כמה הודעות

NuckBunnies

New member
כמה הודעות

אחת: המלצה לקישור הקומיקסים הכי טוב ברשת, לפי דעתי. לא ביקורות, לא דעות, לא כלום. קומיקסים סרוקים. חינם! שווה בטירוף. אתם באים, נרשמים, ויאללה תתחילו לקרוא. אני אישית חורש שם על מלא דברים (Earth X, Exiles, Deadpool וכו´). בעיקר אקס מן. תהנו! http://www.xmenscan.cjb.net שתיים: עוד יומיים לסקר. תצביעוווווווווווווווווווו! שלוש: החלה כבר הפרוייקט ציור. נראה לי שיש בעיה עם הבחירה של הדמות. רוג´ היא אחלה דמות, אבל אין לה מאפיינים יחודיים שאיתם אפשר לשחק, חוץ מהשער. האם מישו היה מעוניין להחליף לדמות אחרת? עכשיו שאני חושב על זה, אפוקליפס יכול להיות מעולה. אבל זה הכל תלוי בכם. ארבע: דרוש מישו שיכין רשימה מסודרת של כל המקומות שמהם אפשר להשיג קומיקס. יש מתנדבים? NuckBunnies

illustrator

New member
לגבי פרוייקט הציור....

יכול להיות שכבר מאוחר להחליף דמות. למען האמת, מבחינה ויזואלית, רוג היא לא יותר מבחורה בבגד גוף עם פסים לבנים בשיער. אבל הרעיון הוא לראות את אותה הדמות מצוירת ע"י מספר אנשים עם סגנונות שונים. לגבי פרוייקטים עתידיים, כדאי אולי לבחור בדמות יותר מאתגרת מבחינה ויזואלית, אם מבחינת מראה, אביזרים, או כוחות. בכל אופן, אני מת לראות כבר את הציורים....

hsotrt

New member
אני חושב שתריך להחליף עכשיו...

ועם כבר אז להחליף למגנטו כי יש לו צדדים רבים...

NuckBunnies

New member
אוקי, הנה מה שהחלטתי

רוג היא אחלה דמות, אבל באמת אין לה מספיק סממנים. לא צריך רק סגנון, הייתי רוצה באמת שאנשים יצרו מעיין גירסה משלהם לאותה דמות. לכן החלטתי להחליף. מי שרוצה לעשות את רוג, או שכבר עשה, טוב לו והוא מוזמן להעלות את זה לכאן. הדמות החדשה? אז צריכים דמות מעניינת מבחינה פיסית, זה כבר החלטנו עם רוג. אז מי? מגנטו. יש לו את הגלימה, את הצבע הסגול, את הקסדה ואת הכפפות. אתם מוזמנים ליצור את החזון האישי שלכם לדמות זו. קישור לביוגרפיה שלו: http://www.marvel.com/comics/bios/bio_magneto.htm בגלל השינוי אז התאריך הסופי לךהגשה נדחה ליום שבת, ה9.2, שזה אומר עוד איזה שבוע וחצי בערך, ביום שבת. תהנו! NuckBunnies

illustrator

New member
אוף, אז מה אעשה עם זה....?!

תשגעו אותי, אין בעיה... בכל אופן, כבר המון זמן לא ציירתי וטוב לחזור לזה. מקווה לקבל חוות דעת. רק תשתדלו להיות עדינים, טוב?

The Crusader

New member
וואו

שמע יש לי רק תיקון אחד בשבילך-פרופרוציה הדבר שלי אישית הפריע בציור היה הפרופורציה שברגליים הכפות נראו קצת קטנות ולא נכונות וגם משהו ברגליים הפריע לי אבל אני לא ממש מצליח להתמקד מה. חוץ מזה כל מה שיש לי להגיד זה וואו! הציור מדהים! והצביעה... חבל"ז!!!! קיצר באמת ציור מהמם!!!!! :) תמשיך כך

Cartman

New member
יפה מאוד מאוד

אבל כל הרעיון היה לתת עיצוב מחדש לדמות. אבל בכל זאת, ציור ממש טוב.

Humus_Chipsalat

New member
ציור פצצות, הצביעה קצת פחות.

שמע בן אדם.. אתה כשרוני, אין ספק שיש לך את זה... הרגליים טיפה קצרות מידי.. ואצטרף לקרוסיידר כשאני אומר שהכפות טיפ טיפה מאוד קטנות ^_^ אמממ... ההצללות שעשית.. ממש מדהימות, מזכירות קומיקס וכו´ ובלה בלה בלה... Keep up the great work... והכי חשוב.. ויוה לה רזיזטנס... סתם סתם לא קשור.. חומוס, רות סוף !

The Crusader

New member
לי יש רעיון

אני יודע שממני זה כנראה צפוי אבל יש לי רעיון נהדר לדמות! Wolverine יש לו את הסימנים הכי מזוהים על ידי רוב הקהל ובנוסף אם תנסו(כמוני)לצייר אותו בצורה הכי טובה והכי קרובה אל איך שהוא אמור להראות תגלו שזה דבר כשה מאוד אני ציירתי אותו הרבה פעמים ואני עדיין לא מצליח לתפוס את כל ההספקטים ואת כל האופי שלו. קיצר זה לדעתי הכי אתגר נ.ב אני מתכוון שצריך לצייר אותו בלי מסיכה אלא עם פרצוף גלוי!!! קשה מאוד!!!

Mobius

New member
טוב...

רציתי באמת להציע שינוי בבחירת הדמות, אבל מי אני בסך הכל? אני לא קורא שום קומיקס.... באמת אין הרבה מאפיינים לרוג (למעשה, איך שהבנתי - רק אחד), לא משנה כמה היא תורמת לעלילה. גם את אפוקליפס אני לא מכיר, אבל הבנתי שהוא קצת יותר מעניין - אז יופי. ד"א - מה עם הפרוייקט בשיתוף פורום מנגה? יש לזה עתיד? או שהפרוייקט הנוכחי מחליף אותו?

starman

New member
אני מוכן להתנדב

אין לי בעיה לחפש מקומות של קומיקס אבל מאיזה בחינה אתה מתכוון? אתרים שמלמדים קומיקס,אתרים של חברות קומיקס , אתרים של דמויות קומיקס,קומיקס למבוגרים ..... הרשימה ארוכה אבל אם תרצה תגדיר איזו סוג רשימה אתה רוצה ואני אחפש ואכין רשימה. סטארמן.

hsotrt

New member
סיימתי!!

אבל חבר שלי עם הסורק והוא בחו"ל!!!
*חופר בור ויושב בתוכו*

למעלה