כמה הודעות:

כמה הודעות:

הפורום שלנו גדל ברוך ה'. התווספו גולשים. אם לא נקפיד על כללים מסוימים הבלאגאן יחגוג כאן בפורום. לכן, ביקשתי מהחברים להקפיד לשרשר הודעות. אם יש לכם מה להגיב על שרשור מסוים שנמצא בדף הראשי (אפילו אם הוא נמצא למטה - לא יזיק לכם אם תדפדפו קצת בסלולארי קצת לעזור בשמירת הסדר בפורום) נא לא לפתוח הודעה ראשית חדשה. אומנם יותר נוח לכם כך אבל אתם דוחקים החוצה שרשורים אחרים. מכיוון שיש חברים שלא טורחים להקשיב למנהלי הפורום מהיום הודעות ראשיות שיפתחו כתגובה לשרשור שכבר קיים בדף הראשי של הפורום ימחקו מהפורום. מנהלי הפורום לא יטרחו לעשות את העבודה במקומכם ולא ישרשרו את ההודעות למקום. שרשור חברתי - בקשתי היום לא לפתוח שרשורים חברתים חדשים אלא לשרשר הכל לשרשור חברתי. גם כאן יש חברים שלא איכפת להם מחבריהם וממש לא מפריע להם ששרשורים אחרים נדחקים החוצה. לכן, הודעה ראשית חברתית שלא תשורשר לשרשור חברתי תמחק מהפורום. הודעות בסגנון הצ'אט - התרבו חברי הפורום שלא טורחים לעבור לצ'אט והחליטו להשתמש בפורום כצ'אט. הודעות בסגנון הזה ימחקו מהפורום. הפורום זה לא צ'אט. אני יודעת שיהיה קשה בימים הקרובים עד שתתרגלו. תצעקו למה נמחקות הודעות...לא נורא. אחרי זה כבר תתרגלו לשרשר ולא לפתוח סתם הודעות ראשיות וכולם יהנו מהפורום.

"חבר שלי הודעה לי שהוא ביג קיי"

"לא חוצפן?" כן חנוך...זאת בדיוק הודעה שמתאימה להודעה ראשית ובגלל היה כדאי לדחוק החוצה שרשורים אחרים, נכון?

חנוך617

New member
אני לא יודע

איפה היית אתמול. היה כאן ריק לחלוטין כשהכנסתי הודעה זו. לא אהבתי את ההתקפה הפרועה שלך.

חנוך617

New member
אין לי בעיה

להיות המשעשע שלך ושתוציאי את העצבים עלי. עדיף שאחד יסבול ולא פורום שלם...

לחנוך יש בעיה

הוא חושב שכל דבר שנעשה כאן בפורום נעשה בגללו. אומרים שאדם צריך להגיד: "בשבילי נברא העולם". אדם צריך להגיד על כל דבר שבשבילו זה נברא. חנוך פשוט מיישם את זה על הפורום

sarav55

New member
אריאלה דחוף לצבוע אותו באדום

כבר עבר הזמן של האדומים עושים מחאה חנוך צבע אדום מי שמצביע משפיע

בני ברק

New member
את לא חייבת הסבר למחיקת הודעה!

אני רואה לפעמים שרשור שלם שמסביר: למה נמחקה ההודעה... את כמנהלת הפורום לא חייבת לתת הסבר למה החלטת למחוק הודעה כזאת או אחר. לפנים משורת הדין (במסר אישי) לכותב ההודעה שנמחקה את יכולה להעיר לו על תוכן ההודעה וסיבת המחיקה.

אלישיר

New member
אין עונשין אלא אם כן מזהירין.

בעזי"ת נכון שהמנהלים לא חייבים הסברים ועמידת דום לכל משב רוח חולף, אבל זה תורם להתנהלות נעימה בפורום שתהיה הודעה מראש.

בני ברק

New member
כניראה אני "בני ברקי"

עוד הבדל בן בני ברק לירושלים-בני ברקים הולכים לפי מידת הדין, הירושלמים לפי מידת הרחמים...

אריאלה, לטובת הפורום

היה מאד מועיל אם היית מגדירה בפרוטרוט איזה הודעות נכללות בקטגוריה של שרשור חברתי, ואיזה של צאט, נראה לי שהתחומים האלה לא ברורים מספיק, תודה.

למעלה