כמה הודעות:

כמה הודעות:

יש לי חבר בשם אמיר משה שאביו אורן משה עובד כמפיק מוזיקלי בהליקון אז אולי הוא יסדר לי שנינט תבוא אליי לחצי שעה הבייתה ואני ינסה לשים תמונות וכאלה...

ג ב ש ו ש

New member
אמממ...אוקיי../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

הלוואי וזה יקרה אם כי אני מתקשה להאמין...

lahav100

New member
ואליי באה מדונה לביקור לחצי שעה...

את באמת חושבת שאנחנו מספיק סתומים כדי להאמין לך?

ג ב ש ו ש

New member
אל תדבר ככה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

יש אנשים שמכירים את נינט אישית למה זה אסור?? מספיק להתייחס ככה לאנשים.

טולה 1995

New member
נכון../images/Emo70.gif

למה את פוסל ישר
למשל אני אגיד לכם משו(זה באמת) מלי לוי קרובת משפחה שלי.. אני אגיד לכם איך: סבתא שלי וסבתא שלה בנות דודות.. ראיתי אותה כמה פעמים באירועים משפחתיים..

lahav100

New member
מה אסור להיות ישיר?

ותחשבו, אין לנינט מה לעשות חוץ מלבקר מעריצה בביתה? אצל נינט דווקא בתקופה הקריטית הזו בקריירה כל שנייה חשובה. אז למה לשקר? דאמט.

ג ב ש ו ש

New member
גם אני לא ממש חושב שיש לה../images/Emo88.gif

זמן בתקופה הזו לבקר מעריצים בבתים שלהם אבל למה ישר לפסול??!?! תגיד סבבה וזהו

מה אתה דפוק? :S

הוא אמר שמנסים לסדר את זה בשבילו, זה לא אומר שזה יקרה. אם לי היו אנשים שהיו יכולים לנסות ולסדר משהו כזה גם אני הייתי רוצה להאמין שזה יקרה, למרות שנראה לי הרבה יותר הגיוני שאם בכלל, אז הוא יובא אליה ולא היא אליו. אח"כ אנחנו מתפלאים למה אנשים שונאים אותנו. ;>_>

../images/Emo130.gif למי שלא מאמין...

אולי אתם מכירים את המפיק המוזיקלי אורן משה ואולי לא וזה גם לא סגור אני נשבע לכם שאני דובר אמת אין לי מה להמציא וזה תלוי בלו"ז שלה ככה שאולי כן ואולי לא ורוב הסיכויים שלא כי היא עסוקה אבל יש מצב שכן מה אז אני לא מבין אסור לשתף ילדים מהפורום בדברים?

ג ב ש ו ש

New member
אני אישית האמנתי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

וגם שאר החברים פה,אבל ברור שקשה להאמין לזה במיוחד בגלל הלו"ז שלה. אבל אם וכאשר תפגש איתה אני מקווה שתהנה

למעלה