כמה הזוי

XkoalaX

New member
כמה הזוי

הרגע שבתי מפאקינג אירוע משפחתי שגררו אותי אליו בעודי בועטת וצווחת, נתקעתי אי שם בפאקינג רחובות למשך שלוש שעות האירוע שכלל שירי עם בולגריים (ב - LIVE; רחמנא ליצלן,מה נהיה עם השמיעה המוזיקלית של העם האמון על מחצית מבריכת הגנים שלי?!), עם קקה אוכל ומבחר אלכוהול מצומצם (אז מה, אז מה אם הגעת לשפל חדש של כל הזמנים ושיחדתי מלצר ב - 20 ש"ח כדי שיגניב לי וויסקי בכוס של יין?!!!?!?!). ואז, אני מגיעה הביתה, רוטנת ועגמומית, מזפזפת לערוץ 1 (נשבעת, בלי כוונה! זה היה בדרך ל - VH1) ורואה את "גשם סגול" (הקליפ) בתכנית ראיונות של אהוד מנור (זצ"ל), שאירח את יזהר אשדות אשר התגלה כמעריך (שזה התרגום החופשי שלי ל - fam/friend, בניגוד ל - "fan" השנוא על פרינס, כמובן) נוסף של הוד נסיכותו. אז זהו, שלא תגידו שלא חולקים אתכם דברים ו... גם... פרווה! והנה המאמץ שלי להחייאת הפורום: האם ידוע לכם על ידוענים / מוזיקאים נוספים מישראל אשר מעריכים את פרינס? אני יודעת על סער בדישי ואלון אולארצ'יק (שאף שחט את "sometimes it snows in april" בגירסא עברית)

HeavenlyB

New member
אני מכיר, וממיר את מי שאני פוגש

את יזהר אשדות אני זוכר כמעריך מהדירוג שעשו בסוף שנות השמונים בטלויזיה הישראלית, של השירים הכי טובים (לא זוכר אם של העשור, או בכלל), ואז הביאו אותו לדבר על פרינס, שהופיע פעמיים ב-20 הגדולים, עם גשם סגול (7) ו-Kiss במקום 15. יש את תומר יוסף, יש את תמר אייזנמן, שאני המרתי/הכרתי אותה לגאונותו של פרינס, אני מכיר הרבה מוסיקאים שמעריכים אותו, וזה חלק בגלל שאני טוחן להם את המוח איתו. :) 'צטרעת, אבל בדיוק התעוררתי, אז שכחתי הרבה, אבל נדמה לי שיש עוד.

XkoalaX

New member
שייווואו!

נכון!!!! איך, לכל הרוחות, שכחתי את תומר יוסף...???

XkoalaX

New member
well!

smack my head twice and call me Nelly צודק לחלוטין, והתיקון מתקבל בברכה! שנה טובה
ו - stick around

HeavenlyB

New member
אז אני גם אתקן ../images/Emo13.gif

הגרסא העברית נקראת "תחת ירח תות". ולדעתי הוא היה שיכור כשהוא ביצע את זה.

XkoalaX

New member
לא ידעתי את זה

ואני מזדהה עם השהייה התמידית במצב השיכרות. אני גם די בעד, אגב.

למעלה