כמה הודעות:

אל תהיה פרנואיד.

אל תחשוב שכל הזמן רודפים אותך, אם גם עם אשתך אתה כזה חשדן, אז היא מסכנה, ביננו, זה כולה פורום, גם לי נמחקו 2 הודעות שכתבתי בקשר לטרול. בשרשור שפתח גולש בשם נחום חי. נו, אז מה....

אתה צודק

הודעות צ'אט -
היי אתה יודע שניסיתי להשיג אותך אתמול...
תשמע אני חייב להגיד לך משהו..איזה פלאפל אכלתי אתמול..."
שלחתי לך מסר, תעני לי!" וכו' וכו' כולם כבר יודעים מה זה הודעות צ'אט, לא? שרשור חברתי -
אתם יודעים שירד היום גשם...
מה אתם אומרים על חבר שלי החוצפן הזה...
קר לי!!!
למה לא מגיבים לי?
אתם יודעים שביום X יש את Y
שבוע טוב / שלום לכולם / אני חדש כאן
עברה שבת, עוד שעה אוכל להכנס לפורום וכו' וכו' נו, אתם יודעים כבר לאיזה סגנון הודעות אני מתכוונת. לפתוח הודעות ראשיות על הודעות מהסוג הזה לדעתי זה ממש אנוכי. לדחוק שרשור אחר החוצה בשביל הודעה מהסוג הזה זה ממש לא בסדר. אז אני לא אומרת שתשתקו ולא אומרת שלא תדברו אלא בסה"כ שיהיו אך ורק שרשור חברתי אחד בפורום. אם אתם רוצים לכתוב הודעה בפורום ורואים שאין שרשור חברתי - אתם יכולים לפתוח בעצמכם שרשור חברתי חדש כמו שעשה מני23 לפני כמה ימים. לא צריך לחכות למנהלי הפורום שיפתחו שרשור חברתי. אם הודעות אחרות לא היו נדחקות החוצה מצידי שתפתחו מיליון שרשורים ראשיים. אבל זה המצב. יש רק כמות מסוימת של הודעות ראשיות שנכנסות לדף הראשי. מכיוון שהפורום גדל חייבים לנקוט בצעדים האלה לטובת כל חברי הפורום. כדי שכל חברי הפורום ירגישו בנוח לגלוש בפורום הזה.

Rצינית

New member
אך מה תעשה אחת כמוני...

בס"ד שלא נכנסת לצ'אטים?? אה?? תקלקלו אותי?? <צוחקת:):) נשתדל כמה שיותר לצייט..> אבל בגדול צודקת!! אכן כן התרבו כאן הרבה...אני בינהם:) אבל יש כאן הרבה דברים מעצבנים עוד יותר... משום מה לוותיקים מכאן יש יותר זכות לזרוק הודעות בכיף ואני כחדשה חושבת כל הודעה פעמים אם לשגר או לא לשגר... סורי.. אך אתם רק מבריחים את המשתתפים החדשים וחבל!!כבר ידוע לי על כמה שהתחדשו כאן ומהר מאד אפילו לא הספיקו להתחיל להתיישן. יישר כח!!! אריאלה:) הפורום ערוך בצורה נוחה מאד:)<אהבתי:)>

אלישיר

New member
מקפיץ.

בעזי"ת יברכך ה' וישמרך. יאר ה' פניו אליך ויחנך. ישא ה' פניו אליך וישם לך שלום

למעלה