כמה הערות על אתמול

Krit123

Well-known member
הפייסרס מסרבים לקחת חלק במשחק לא צמוד
ניצחון חשוב בהארכה על מיאמי (ללא לאורי).
לאחר הופעת השיא במשחק הקודם טרנר נקלע לבעיית עבירות ובקושי שותף, אינדי נעזרו בתרומה יפה מהספסל וסקורינג מאוזן של הביג תרי המסתמן (דוארטה מסתנן פנימה).
הערת המשך על העומק של ההיט - להוציא את הירו, יש להם בערך 3 שחקני ספסל וגם הם די גבוליים. 4 יוצרים יאפשרו להם להרכיב רוטציית פלייאוף, רק שכרגע הספסל מצטייר כחולשה היחסית.

הבולס עם W שני על דטרויט
לכל מי שמצנן את ההתלהבות של ניר בטענה שהבולס לא פגשו יריבה ראויה, שכחתי לציין את הציטוט בפעם הקודמת (אני מאמין שהוא שייך לשדר של מיאמי): "תנצח את קבוצות הלוטרי או שתהפוך לאחת מהן"

דאלאס עם ניצחון בכורה על טורנטו
לוקה עשה קסמים (סף טריפל-דאבל) ונתמך ב-THJ שהוסיף 7 שלשות. שתי הקבוצות בקושי קיבלו משהו מהספסל, כאשר הרפטורס נפגעים עיקריים מכך שדראגיץ' לא בדיוק הופיע לעונה, בטח בהעדרו של סיאקם.

הבאקס הדפו ניסיונות קאמבק של הספרס
למידלטון יש עלייה מאוד ערמומית לג'אמפר, קופץ עם הרגליים קדימה שיוצר תחושה שתמיד מבצעים עליו עבירה, כמובן שנפילה ברוב המקרים עוזרת להדהד את המגע והוא באמת סוחט אותן.
הביג תרי סחב אותם (בהעדר הגבוהים) לצד שלשות יקרות של קנתון+ג'ורג' היל. בצד של הספרס מקדורמט השאיר אותם במשחק עם 7 שלשות וקלדון רושם סקור של 20 בפעם השנייה ברציפות. אין להם קלוזר בדקות האחרונות וזה מאוד ניכר, הייתי רוצה לראות את פרימו מקבל דקות, אין שום סיבה שלא.

קליבלנד מפתיעים את אטלנטה בבק-טו-בק
היה צמוד עד המחצית, נקודת המפנה הגיע בפתיחת הרבע השלישי. אשכרה ביקשתי וקיבלתי - הקאבס עלו עם אזורית ומנעו מההוקס לקלוע בערך 3 וחצי דקות בדרך ליתרון דו-ספרתי. לאחר מכן ההוקס הבינו את הפרנציפ אבל המומנטום התקבע והקאבס הצליחו לסגור עניין ברבע האחרון. רוביו שותף בכמה משחקים משמעותיים בחיו, זה לא היה אחד מהם, ובכל זאת, באמת אחת ההופעות הגדולות שיצא לי לראות ממנו. שימש כקלוזר עם סלים קשים מהכדרור על האנטר וקבלת ההחלטות שלו פשוט נהדרת בהתקפה (בטח בהשוואה לסקסטון), מוקדם לומר אם השיפור שלו בקליעה הוא כנה, אני רק יודע שהם באמת בונים עליו כפלור ספייסר בדקות שלו.
לא יודע איך הגעתי למצב שאני אשכרה עוקב אחרי קליבלנד, אני יכל לספור על שתי ידיים את כמות המשחקים שראיתי מהם מאז שלברון עזב, פשוט כרגע אני לא מצליח להוריד את העיניים ממובלי. לא ציפיתי למוכנות וההשפעה ההגנתית שלו+תרומה נאה בהתקפה.
אנחנו נפגשים איתם מחרתיים, יהיה מעניין לראות איך המצ'אפים יסתדרו...

ממפיס עם ניצחון חוץ יקר מול הקליפרס
שרדו ריצה מאוחרת של ג'ורג' (41 נק') וההרכב הנמוך בעזרת סלים גדולים של ביין+ג'קסון. החמישייה רשמה 107 מתוך 120 הנקודות של הגריזליס(!), כאשר מלטון ואדאמס מצטרפים למאמץ. מורנט ממש מרשה לעצמו להתפתל באוויר לניסיונות מסירה הזויים, הוא היילייט waiting to happen מכמה בחינות.
האקס של דנבר הרטנשטיין נתן לל"א דקות יפות כסנטר מחליף, בלדסו (שנותן להם מימד של התקפת מעבר/רול לטבעת) מועדף על חשבון באטום בחמישייה לעת עתה. יפה לראות שממפיס נותנים לרוקי זאיר וויליאמס דקות גם ברבע הרביעי.

למעלה