כמה המלצות

starless

New member
כמה המלצות

אחרי שהשקעתי כסף רב והזמנתי דיסקים רבים הנה באות ההמלצות ותהרגו אותי אם לא אהבתם - אחרי שדברו על אופת´ השגתי את הדיסק המומלץ ביותר שלהם והוא לא יוצא לי מהדיסקמן יש להקה שנקראת צ´ינצ´ילה שהמליצו לי עליה הרה אנשים ולא מפה אני אהבתי ואני לא יכול להגדיר אותם בדיוק אז ניתן להם את ההגדרה של הבי מטאל שירים של שנות ה70 עם סאונד של שנות ה2000 ושוב השם כדי שתוכלו להוריד שירים שלהם(כל הדיסק טוב , רוב השירים מאוד אישים ומדברים על הגרושים של הסולן על המחשבות שלו על העולם וכו בלי חרבות ואבירים ודרקונים וכל הבול מסביב) chinchilla סימפוני איקס 5 אהבתי בטרוף ומי לא מכיר שיוריד יוריד ושוב יוריד six feet under -אלבום הקאברים עם שירים של דיפ פראפל ועוד שאני לא בדיוק זוכר כרגע אבל אני אעדכן מחר (הדיסק לא לידי ) ועכשיו שאלה מי מבצע במקור את bleck out? וסליחה על הבורות ועוד המלצה חמה ישנה להקה שנקראת falkoner שהזכירו פה פעם אני אהבתי את השירים בעיקר את הבלאדה שמסיימת את השיר, הלהקה עושה פולק מטאל ואני מדגיש פולק מטאל אבל בלי חלילים וכל זה רק עם גיטרות והגיטרות משובכות אני מאוד אהבתי יומטוב אנשים

November rain

New member
שאלה...

שמעתי הרבה ביקורות טובות על סימפוני איקס 5, אני אישית ממש לא התלהבתי מהלהקה הזאת... בכל מיקרה, איך קוראים לדיסק של אופת´ שאמרת שהוא מומלץ?

starless

New member
אז ככה

כנס למאמרי הפורום יש שם מאמר על אופת´ הכל כתוב כולל שם הדיסק ומה הדיעה עליו ועוד ותודה ליעקוב שהביאני עד הלום

Metal_F

New member
תגובות

כשאמרת דיסק מומלץ של אופתק התכוונת לOrchid? כי מעצבן שרק האלבום הזה ובלאק ווטר פאר´ מקבלים "תהייה". יש עוד אלבומים לא פחות טובים. אני לא יודעת איך אתה להגדרה הזאת, הם בסך הכל עוד להקת פאואר מטאל. הם דווקא לא רעים. אבל קשה לי לשפוט בהתחשב בעובדה ששמעתי שירים רק צMadness הלאבום האחרון (החומרים הקודמים די נדירים לפי מה שהבנתי). אבל כן, לאוהבי הסגנון שווה בהחלט בדיקה. סיקס פיט אנדר - אהה...מה כבר אפשר לצפות מלהקת קאברים? למרות שיש להם דיסק חדש שבבוא הזמן אולי אני אבדוק. סתם וריאציה גורעה של קניבל קורפס. Falconer - היה להם איזה שיר שלא יצא לי מהראש הרבההה זמן. ומתוך גל הלהקות בסגנון הזה הם היחידים בערך שהצליחו לחדור לעולמי. האלבום היחיד שנושא את שמם לא רע. לגבי הז´אנר - הבנתי מאיפה אתה שואב את הפולק... אבל הם מנגנים Viking Metal מובהק...שזה בעצם אותו דבר. אם אהבת את הלהקה, בטח תאהב את להקת "האם": Mithotyn שהיא עוד יותר ויקינגית ופחות פאורית. אבל אני חושבת שתאהב את זה. עוד דברים שסביר שתאהב: Bal Sagoth Borknagar Vintersorg Luca Turilli פליט ראפסודי. ויש לי תחושת בטם חזקה שגם Within Temptation.

Metal_F

New member
גררר

*פאר´=פארק *תהייה=תהילה ב"האלבום היחיד שנושא את שמם לא רע" התכוונתי לעובדה שיש אלבום יחיד הקרוי כשם הלהקה - הוא לא רע. *פאורית=פאוארית מצטערת...אני אלמד לכתוב באיזהשהוא שלב.

