כמה המלצות נדושות

JD Wannabe

New member
כמה המלצות נדושות

Son Kite - Let Us Be יההההההההההההה Son Kite - Colours ובכלל כל האלבום מדהים Son Kite - Driveshaft Son Kite - Massive Astrix - Artcore Astrix - On Fire Psysex feat Michele Adamson - Your Place or Mine כבר המלצתי בעבר אבל איך אפשר שלא להזכיר שוב Psysex - Return to the Vortex Astrix - Coolio (Infected Mushroom rmx) i Infected Mushroom - Red Filter Cosma - The Time Has Come !!!!!!!!!!! Cosma - Find Out Cosma - Human Evolution Talamasca - Capricorn המזל שלי חחחחחחחחח Beat Hackers feat Michele Adamson - When the Lights Go Out נשמע "לא מושקע" אבל עדיין כיפי Psysex - New Wave Hooker (Violet Vision rmx)i זה ברייקביט נכון? אם כן, אז זה היחיד שאני מכיר, וזה נשמע טוב! Vibrasphere - Purple Floating (Tarek Mansur rmx)i ואיזה סגנון זה??? אם אינני טועה יש משהו שנקרא "הארד האוס", והטראק הזה נשמע כמו משהו שמתאים לו להיקרא ככה Vibrasphere - Purple Floating (Cosma rmx)i Kindzadza - What's in the Box Kindzadza - Can U Feel It Ticon - Super Model Girlfriend אני חולה על השם הזה! יש עוד הרבה, אבל היריעה קצרה וזה מה שהתחשק לי לרשום. אתם מוזמנים להוסיף המלצות נדושות משלכם!

Z R u b A V e L

New member
תגובה

מחזק אותך על ההמלצות של סון קיט ו TICON ועוד המלצה לטראק פצצה של TICON Ticon - Goodnight Mr Snorkelman במערכת הנכונה עם הסאונד הנכון הטראק הזה יעיף לך תפיטמה

TRANCE ADDICT

New member
רק פילטר של אינפקטד חזק...

וגם הרמיקס של ויולט ויז'ן לפסייסקס גדול..כן זה ברייקביט..

JD Wannabe

New member
המלצות נדושות - part 2

Son Kite - Bitter Sweet מבחינת הקטע שמכניסים בפתאומיות תופים ו/או בס משום מקום (לא יודע איך זה נקרא) זה הטראק הכי טוב שאני מכיר! Son Kite - Sunset Street Infected Mushroom - Roll Us a Giant Infected Mushroom - Elation Station Sesto Sento - Datura ד'יס איז וואט איים טוקינג אבאוט! Astrix - Poison Ticon - Snooze Da Booze Ticon - The First Moment Ticon - It Breakz My Heart א-הא! עוד ברייקביט לאוסף Sub6 feat Michele Adamson - RaHeya (Psysex rmx)i טוב, אין לי כוח לכתוב עוד.

JD Wannabe

New member
אף אחד לא אוהב את ההמלצות שלי?

נעלבתי קשות
מצד שני, לא יודע אם הייתי צריך לצפות למשהו אחר

JD Wannabe

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני רק מנסה לחשוב מה היה קורה אם הייתי משלב את ההמלצות שלך, של בלאסטר ושל דולפינית ביחד...............

RN2

New member
רול אס ו-איליישן סטיישן חזקים ../images/Emo45.gif

פעם

אחרונה שאתה מערבב את השם שלי בהודעות שלך, שמעת? טמבלללללללללללללללללללללללללללללללל

JD Wannabe

New member
נו טוב, קורה

בינתיים כאן בקליפוריה החלטתי לערוק זמנית לפרוגרסיב האוס. פשוט אתמול הלכתי למסיבת יום רביעי שבועית שם, וגיליתי הרבה מהמשותף בין האנשים שם לפורום הזה
חפיף, פרוגרסיב האוס זה יאמי, אז אני אסתדר

למעלה