כמה וכמה דברים !!!

וייס

New member
כמה וכמה דברים !!!

ראשית, אני ממש מצטער על ההעדרות הממושכת. אבל, מה לעשות יש הרבה עבודה! שנית, אני מבקש עזרה מכל המבינים למיניהם: יש לי חבר שהוא ישראלי. אבל יש לו גם אזרחות קנדית. הוא נמצא בארצות הברית על תקן של סטודנט (אפי דייויט) והאישור מסתיים בעוד חודשיים. להאריך - אפשר רק מהארץ. לצאת לארץ כדי להאריך לא בא בחשבון. הוא צריך להישאר בארה"ב עד לאחרי עוד ארבעה חודשים. והוא רוצה לחזור לאחר מחצית השנה. השאלה היא כזו: האם יש אפשרות להנפיק דרכון קנדי בניו יורק או שאם הוא ישאר בארה"ב מעל הזמן שמותר, הוא יוכל לחזור ללא בעיות. מי שיכול לעזור, אני אודה לו - במאוד. ועוד משהו, תמונות מההופעה במנהטן. שכפי שהספקתי לראות, הדעות עליו חלוקות...

וייס

New member
ראיתי את השם שלו מופיע באחד ההודעות

אם מישהו רוצה תמונה מיוחדת, שיבקש.

shaffavi

New member
כן. יש לך אולי תמונה כזאת?

ועשה לי טובה - אל תעיר על איכות מקצועית. אני משתמש במצלמה דיגיטלית הכי קטנה ופשוטה שיש. הכוונה היא האם יש לך תמונות שמבטאות אחדות, תקווה, טוב לב, ואיחולי שלום לישראל. בקיצור, האם יש לך תמונות מהמצעד עצמו ולא מהקרקס (המופע) הפוליטי הפלגני שקבוצה פוליטית משיחית די קיצונית הצמידה למצעד כמעשה עלוקות. עלי אישית אגב, עבר יום ממש מקסים. זה היה המצעד היפה ביותר, הגדול ביותר (ועם מזג האויר הטוב ביותר) שראיתי (וראיתי די הרבה). תוך כדי הליכה נינוחה והרבה חיוכים באווירת פסטיבל, פגשתי כבאורח פלא מספר בחורות מקסימות מהעבר, מפגש של רגשות רבים ודמעות של שמחה. כל טוב למדינת ישראל מכל הלב ולהתראות בשנה הבאה! אבי

shaffavi

New member
אה, רגע, נזכרתי...

נכנסתי לסנטרל פארק ליד האגם (שירותים) ופתאום אני שומע מוסיקה ישראלית של ריקודי עם. טוב לא ממש מפתיע עם המצעד שצעד בסמוך אבל היה מפתיע לראות מי הרוקדים (תמונה מצורפת). המוסיקה הישראלית הגיעה מנגני אקורדיון, כינור, ותוף מרים שנראו כמו הרוקדים - ילדי פרחים נחמדים נוצרים. הם הזדהו כחברי כת "12 השבטים" שחיים בקומונות במקומות שונים. יש תקווה.

וייס

New member
אני רקדתי איתם...

סתאאם. אני לא השתתפתי במצעד עצמו, מכיון שבאתי לצלם את המופע עבור עיתון של מוסיקה. אבל, אם הזכרת את האגם, אז הנה תמונה.

shaffavi

New member
מצודת בלוודיר. ואיך התמונה שלי?../images/Emo123.gif

טוב, בסדר, לא לצעוק. אני מודה ישר. לא שלי. אבל יפה, נכון? וגם ממש מאותה סביבה. בכלל, מי שרוצה לראות תמונות מדהימות מוזמן לאתר של פוטוסיג וייס, גם התמונות שלך מאוד יפות כמובן. פשוט הזכירו לי.

Doron333

New member
Visa extension

First of all, I am not clear on the type of student visa that he´s got. Normally, most student visas carry an I-20 form with them. That form states the duration of the course, and in many cases can be extended as long as you explain the immigration the reason for the extension. If for some reason he can not extend his visa from within the US, he will need to go back to israel and make sure not to overstay his visa. A canadian passport will not help him as his student visa was issued on the israeli passport and needs to leave thE US the same way. I would check the conditions of his student visa and see if the school can ask for his extension, if not he should return to Israel before the expiration of his status. regards, yakov questions, concerns email [email protected]

וייס

New member
סורי, אבל אני לא שולט בשפה האנגלית.

קודם כל תודה. לאחר מכן, אם תוכל לכתוב את זה בעברית או שמישהוא אחר יתרגם את זה. אני אודה לו. וזה מהסיבה הפשוטה שאני הבנתי בערך מה שאתה כתבת. אבל אני לא יכול לשאול אותך שאלות מדויקות.

וייס

New member
בדקתי, ואני מודה לך מאוד.

אם תוכלי לתרגם לו את מה שאני כותב עכשיו, אני אודה לך! ראשית, תודה רבה על העזרה. לאחר מכן, הטופס הוא אכן i20. אבל ניתן להאריך אותו רק מהארץ. כתבת ש´דרכון קנדי לא יעזור´. כמדומני שאם הוא יכנס לארה"ב מקנדה עםדרכון חדש שאותו הוא ינפיק בקנדה, איתו הוא יוכל גם לצאת לישראל (ללא כל קשר לויזה). ונניח שהוא יסע לקנדה ויוציא שם דרכון קנדי, האם בגלל שיש לו דרכון קנדי הוא לא צריך אשרת שהייה, וכך הוא יוכל להישאר כמה חודשים נוספים בארה"ב. בתודה מראש.

.m

New member
שאלה שמופנית למנהל הפורום ../images/Emo163.gif

אני חושבת שעו"ד הפורום (מצא חן בעיני הבטוי הזה...) יכול לקרוא עברית. האם אני טועה? וויס - במידה ולא, אשלח לך את תרגום למסרים. שיהיה לך יום מלא פרחים ופרפרים. mai

Gefen

New member
אמנם כבר לא מנהלת אבל...

יכולה לענות..נכון? אז התשובה היא בטטטחחחח.... יעקב יכול לקרוא עברית רק שהוא לא יכול להקליד עברית... גפן

וייס

New member
אז שיכתוב בעברית - אנגלית...

יענו כך: ANI CHOSHEV... וכו´ וכו´. אה, גפנונה.. לא חשבת על זה?! מצו"ב תמונה של התוכנה "סחבק" לכתיבת דוא"ל בעברית.

למעלה