כמה המלצות לחג

כמה המלצות לחג

Cosmic_Tone_-_Wake_Up קוסמיקטון הישראלי החליף לייבל(קומפקט רקורדס) אבל לא ליין מוזיקלי שוב זה נישמע כאילו טראק אחד ארוך כמו באלבום הקודם אבל הפעם הוא לוקח את הפרוגרסיב לכיוון הרגש יותר זריחות באולטרה סגול-זה הדבר! Optokoppler_-_Replugged צמד גרמני שחתום בUSTA-רקורדס הכיוון פולאון מעורבב בהרגשה של פעם.... ניראה לי שאוהבי מיסטד מאפטס מבינכם יאהבו את קטע 4 Tellus_2_-_Dikotom אלבום שני להרכב הזה מבית קריאון רקורדס הכיוון-פולאון ברוב האלבום ויציאות בקטנה לאיזה פרוגרסיב Spatialize_-_Dryads_Bubble אין לי מושג לעזאזל מי אלה אבל יש להם פסייביאנט מרענן לאללה הרבה מוזיקה ערבית בפנים לצד צלילים מהמיזרח,ג'אז בקטנה בא לי טוב עם הכוס קפה של הבוקר Shift_-_Excession שיפט הדרום אפריקאי עם אלבום בכורה המיוחל לא כוס התה שלי הסיגנון שלו שמזכיר לי דברים של סקאזי אבל לאוהבי הז'אנר הדרום אפריקאי זה שווה Day.din_-_the hidden_rmxs שלושה רימיקס של דאיידין שניים למדונה לשירים מיוזיק,אנוטרדאיי(אח איזה כינור) ורימיקס לטוםקרפט לטראק לונלינסס לא ממש פסיי טראנס וגם לא פולאון יותר טקהאוס ודיפטראנס.... ENJOINT וחג שמח וכשר!

+עוד המלצה ששכחתי

Droidlock_-_Elefantronika אלבום שהזכיר לי את 97-96 חופשי גואה סאונד לצד פולאון צרפתי בקטנה(אחרי הכל מדובר בבחור צרפתי) יש בו גם כמה קטעים עם אווירת דארק..... אהבתי בו את כלי ההקשה והמיקצבים.....

TRANCE ADDICT

New member
בהמלצות עסקינן....

קבלו חוות דעות על בוווווו מבית דוף!!!! http://layla.ynet.co.il/newLayla/articles.asp?itemID=1494&sectionID=2

Eyedan

New member
וואלה אבי אחלה המלצות...

אני בקרוב אשמע את שיפט שחכיתי לו נורא.. וגם קוסמיק טון אני מקווה שלא יאכזב וראיתי שהוא גם עבר לקומפאקט ראק.. אבי מה דעתך לעשות כל סוף שבוע (חמישי או שישי) מתי שתחליט, ככה המלצות על האלבומים הטובים שהשתחררו. ?

נתנו לי באן עוד לפני שניכנסתי

הסיבה: תסדר את השיתוף חחחחחחחחחח למי יש כוח לסדר תישעים ג'יגה לפי שמות.....

goaguy22

New member
צוחק נשמה

ת'לוקח אותי רציני מידי. וממשיך תהמלצה PTX - Participate In The Xperiment מבית Bionics דיסק לחובבי הפול און תאמת הדיסק לא בא לי טוב שהייתי סחי אבל אתמול נפל לי חום לפנים והופלה פיתאום הדיסק דיבר אלי. אז קחו זאת לתשומת ליבכם. VA - New World Order מבית Apocalypse Records דיסק דארק רוב הדיסק זה רמיקסים לטראקים אבל עלי לציין רמיקסים חזקים. תהנו.... np:>GMS vs Michele Adamson - NN - BooooooooooooooooooooooooooM

הכל על סמים נישמע סבבה וזורם

אבל אם הוא עובד גם על סאחי וגם על סטלה הרי זה משובח.....

dune d

New member
תודה רבה על ההמלצות

אני רק אוסיף את Tip World - Purple שיצא לי לשמוע לאחרונה ,חביב למדי למען האמת, במיוחד על ויניל :) וגם את Broken Toy שממש אהבתי והפתיעה אותי לטובה. ושוב תודה...

למעלה