כמה הם עולים...

jablonka

New member
כמה הם עולים...

שלום, האם נכונה הידיעה כי האיגוד יעלה כ- 30 עולים חדשים מאתיופיה ו-20 ממדינות חבר העמים?

shposh

New member
מתי? איפה? והכי חשוב למה?

מה לוי קיבל עוזר פרלמנטרי? או שהאיש הגדול משדרג את עצמו עם השנים ועכשיו הוא יכול לטפל 20 , 30 , ואף יותר ספורטאים באותו הזמן?... ויותר ברצינות, מהיכן הידיעה גדעון? מי מו מה? יש עוד פרטים?

jablonka

New member
ידיעות

הבנתי שזה הופיע בידיעות אחרונות....אל תיקח אותי במילה...לכן שאלתי

ציטוט מהעיתון !!!

לפי התכנון , כבר בעוד 10 ימים ייצאו לאדיס-אבבה שבאתיופיה שלושה ניצגיים מהאיגוד שם הם ינסו לאתר בין 30-50 אתלטיים בגילאיים 16-14 שהם בעלי פוטנציאל להפוך לרציים אולימפים . מי שיתברר כי יש לו פוטנציאל להפוך לאתלט יוכל לעלות ארצה גם ללא הוריו. הם יתגוררו בפנימה של "הדסה נעוריים " בנתניה המתמחה בהכשרת ספורטאיים מצטינים. שלמה בן גל יו"ר איגוד האתלטיקה אומר כי זה בשלב הראשון יש כונה לעלות כ-50 רציים מידיית כ-30 מאיתיופיה ו20 מחבר העמיים בשלב השני ישנה כונה להעלות עוד 200 בני נוער . הסכנות כבר איתרה באדיס-אבבה קבוצה של בני נוער . צוטט מהעיתון כל המעוניין לקרוא את כל הכתבה עיתון ידעיות אחרנות ע"מ 11

t o c o

New member
הם לא יקראו ישראלים אז מה זה משנה

אם יש להם פונטנציאל =| האם הם יקבלו אזרחות בנוסף?

chief shit

New member
מגיירים אותם ואז הם יהיו כמוני כמוך

אשכרה סחר.. חבל שלא נקבל על זה תגובת תכלס ממישהו שיש לו יד בדבר...

סחר עבדים../images/Emo53.gif

חשבתי שכבר הבינו שיבוא של אתלטים גומר את האתלטיקה בארץ, אבל מסתבר שסימני החיים או יותר נכון סימני הגסיסה של האתלטיקה בארץ לא מספיקים למישהו שרוצה לראות כבר קו ישר רצוף במוניטור שמחובר לצמח שנקרא האתלטיקה הישראלית. עם כל הכבוד לאתלטיקה, יש נושא יותר חשוב כאן על הפרק, אני חושב שארגוני זכויות האדם צריכים להשמיע קול זעקה נגד הסחר בבני אדם שעומד להתקיים פה מתחת לאפם. מי שלא טוב באתלטיקה דינו להמשיך לרעוב באתיופיה או בחבר המדינות?! . אני מקווה שלא בודקים לנערים שעומדים להמשיך להיות עומללים ועניים בארץ (לדעתי, עדיף לחיות עם שק אורז באתיופיה מאשר עם שק אורז בישראל) את היקף הגולגולת... מה זו הסלקציה הזו? רק חסר שיביאו אותם באניות משא. מעניין אם משלמים עליהם לפי משקל ובגלל זה מביאים אותם צעירים כדי לפטמם בארץ. איגוד האתלטיקה מעלה שוב את המושג הגיזעני "יהודי טוב"(כזה שרץ מהר או קופץ גבוה). אני מקווה שהדברים שהתפרסמו אינם נכונים. ושכתבתי כאן לשוא. הלואי!

למעלה