כמה התגעגעתי אליכם!

mishmesh

New member
כמה התגעגעתי אליכם!

כן, בוודאי רובכם לא שמתם לב, אבל מאז שהלימודים התחילו בקושי כתבתי פה מהסיבה הפשוטה שלא היה לי זמן. אומנם עברו רק שלושה שבועות מאז החלו הלימודים, אבל אני מרגיש כאילו אנחנו בלימודים כבר חצי שנה. אני פשוט כורע תחת העומס. בכל מקרה, נזכרתי שעוד לא כתבתי לכם פה על הכיתה שלי ועל המורים שלי השנה, אז הנה זה: התקבלתי למגמת פיזיקה. יש! השנה אני תלמיד גאה ב-י' 4. התברר שמבין ארבע בכיתות במחזור קיבלתי את הכיתה הכי נורמלית מבחינת הילדים שבה-חוץ מכמה ילדים שהם פשוט חננות מעצבנים (שזה עדיף מערסים מטומטמים), יש לי איתי בכיתה כמה חברים טובים ועוד כמה ילדים נורמלים. ויש גם ילד שבמילה אחת הוא מעצבן ואם אני אתחיל להרחיב עליו את הדיבור אני אסיים לכתוב עליו רק בעוד שבוע. ועכשיו למורים- סך הכל הם יחסית בסדר. אומנם השנה יש לנו את שני המורים הכי משעממים שיש (בשנה שעבראה רק אחד מהם לימד אותנו), וכל שיעור אצלם זה פשוט שיעור שינה או שמתפלחים, אבל לפחות אחד מהם מודע לעובדה שהוא משעמם להחריד, ויש לו לפעמים יציאות די מצחיקות על עצמו ("אני יודע שאני משעמם. גם את עצמי אני משעמם. אבל אם אתם נרדמים אז אל תנחרו, זה מפריע לאחרים להירדם"). בנוסף יש לנו כמה מורים משנה שעברה שהם די בסדר, מורה ללשון חדשה שמלמדת טוב, ומורה לאנגלית חדש ומצוין שמסתמן כמורה הטוב השנה (והוא הכיר את המנהל של החיפושיות!). ועכשיו לשני דברים על הארי פוטר- 1. מאז יציאת הספר החמישי אני כל יום משנה את הניק שלי ב-ICQ לשם של אחד מהפרקים, לפי הסדר. בעיקרון זה היה אמור להיות פרק אחד ביום, כך שבתוך 38 ימים הייתי מסיים, אבל מכיוון שלא תמיד נכנסתי ל-ICQ פעם ביום, ומכיוון שיש פרקים שיש להם שם כל כך ארוך שהייתי צריך לפצל אותו לשלושה חלקים, רק עכשיו, כחודשיים אחרי שהתחחלתי, אני עומד לסיים עם זה. והדבר השני הוא ספוילר קטן-
אני קורא עכשיו את הספר בפעם השלישית (וזה ייקח לי שנים, רק סיימתי את הפרק השמיני) ואני כל הזמן שם לב לדברים חדשים שלא שמתי אליהם לב מקודם, לדוגמה- בעת השימוע של הארי במשרד הקסמים, פאדג' שואל את דמבלדור איך לטענתו הגיעו סוהרסנים לאזור של הארי, והאם זה יכול להיות שמישהו מהמשרד שלח אותם. דמבלדור אומר שאסור לפסול את האפשרות הזאת, ואז כתוב שמישהי ש"פניה עדיין היו בצללים" (הכוונה היא כמובן לאמברידג') נעה באי נוחות על הכיסא. רולינג שולתת!!1 סוף
אז עד כאן להפעם, אתם נהדרים, תמשיכו להיות שולתים, תארגנו הרבה מפגשים (תעשו מפגש בפתח תקוה מתישהו, אולי בקניון הגדול!) ותגידו לרולינג שתוציא את הספר השישי.

coolit

New member
"החיפושיות" ../images/Emo3.gif

כמה זמן לושמעתי מישהו קורא להם ככה.. המפי. לנו יש חרא של מורים.. ויש לי שני מורים זכרים... oO שנה שעברה לוהיה לי אף מורה בן. רק בכיתה ד'. הוי, ימיו המאושרים של שלום ^_^ מורה מחורפן לחלוטין.. החיים היו מצחיקים איתו..
תימני קטן וקירח.. עם ראש קטן ושכל לא גדול בהרבה..
נחמט הוא. ווווו, ווווווו, במת נעשה מתישהו מפגש בקניון הגדול. הייתי עושה בביתי שלי בסוכות אם לוהייתם קובעים אחר.

המורה שלך הכיר את בריאן?!

איפה?! איך?! מתי?! תמונות! חוויות! עכשיו! תביא! עכשיו! אההה! *מתה* ...אהההה

coolit

New member
אבל......... ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ריאן יותר חתיך מבריאן~!

The Mad Hatter

New member
כנ"ל!

אוף, למה לנ\מורים שלנו אין קשרים כאלה?? מה שכן, המנהל שלנו הוא שוקי ילד הפלא והוא מכיר את "צמד רעים". >_<

sarah

New member
../images/Emo24.gifאיציק !../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ברוך השב
! נכחת בחסרונך, ואני מקווה שיהיה לך כייף איכשהו בבי"ס, נחמד נוח ולא מפחיד מדיי- אולי יירגעו עם הלחץ מתישהו
למה אני היחידה שלא מקבלת שיעורי בית?! D-: מקווה לא להידפק בבגרות. בכל אופן
אל תיתן לאף אחד לעצבן אותך יותר מדיי :) עדיף להשתעשע מאנשים מטומטמים :) בעיקר אם הם לא מזיקים, ואם הם מזיקים לנטרל אותם מייד באמצעות אמצעים הידועים לאנשים אחרים ממני
ארר...איזה מורה מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"גם את עצמי אני משעמם"
שלך, שרה

למעלה