כמה המלצות:

EmGee

New member
כמה המלצות:

fredro starr - what if פרדרו סטאר אולי מוכר לכם בתור פליט מאוניקס או בתור קיו מהסדרה מואישה (הקרח הזה שיצא עם ברנדי) אבל הוא גם די מוכר בתור קריירת הסולו, בעיקר בעקבות החידוש לtrue colors הקלאסי של סינדי לאופר מתוך הפסקול המשובח של ריקוד מושחת (save the last dance). השיר בנוי בעיקר בסגנון של אם לסבתא היו גלגלים. ליריקס מאוד חזק ויש לו קול מצוין שמצטיין בדיקציה כמעט מושלמת ופלואו גדול. monica - for you i will עוד שיר שהתפרסם בפסקול, הפעם בספייס ג´אם. שיר סול מהמם שהיה החשיפה הראשונה של מוניקה. מי שלא מכיר שיוריד מהר ולמי שאין בבית את הפסקול אני ממליץ בחום לקנות אותו, שווה כל שניה. ll cool j - doin it אולי השיר ההכי מפורסם של אחד מאבות הראפ המודרני. שיר שתכליתו מסתכמת ב"בואי אני אביא לך אורגזמה", למי שמחפש מסר אני ממליץ שיעבור לשיר הבא, אבל אי אפשר להתעלם מהפקה מאוד מושקעת ושיר מאוד יפה. fresh prince - parents just don´t understand אחד השירים היותר יפים של ויל סמית´ מתקופת הפרש פרינס. גם כן שיר בלי מסר שישנה את העולם אבל שיר שמעלה עלי כל פעם מחדש חיוך. נ.ב. אם כל מה שאתם יודעים על ויל סמית זה "וילי סטייל" ו"בורן טו ריין" אז כדאי שתקשיבו לו מהתקופת השיא שלו. de la soul - hels down שיר גוספל-ג´אז ענק אחד מהטובים בז´אנר מסר עמוק, סאונד משובח והפקה מדהימם כראוי לשיר ברמה הזאת. למי שלא יודע גוספל זאת המוזיקה שיש בכנסיות של השחורים, גוספל-ראפ זה שילוב של שני הסגנונות. tatyana ali feat will smith - boy you knock me out שיר ר&ב-סול מאוד יפה שמבוצע ע"י שני שרידים מהנסיך המדליק, טטיאנה עלי (אשלי) וויל סמית. שיר אהבה ממוסחר אבל איזה קול יש לילדה הזאת. נהניתם? אני שמח לא אהבתם? תשמרו את התגובות של "לך לפורום פופ" למישהו אחר גלעד

Stinkin Fish

New member
סחטיין על ההשקעה!!!

אבל אין שום דבר בעיברית שאתה יכול להמליץ עליו?

EmGee

New member
יש הרבה דברים בעברית שאני יכול

להמליץ עליהם אבל אני לא כי כל מה שיוצא בארץ ושווה המלצה כולם כאן מכירים או לפחות רובם. אם משעמם לך ותסתכל קצת בארכיון של הפורום תראה כמה המלצות שלי על דברים בעברית (ג´י איי קלאן, הפרברים רפיוג´יז, דנשה ועוד כמה).

Stinkin Fish

New member
אז אולי תמליץ על שירים טובים של

דנשה? אני לא מכיר אף שיר שלו ואשמח לשמוע שירים שלו.

or001

New member
דנשה זה להקה. שירים מומלצים:

פעיל תנזים 200 ידידות ו3 הפריסטיילים (2 במעבדה - חפש כמה דפים אחורה, ואחד בעסק)

Gershenman

New member
גם אני אמליץ קצת

Sage Francis-Makeshit Patriot לא פעם ראשונה שממליצים על זה כאן,אבל בשביל החדשים..שיר שמדבר על הפטריוטיות המוגזמת והמזוייפת אחרי ה11 בספטמבר.ביט ממש טוב ופזמון מצחיק ואמיתי.להפנים. J-Live-Epilouge שיר מהאלבום הקודם שלו, The Best Part, ולפי השם אתם בטח מבינים שזה השיר שסוגר את האלבום.ביט מטורף,משחקי מילים מדהימים ומשמעות ברורה לכולם. Masta Ace feat. Punch & Words-Another Black Episode שיר מצויין מהאלבום המצויין של Masta Ace..השיר הזה הוא די Slept on, וחבל,כי הוא שיר מצויין. Nas-Dance שיר מצויין מהאלבום החדש של Nas, על אימו שנפטרה.חזק Jay-Z-Blueprint 2-אחד השירים היחידים שטובים באלבום של ג´יי..הפקה מצויינת וג´יי נכנס חזק בנאז Nas-Last real nigga alive-חשבתם שנאז לא יגיב? Talib Kweli-Guerilla Monsoon Rap-שיר מצויין של טאליב עם פרעה מונץ´ ובלאק ת´ות מהרוטס..הפקה מצויינת של Kayne West Deacon The Villain-Manufaction-שיר ממש חמוד של דיקון,מקאנינגלינגוויסטס.. Atmosphere-God loves ugly-השיר,לא האלבום..שיר ממש חזק שאני ממש אוהב.. Apathy-Immortal-איזה סימפול יפה 7L & Esoteric feat. Vinnie Paz,Apathy-Speak Now-אחחחחח איזה בית של אפאט´י..Damn! טוב זהו לבינתיים..אני עלול לחזור

or001

New member
עוד המלצות:

