כמה הודעות

כמה הודעות ../images/Emo11.gif

אני שמח לראות את שלוש הועדות שלנו כבר בקומונות מתחילות לעבוד על דברים. ועדת מפגש מכינה לכם אחלה דברים ליום חמישי ושתי הועדות האחרות מתחילות לעבוד על ברכה לראש השנה ופרסומה. שיהיה בהצלחה
.
אני שוב רוצה להדגיש את עניין התמונות: מותר להעלות רק תמונות יחסי ציבור או תמונות שאתם צילמתם. אסור להעלות לפורום כל תמונה אחרת. כמובן שאסור גם לסרוק/לצלם דברים ולהעלות לפורום או למלם דרך הטלוויזיה או לשים תמונות צמפרקים וכו'. שרשורי תמונות כאלו יימחקו וחבר שסתם תתאמנצו. אם תשימו הודעה ובמקרה תהיה תמונה לא חוקית אני אמחק רק את התמונה ואשאיר את ההודעה.
את זה חשוב שתקראו: בשבוע האחרון הפורום ממולא מדי בהודעות
. גם שרשורים שהם לא הודעות
הפכו מהר מאוד לשרשורי דיבורים,רצפים ודברים שלא קשורים. אני מבקש מכם להשתדל לכתוב את כל השיחות הפרטיות,את כל הדברים שלא קשורים לשרשר אך ורק להודעות אוף. ובבקשה לא לפתוח שרשורי
חדשים אם יש כבר אחד באותו עמוד. אם המצב ימשיך ככה אני אאלץ למחוק כי זה מפריע להודעות המקוריות ומעליב את יוצרן.
החל מחודש זה,בכל סוף חודש אני אעלה הנה את "הסיכום החודשי". זה לא סיום כמו שרחל עושה,אלא,בסיכום הזה אתם תקבלו נתונים סטטיסטיים [כמו כמה גולשים כתבו בפורום או מי הגולש שכתב הכי הרבה הודעות וכו']. בנוסף,הסקר יוחלף. החל מעכשיו בכל חודש הסקר יתחלף. אם יש לכם רעיונות לסקרים שלחו לי אותם במסר.
כל החדשים-בבקשה קראו את תקנון הפורום שנמצא במאמרים.
שיהיה לכולם שבוע טוב :)

למעלה