כמה הודעות...

בועז ד

New member
תחזית מזג האוויר בישראל לשבוע הבא

לחברי הפורום שלום: מהיום פעם בשבוע אתן לכם את תחזית מזג האוויר בישראל לשבוע הקרוב תודה רבה למנהל הפורום שאיפשר לי את שיתוף הפעולה בין הפורום הזה לפורום שלי. התחזית: בסופ"ש צפוי הים להיות גלי ועדיין מסוכן לרחצה גובה הגלים מ-70-120 ס"מ ינשבו רוחות צפוניות מערביות במהירות 10-25 קמ"ש טמפ הים התיכון -28 מ"צ תחזית מלאה לשבוע הקרוב תוכלו למצוא באתר מזג האוויר בישראל חג שמח בועז

TheHock

New member
כמה הודעות...

קודם כל, כפי שבטח אתם יודעים השבוע נסגרת שנה לפורום
בנוסף, תשמחו לדעת שמהשבוע יש לנו דיווח מזג האוויר ישירות לפורום
מה גם שאני שמח שהחלו להתפרסם מאמרים בפורום - מי שכותב מאמר מוזמן ליצור איתי או אם נווה קשר והוא יתפרסם במאמרי הפורום
וכמובן, כרגיל - אני מבקש שוב מחברי הפורום (ומאנשים שאינם חברי פורום אבל דואגים להציפו בהודעות כאלו) בבקשה לא לפרסם אירועים כגון עצרות, הפגנות, עצומות וכו´ בדפי הפורום - בשביל זה קיימים לוחות האירועים ולוחות הפורום, כל כל הודעה הכוללת את הנ"ל ללא אישור תמחק!

Moledet972

New member
שאלה, איפה נמצא הלוח הזה?

ואני פרסמתי הודעה על סוכה של מולדת רק אחרי שפורסם על סוכה של מרץ.

TheHock

New member
לטובת אלו שלא קוראים הודעות משבת...

אני חוזר על ההודעה הראשית... קודם כל, כפי שבטח אתם יודעים השבוע נסגרת שנה לפורום בנוסף, תשמחו לדעת שמהשבוע יש לנו דיווח מזג האוויר ישירות לפורום מה גם שאני שמח שהחלו להתפרסם מאמרים בפורום - מי שכותב מאמר מוזמן ליצור איתי או אם נווה קשר והוא יתפרסם במאמרי הפורום וכמובן, כרגיל - אני מבקש שוב מחברי הפורום (ומאנשים שאינם חברי פורום אבל דואגים להציפו בהודעות כאלו) בבקשה לא לפרסם אירועים כגון עצרות, הפגנות, עצומות וכו´ בדפי הפורום - בשביל זה קיימים לוחות האירועים ולוחות הפורום, כל כל הודעה הכוללת את הנ"ל ללא אישור תמחק!

למעלה