Jurassic 5 - Thin Line feat Nelly Furtado על הקו הדק בין ידידות לחברות. Looptroop - The Struggle Continues מאבק יומיומי נגד שנאה ודעות חשוכות. אחלה קצב לשיר הזה... Saian Supa Crew - Angela קצת ישן, אבל עדיין אחלה של שיר. Arsonists - Venom על כל המזוייפים (ותודה לGershenman שהכיר לי את השיר הזה
) ואם כבר מדברים על מאסטא אייס, יש לו אחלה שיר עם אמינם וj-black שנקרא Hellbound (Masta Ace ft. J-Black and Eminem - Hellbound)

EmGee

New member
אחלה המלצות. כבוד

רק יש קטע בשיר Sage Francis-Makeshit Patriot. אומרים של tanks in the west bank משהו כזה, למה הכוונה?

EmGee

New member
יופי חכם

התכוונתי למה הכוונה בשיר, זה בעדנו או נגדנו או למה הכוונה בכלל?

Blood

New member
קביעת עובדה אולי... משהו דומה ל...

changes של טופאק:"there´s a war goin´ on & a war in the middle east"

Blood

New member
טעות! שלך ושלי.. זה לא המשפט..

המשפט המדויק הוא: While a camera man creates news and shoves it down our throats on the West Bank With a 10 second clip put on constant loop to provoke US angst ואני מאמין שהוא לא נוקט עמדה, אלא מבקר (כמו בכל השיר,אגב- את הפטריוטיות המוגזמת, צורת ההתנהגות לאחר ה-11.9 ואת העיתונות...).

EmGee

New member
תודה

כמו שאמרתי זה לא היה ציטוט זה פשוט מה ששמעתי

MyStiKaLL

New member
הממממממ...

...לצות? דבר ראשון בקשר לפרדרו סטאר, אז הוא גם הופיע בסרט (שנקרא אגב ´ריקוד צמוד´, לא ´ריקוד מושחת´) בתפקיד ´קאי (מאלאקאי), סתם לקטע... אה, ובאמת אחלה שיר, חוצמזה שהפזמון שלו משהו... בכל מקרה הנה כמה המלצות שלי: Outkast - 2 dope boyz in a cadilac האמת היא - מבחינה ליריסיסטית השיר הזה הוא לא עילוי, אבל מה? למי שאוהב את הפלואו של אאוטקאסט, זה לדעתי השיר הטוב ביותר שלהם, שילוב אדיר של ראפ מהיר, והעברה מדויקת של כל מילה. Das efx feat. redman - Rap scholar אני חושב שכבר הזכרתי את השיר הזה איפשהו, אין מילים לתאר אותו חוץ מ´ראפ שמח´... קטע נחמד של רדמן, ודאס כרגיל טובים... נחמד לשמוע משהו בעברית: סאבלימינל עם הצל מומי לוי ושי 360 - הציר משום מה, לא יצא לי עדיין להעביר ביקורת כזו או אחרת על האלבום החדש של סאבלימינל, אבל זה השיר החזק ביותר לדעתי מהאלבום הזה, זה מתחיל עם בית מדהים (שוב מבחינת פלואו) של קובי, שנמשך ונמשך ונמשך, אמנם עם כמה החלקות פה ושם מבחינת חריזה (מאלתר עד הימים באחרית?!), אבל סה"כ גם מבחינת מילים (בהתחשב בזה שזה שיר אגו) בית לא רע. הבית של הצל - לדעתי הבית הטוב ביותר שלו בכל האלבום, נותן הרגשה אפלה משהו, בית עצבני מאד, כמובן שלא מושלם (´אוכל מתחזים כאילו היו נקניקיה...´), אבל עדיין חזק מאד. ואז מגיע החלק הכי חזק בכל השיר - הבית של ש"י 360. כששמעתי את מא´ ועד ת´ באלבום הראשון של סאבלימינל התאכזבתי, מאד. ש"י 360 היה אמור להיות איזשהו עילוי ליריסיסטי, נכון שהרעיון של ראפ על פי האותיות היה נחמד מאד, אבל עדיין, היה חסר הרבה מאד. באלבום השני של סאב, התמונה השתנתה. גם הבית בנונסטופ, ובעיקר הבית ב´ציר´ השאירו עלי רושם חזק מאד. 30 שורות (אם ספרתי נכון, יכול להיות שקצת פחות) של חרוז אחד, כולל ישיבה מצוינת על הביט, ופלואו חזק. גם החלק שהוא עובר 4 שפות בשתי שורות אדיר. ועכשיו אני מגיע לדבר הכי טוב בשיר הזה, ההפקה. את זה שמומי לוי הוא זמר ענק ידעתי, את זה שהוא גם מפיק אדיר - גם ידעתי. אבל בשיר הזה מומי נותן את ההפקה הכי חזקה ששמעתי ממנו אי פעם, ביט שאתה לא יכול להתעלם ממנו, ומצד שני הוא לא ´גונב´ את ההצגה מהאמ.סיז ששרים עליו, בקיצור - הפקה גדולה.

למעלה