starless

New member
מכיר את כול מה שהמלצת

ותתפלאי אני אוהב הכל ופולק=מוסיקת עמים מארצות דוברות אנגלית עתיקה או ארצות ויקנגיות שזה בעצם אותו דבר לא?????? וצי´נצילה קצת יותר כבדים מפאוור רגיל לא? או שאני טועה ? וויש לי את מדנס וגם את האלבום האחד לפני אחרון והם לא רק לא רעים ושוב זאת נקודת השקפה , והם לא פאוור ממש ממש ממש לא אין שום דמיון בינהם ובין רפסודי ואני שונא את רפסודי ושונא את לוקה וזה סתם כמה דיסקים ששמעתי ואהבתי וסיקס? הרבה לא אוהבים אותם אני אוהב מאוד יש משו בסגנון שירה של הסולן שמושך אותי ודרך אגב רוב הדיסק של פאלקונר מושר באנגלית עתיקה סתם לידע כללי ותודה על ההמלצות וזהו אהה ואני אוהב הכל כל מה שהוא איכשהו מוסיקה איכותית ואופת´ המומלץ=Orchid ואני חלוץ אני אשמח אם תמליצי על עוד ועוד זה בערך הדיסק הראשון והיחיד ששמעתי עליו ואני לא מדבר על האחרים מבורות -לא מכיר לא מדבר= מכיר מדבר וקישקשתי יותר מדי

Metal_F

New member
טוב אז חוץ מאורקיד יש

Morning rise, My Arms Your Hearse, Still Life ו Blackwater Park - האחרון. כולם מעולים , ואם אהבת את הראשון אני די בטוחה שגם תאהב את השאר. וזה מהדיסקים שבאמת שווה להשקיע ולקנות מקורי - ולא לצרוב (רק בשביל החוויה).

אני הייתי ממליץ ללכת לפי סדר

כרונולוגי, כך שהאלבום הבא ברשימת הקניות שלך צריך להיות Morningrise שנחשב אצל רבים לטוב ביותר שלהם, ואפשר להבין למה.

a_duck

New member
אמ...

חשבתי שאמרת שהגדרות זה מיותר...למה אתה מנסה כל כך להגדיר את CHINCHILA?

starless

New member
התפלק לי

צודק מעידה אחרונה שיהיה דרך אגב ברווזון אתה מכיר את כל הדיסקים של מייהם שיצאו? אתה יכול לרשום את השמות של הדיסקים? אני רוצה לעשות הזמנה מסיבית של רוב הדיסקים יעזור לי מאוד

Alexi Laiho

New member
מממ

בקשר לאופת´ יש לי את כל הדיסקים שלהם (מקוריים - הם כל כך שווים את זה) אומנות זה העלבה ביחס אליהם ... הייתי הולך רחוק ואומר שהם הלהקה הכי מוכשרת ואיכותית בעולם (רחוק מדיי?) מממ מורנינגרייז הכי מדהים ביחד עם בלאקווטר פארק אבל כל דבר שלהם מדהים אני ממליץ לכל בן אדם שמעריך איכות בשיאה ולא אנטי סולנים קיצוניים לקנות כל דבר של אופת´ שנופל לו לידיים בקשר למייהם ... הנה הדיסקים / דמואים שלהם Voice of a Tortured Skull-DEMO Pure Fucking Armageddon-DEMO Deathcrush Live in Leipzig De Mysteriis Dom Sathanas Wolf´s Lair Abyss Dawn of the Black Hearts אחלה עטיפה תמונה של דת´ עם מוח מפוצץ לאחר ההתאבדות... יצירתי .. From The Darkest Past (זה דה מיסטריס בלי שירה עם ווארג (בורזום) על הבס The Return: Live in Bischofswerda 1997 Mediolanum Grand Declaration of War

בשביל להבהיר

חלק קטן מהדיסקוגרפיה של מייהם אכן שווה שמיעה, שלא לדבר על רכישה. דיסקוגרפיה מפורטת ונוחה עם חלוקה לאלבומים רשמיים ובוטלגים תוכל למצוא באתר המצורף.

Zed off

New member
ובקיצור...

כדאי לי לקנות את de mysteriis dom sathanas? כלומר כבר שמעתי את בערך כולו ואהבתי. השאלה היא אם יש להם משהו שמתעלה על זה או משהו שיותר כדאי להתחיל איתו? תודה מראש!

Alexi Laiho

New member
מממ

לא יודע אם הוא שווה 85 שקל .. יש דברים יותר טובים .. נראה לי שההגדרה "הדיסק בלאק הכי טוב בכל הזמנים" קצת מוגזמת .. דיסק חביב , אני עדיין לא חושב שהוא כזה מדהים ... burzum - det som en gang var יותר טוב ...

Metal_F

New member
זה קצת הגזמה...דיסק בלאק הטוב ביותר

אבל הוא בהחלט שווה קנייה. אני לא הייתי מהססת.

הממ...

דה מיסטריס הוא קלאסיקה, זה כן, אבל הוא לא מי יודע מה טוב... אם שמעת שירים ואהבת אז תקנה, למה לא. חוץ ממנו ומגרנד דקלריישן אוף וור מומלץ להתרחק מרוב החומרים של מייהם אלא אם כן שמעתם מספיק שירים מהם בשביל להגיע להחלטה שקולה (כמובן אם הגעתם למסקנה שדת´קראש שווה קנייה יש כנראה בעיה כלשהו בתהליך ההחלטות שלכם
)

למעלה