כמה הצעות לשיפור

רחלי!

New member
כמה הצעות לשיפור

1. ראיתי שאתם משתדלים כל הזמן לשפר דברים בפורום, ואתם בהחלט מצליחים בדברים מסוימים (באייקונים למשל), אבל עדיין יש דבר מסוים שאתם בדרך כלל משאירים מאחור: החיפוש. זה מעולה שעכשיו אפשר לחפש גם לפי שם הכותב והתוכן (למרות שההגבלה על 3 חודשים מעצבנת ביותר), אבל למה אי אפשר לשלב את שניהם
לדוגמה, נגיד שאני רוצה לחפש הודעה שכתב משה, שבנושא שלה נמצאת המילה "כן", ובתוכן המילה "לא". אני אצטרך לחפש בכל ההודעות המרובות של משה, או בכל ההודעות שהנושא שלהם יש "כן", או בכל ההודעות שבתוכן שלהם יש "לא"
זה יכול לקחת שעות
2. אתם חייבים לעשות אייקון של חיוך זדוני\ערמומי\חכם\מסתורי\סודי\איך שלא תרצו לקרוא לזה.
3. הדבר הזה שהכינוי בפורומים משמש גם ככינוי בצ´אטים של הפורומים מעצבן פחד. זה חייב להתבטל, ומייד
4. אם לוחצים על "סגור הודעה" בקצה של הודעה בפורום, ההודעה נסגרת, אבל המסך יורד למטה, ולא חוזר למעלה. כל המטרה בכפתור הזה היא שבהודעות ארוכות במיוחד לא יהיה צורך לעלות הרבה למעלה, לא
אז לא עדיף שכשלוחצים על "סגור הודעה", ההודעה תיסגר, ובקצה העליון של המסך תהיה פשוט כותרת ההודעה
אז עד להצעה הבאה,
רחלי

החיפוש המתקדם

מאפשר חיפוש בתוכן ההודעה, בשם הכותב או בכותרת ההודעה. ניתן לערוך את החיפוש בטווח של שלושה חודשים (לאו דווקא שלושת החודשים האחרונים). לא ניתן לערוך חיפוש באמצעות חתכים, וזאת על מנת לאפשר החזרת תשובות מהירה. צר לנו על אי הנוחות. הוספנו בתחתית העמוד קישור אליו ניתן להעביר הצעות לאמוטיקונים חדשים. נעביר את הבקשות למנהל פורום עיצוב גרפי, המעצב את האמוטיקונים עבור תפוז. ניתן לגלוש לצ´אט הפורוטם לא באמצעות הקישור בפורום, אלא על ידי כניסה לצ´אט מהחדר הכללי. אנו דווקא סבורים שגולשים קבועים בפורום יכולים להינות מהכינוי המוכר שלהם, ולכן לא נסיר את האפשרות בשלב זה. סגירת הודעה באמצעות הקישור "סגור" אכן פחות נוח מבגירה באמצעות לחיצה נוספת על כותרת ההודעה, אך לא ניתן לשנות זאת כרגע. תודה על ההצעות.

רחלי!

New member
אוקיי, אז:

אתם אומרים שחיפוש בחתכים מאיט את החיפוש-החיפוש אולי מואט אבל הוא מדוייק יותר ואפשר לחסוך זמן אחר כך. האפשרות ההגיונית ביותר היא להציג בחירה בין חיפוש כוללני אבל מהיר, וחיפוש מדוייק אבל איטי, ושכל אחד יבחור מה שבא לו. בפעם האחרונה שבדקתי היה אפשר ללכת מחדר הצ´אט הכללי רק למספר מסויים של חדרי פורומים. אולי אני טועה.
רחלי

ניתן להגיע לכל החדרים הפתוחים

על מנת לפתוח חדר לפורום, ניתן לכתוב את שם החדר בשורה המיועדת לכך, וחדר הפורום ייפתח. חשוב לציין: יש לכתוב את שם החדר בדיוק כפי שכתוב שם הפורום.

אז זהו שלא

כי אם אני רוצה להיכנס לחדר בעיות בגיל ההתבגרות אז זה לא יתן לי מהכיניסה הרגילה של הצ´אט כי מספר התווים גדול מדי. ואני יצטרך ללחוץ על הכפתור גלילה במשך חצי שעה בשביל אולי למצוא את הפורום!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע גלית

Marty McFly

New member
אבל הוא לא יפה כל כך...

אמרתי לך את זה כבר פעם, ואם לא, אני אומר עכשיו. הוא יפה והכל, אבל טעון שיפור רציני... מצטער!! D@niel

Marty McFly

New member
החלטתי לשפר את הזה שלך...

תגידו אם זה יותר טוב... וגם אתה מישהו משהו...

עופר ב.ה

New member
ההצעות לא תתקבלנה

כיוון שיש קו עיצובי אחד לכל האמוטיקונים, וההצעות האלה בסגנון שונה לגמרי. עופר

למעלה