כמה הצעות

SpinZ

New member
כמה הצעות

1. יש אפשרות שאולי אפשר לבחור אם נכנסים לעמוד הראשי של snooz (דרך snooz.co.il) אז במקום שזה ילך לעמוד ה"snooz שלי" לעמוד "snooz ציבורי"? 2. יש אפשרות שתוסיפו אפשרות RSS לכל סנוזר? ז"א, שיהיה אפשר לעקוב אחרי עידכונים של מישהו דרך RSS. 3. אי אפשר לדווח על עידכונים פוגעים? ז"א, אם מישהו קילל או אמר משהו פוגעני - כפתור דיווח שמדווח ישר להנהלת snooz.

Bezalel P

New member
תשובות

1. הרעיון בסנוז הוא שבסופו של דבר כל אחד יבחר את המשתמשים שמעניינים אותו ויירשם לעדכונים שלהם, כך שהסנוז האישי אמור להיות מוקד העניין שלך. 2. יש אפשרות, זה בתכנון. 3. גם זה בתכנון.

Tali1912

New member
אבל

בקשר ל - 1 , למה שלא תיתן לגולש את האפשרות איך הוא רוצה את הסנוז לא כולם רוצים את הסנוז האישי. בציבורי מקבלים תמונה כללית. למה אתם מתעקשים על כלום, גם לי זה נראה יותר הגיוני לגלוש לציבורי. בשביל מה להוסיף לאישי. זה היה טוב ונחמד ליום הראשון אחורי זה הבנו את הרעיון והעדיפות היא על הציבורי. הסנוז האישי הוא לא המוקד העניין.... נקודה!

Tali1912

New member
תדע לך שזה סתם מטרד

הסנוז האישי, מה רע לקרוא מה שרוצים ואת מי שרוצים מהציבורי? כאילו מה? זה ספירת מלאי מי הוסיף אותי או אני הוספתי אותו? בחייאת בצלאל תחשבו על זה. אולי במקום המסרים האישיים של כל גולש תעשו את הסנוז האישי במקום מסר אישי, הא? מה אתה תגיד?

Bezalel P

New member
אולי לך זה מטרד. אנחנו חושבים אחרת.

אין פה ספירת מלאי, והסנוז לא מיועד לשמש תחליף למסרים האישיים. אין שום מניעה לקרוא את הסנוז הציבורי. אפשר לעבור אליו בכל שלב, ואפשר כמובן לשמור קישור ישיר אליו במועדפים שלך.

Tali1912

New member
מ'כפת לך

שזה יעבור ישירות לציבורי, למי זה משמש ל"אנחנו" חושבים אחרת או לגולשים? במקום שאשים קישור ישיר במועדפים, בכל אופן גם קישור ישיר במועדפים מוביל לסנוז האישי שלי ימחחחה אישמו.

SpinZ

New member
בגלל זה אמרתי

שאולי אפשר לעשות אפשרות שמי שרוצה, יעבור לסנוז האישי ומי שרוצה - לציבורי.

SpinZ

New member
שמע, לא תמיד יש כוח להקלקה הזאת..

וזה בדיוק כמו בתפוז, כשאתה נכנס לעמוד הראשי אתה נכנס ישר לעניינים, ל-מה שקורה באתר, לא ל-מה שקורה אצלך. בשביל זה אתה יכול להקליק הקלקה אחת ולראות מה קורה אצלך. ויש אנשים שרוצים לדעת מה קורה אצלם אבל יש גם את האנשים שרוצים ישר להיכנס לעניינים בלי להקליק על שום דבר - הם כבר נכנסו לאתר, הם לא רוצים שוב לחכות שעמוד אחר יטען, הם רוצים להתחיל כבר - בשביל הצעתי שיהיה אפשר לבחור. לא כולנו בעלי סבלנות בשביל ההקלקה הזאת, השרתים של תפוז אחרי הכל..

Bezalel P

New member
גם אם נעשה את זה, לא בטוח שזה יהיה בקרוב

יש לנו כמה דברים יותר דחופים שאנחנו רוצים לעשות בסנוז.

למעלה