כמה המלצות

סֵג

New member
מה הולך

אני חושב שאני אבדוק את זה... וולקן הוא אחלה אמסי. מגיע לו כבוד. אני ואתה סייקו לגמרי באותו ראש לגביו. לגבי הפרברים, אני רוצה ללכת לת"א לראות אותם מתישהו. ישנתי והם הוציאו אלבום.

סֵג

New member
המלצות משלי

תודה שכתבת סייקו. הנה מה שאני אהבתי החודש -- http://myspace.com/edit מפיק מפרוייקט בלווד, לוס אנג'לס. תלחצו על הלינק ואז על הרימיקס של דיאדלוס. יש לו גם רימיקסים של אושר ו50 סנט. אני לא מבין כלום בטכניקה של ההפקה, אבל הצליל נשמע כאילו מישהו עשה מוזיקה ממכשירים שמתקלקלים ברגע הנכון. הוא מעוות וחוזר על סמפלים, הסגנון העיף לי תשכל בשורה התחתונה. www.myspace.com/sleepofoldominion ראפר אחד שאני מאוד אוהב את איך איך שהוא כותב וזורם. מומלץ Little by little. www.myspace.com/paradoxicalstate זה ג'אסטוואןארט, החלק הדומם עד כו של האטומז פאמילי מניו יורק, ועוד בחור. אני חושב שהוא עושה את זה נהדר, צלילים חדשים, הרבה השפעות מג'אנרים אחרים שמעורבבים לתוך סגנון לגמרי אינדיבידואלי ופלואו מאוד מעניין. חוצמזה, הביקורת במקום וגם הפעם אני אוהב את השיר אהבה.

volatile

New member
ג'סט מלך

הוא פעם מסר לי ביט נחמד שלו. בסוף גנזתי את השיר אבל בחור עשר.

dweck2k

New member
תודה רבה

אני מקווה שמהשבוע יתחילו להתפרסם יותר התייחסויות לאלבום, כי ביום שישי יש את המופע השקה. מדובר במגה הפקה, 23.2, 22:00 בתיאטרון. אז תגיעו בהמוניכם. נופיע עם לוס כפרוס, בוא לבר. נצלם הכול ל-DVD. כן, נארח גם טרופרים בביצועים לחומרים ממתוך הזוהמה. כן יהיה רצחני. 60 ש"ח במקום, 50 במוקדמות. האלבום ימכר במוזל במקום דוויק

dweck2k

New member
שמעתי שלגלות את הקלפים לפני

זה בעסה. פשוט תגיע. ותביא מלא אנשים.

kombinaizer

New member
ראפריום!

בהחלט אלבום מעולה, סטייל חדש שצריך להתרגל אליו, עכשיו אני בשמיעה הראשונה והאלבום טוב!

וירוסוס

New member
מגניב, קלעת כמעט בול לטעם שלי!:)

וולקן באמת נשמע ממש טוב, הקטעים שלו ברוסית מטורפים לחלוטין. מטונף. על הפרברים אין מה לדבר, אני לא זוכר הרבה מהפעם האחרונה ששמעתי את הדיסק, אבל כל פעם שהייתי שומע טראקים ממנו זה היה נשמע טוב ובן זונה! הלוואי והייתי מצליח לזכור שורה או משהו, הייתי כותב אותה. אלפרבר באמת בועט. בקרוב אני אשמע את הכל וזה יתן לי קצת משמעות על מה הולך שם, ופה גם. וכאלה. זהו.

Psycho BuZZ

New member
כדי לא להפחיד את האנשים

ב-EP של וולקן יש רק וורס אחד ברוסית (ב"נמאס). חוץ מזה, הכל בעברית.

יש כבוד לירושלמים

לצערי עדיין אין לי אף אחד מהאלבומים הנ"ל. אבל גם את הטעות הזאת נתקן בקרוב...

למעלה