כמה המלצות:

EmGee

New member
כמה המלצות:

jay-z&lenny kravitz - guns & roses - שיתוף פעולה חביב ביותר של ג´יי זי עם לני קרביץ ופזמון די ממכר. shi - i was there - שיר שבנוי על העיקרון של 1984 ועם הפקה שמזכירה את det be dam של פרדרו סטאר. אחד השירים היפים של הקנדי הזה... MC Solar - La La La - אם לא הבנתם מהשם זה שיר צרפתי שבניגוד לסאיאן ושות´ הוא מתבסס על שטויות ולא מסר עם פשמון מקפיץ. krs one - sound of the police - שיר אולדסקול שנחשב קלאסיקה. בין השירים הטובים ביותר של ההרכב המצוין הזה שמדבר (איך לא) על איזה חרא המשטרה. Gangstar - Millitia.mp3 - שיר נחמד ביותר מומלץ להורדה. אין הרבה מה לכתוב עליו.

Rapid נאור

New member
אמ משהו קטן..

krs one - sound of the police - שיר אולדסקול שנחשב קלאסיקה. בין השירים הטובים ביותר של ההרכב המצוין הזה הרכב???? עד כמה שהיה ידוע לי קיי אר אס הוא ראפר יחיד

lyrical viper

New member
עוד משהו..

אני פשוט חייב לרשום כאן שיר מצויין שמאוד אהבתי 504BOYZ-TIGHT WHIPS

DJ JuVi

New member
בקשר לשיר של שי 360....

הוא כמובן מןפיע בדיסק החדש והמצויין שלו. בנוסף הוא נמצא בסינגל של שי שנקרא: LINGUISTIKS הסינגל הודפס על תקליט ונשארו עותקים אחרונים ממנו. שיר מצויין - דיסק מדהים. לקניה של הדיסק של שי, הסינגל של שי, הדיסק של רוי או הדיסק החדש של אילן באבילון שעוד לא הגיע לארץ - והכל במחירים הנמוכים ביותר שתמצאו - ניתן לפנות אליי לפרטי או לאיי סי קיו: 78440155 נדב 972Records

Pace

New member
Militia...

שיר אדיר. פרדי פוקס לבד בבית האחרון גורם לשיר הזה להפוך ממצוין לאדיר, עפ הזרימה הפסיכית שלו. למרות שמעולם לא הבנתי על מה הוא מקשקש בשורה האחרונה... ונכון, KRS הוא לא הרכב... אולי התבלבלת עם BDP, ה"הרכב" של KRS שהכיל אותו ואת DJ סקוט לה-רוק. אחרי שסקוט לה-רוק מת, הוא המשיך להשתמש בשם BDP, למרות שרק KRS עצמו היה ה"הרכב" (אחיו תיקלט במקום לה-רוק). רק ב-93, אם אני זוכר נכון, הוא הפסיק להשתמש בשם BDP.

rockninja

New member
tupac- hit´em up

כן כן כן אני יודע אני יודע.... מלא כבר קטלו את השיר הזה ואמרו שהזרימה שם בתחת, והביט חרא, והשם מאקבלי הרס לו הכל, אבל לדעתי זה שיר טוב. אולי לא משהו יוצא דופן אבל טוב.

D gitaL

New member
דווקא האהבתי

ויש גם איזה רימיקס עם פלואו שזורם או וביט משופר משהו לא יודע אבל זה ממש טוב ונשמע הרבה יותר טוב

MyStiKaLL

New member
המלצות...

cunninlynguists - 616 rewind - שיר מצוין, פלואו שההגדרה ´מטורף´ נראית שפויה לידו (בעיקר בבית הראשון), האמת היא? לא שמתי לב למילים, אחלה פלואו, אחלה ביט, אחלה שיר. דאס אפקס - תמצאו כל מה שאתם יכולים של הלהקה הזו, ראפ שמח כמו שראפ שמח צריך להיות, ממולץ בחום microphone masters עם מוב דיפ אן ווג - ev3 הדיסק השלישי של להקת הבנות הזו, שבחלקו הוקלט פעמיים - פעם בארבע קולות, ואח"כ בשלושה. כולל don´t let go שהיה להיט ענק בזמנו, וwhatever שהיה שיר אמ.טי.וי סביר. אגב, בהקשר לשירים מחרמנים, תשמעו את damn i wanna be your lover. הנאה מובטחת.

דור(2?)

New member
בקשר לשיר של שי

על איזה עיקרון הוא בנוי? 1984? אתה יכול לפרט אולי? יש שיר כזה לאינפקצ´יוס אורגניזמז, אם יש לך מושג מי אלה, אבל אני לא חושב שזה קשור...

rockninja

New member
יש גם כזה משחק וידאו

זה מטוסים כזה שמפציצים כל מה שבא בדרך אני לא יודע על זה הרבה כי כולה פעם מזמן ראיתי את זה בבאלוינג שם בצד אף פעם לא שיחקתי

EmGee

New member
1984 זה ספר של ג´ורג´ אורוול (סליחה

אם טעיתי בשם) שמסופר בו על "האח הגדול" ואיך בעתיד העולם יהיה אפור, בני האדם יחיו כמו מכונות ותעלם הפרטיות. אני חייב להגיד שזה רעיון מאוד מקורי שמבוצע בצורה טובה ביותר.

hermoni

New member
עתיד?

העתיד עבר וכבר ראינו שזה לא יקרה עשה את זה יפה חזה את שלטון סטלין אבל לא בצורה נכונה:)

EmGee

New member
הספר נכתב לפני 1984 והוא תיאר את

מה שהסופר חשב שיקרה בעתיד והשנה היא רק כדי להמחיש כמה זה קרוב, זה לא אומר שזה לא יקרה. בשיר של שי מדובר בכלל על שנת 2126

EmGee

New member
בקשר לinfectious organisms

על איזה שיר ספציפי אתה מדבר?

למעלה