות הנשיאים [חתוןב-ו] וגם יש תפילות נפלאות שרבי נתן כתב לנו, וגם צריך להתפלל תפילות מלבו.

ועוד דבר קטן - גדול

מי שקשה לו למצא זווגו ירגיל את עצמו לקרות בקרבנות הנשיאים [חתון ב-ו]

סיפורימפו ......./images/Emo63.gif

חיי מוהר"ן , סיפורוים חדשים , פ"ד . פד (ד) מה שספר קדם ראש-השנה תקס"ט סוף קיץ תקס"ח ובאותו העת הביא לו השוחט מטעפליק כסא נפלאה. וסמוך לזה ספר זאת שראה במראה או בחלום שהביאו לו כסא, והיה אש סביבה. והלכו כל העולם אנשים ונשים וטף לראותה. וכשחזרו משם, אזי תכף נתקשרו זה עם זה ונעשה שידוכים ביניהם. וגם כל מנהיגי הדור כולם הלכו לראותה. ושאלתי כמה היא רחוקה, ומפני מה תכף נעשו שדוכים. והלכתי והקפתי סביבם לילך שם. ושמעתי שהולך ובא ראש-השנה. והייתי מספק אם לחזר אם להתעכב שם, והייתי נבוך בדעתי ואמרתי בלבי איך אשאר בכאן על ראש-השנה, ואמרתי בדעתי לפי הגוף חלוש שיש לי למה לי לחזר והייתי שם. ובאתי להכסא וראיתי שם ראש-השנה, ראש-השנה ממש. וכן יום-כפור, יום-כפור ממש. וכן סוכות, סוכות ממש. גם שמעתי שהיו צועקים (ישעיה א): "חדשיכם ומועדיכם שנאה נפשי", מה לכם לדון את העולם, ראש-השנה בעצמו ישפוט. וברחו כולם עם כל מנהיגי הדור כולם ברחו. וראיתי שם שהיה חקוק על הכסא כל צורות של כל ברואי עולם, וכל אחד היה חקוק עם בת זוגו אצלו ובשביל זה נעשין תכף שדוכים. כי כל אחד מצא שם וראה בת זוגו. ומאחר שבימים הקודמים למדתי , נפל בדעתי שפסוק (דניאל ז): "כרסיה שביבין די נור" ראשי-תבות שדכן כי על-ידי הכסא נעשין שדוכין כנ"ל, גם כרסיה ראשי-תבות ראש-השנה יום-כפור סכות. ועל-כן בשמיני עצרת זווגא דמטרוניתא. ושאלתי מה יהיה פרנסתי ואמרו לי שאהיה שדכן והאש הקיף סביבו. מהסיפור הזה רואים שגם ההתקרבות לרבנו מסוגלת למציאת הזיווג האמיתי ....

תורה פט ליקוטי תנינא

הדעת משדך כל השידוכים, כי כל השידוכים הם שני הפכים, והדעת הוא המתוך בין שני הפכים על כן כל השידוכים שבעולם כלם נעשים על ידי הבר דעת שיש בעולם...............

בקשר לכל מה שכתבתם...

מציאת זיווג זה אחד הדברים הכי קשים שיש וההליכה לעמוקה או אמירה של שירים השירים זה לא איזה תנאי מחייב שזה יביא לחתונה.. אין שום עיסקה שמבטיחה את זה.. לפעמים כל בן אדם צריך לעבור בחיים שלו כל מיני דברים עד שהוא יהיה מוכן מבפנים להכיר את השידוך האמיתי שלו ואנחנו לא מבינים אולי מה הסיבה.. אבל ה´ יודע ואם אנחנו מאמינים בו ואוהבים אותו אז אני חושבת שאפשר לסמוך עליו שהוא מארגן לנו את הכל כמו שצריך להיות.. לפעמים ההליכה לעמוקה באמת עוזרת - סתם דוגמא אחותי הייתה שם לפני שנה פעם ראשונה בחיים שלה וחצי שעה אחרי שהיא יצאה משם החבר שלה או יותר נכון בעלה כיום הציע לה נישואים אבל זה לא תמיד קורה ואסור לחשוב שזה בגלל שאתה לא טוב מספיק או משהו כזה אלא רק שלקב"ה יש סיבה לכל דבר ושאם תתפלל ותבקש הכי חזק והכי מהלב הוא בע"ה ישלח לך את הזיווג הנכון.... בכל מקרה שנשמע בעזרת השם רק בשורות טובות...

למעלה