כמה הודעות נמחקו.

גיל גיל

New member
כמה הודעות נמחקו.

מדובר בהודעות שהגזימו ברשעות הנוטפת מהן, משתמש אחד הוגבל מהפורום ואבקשו שלא לחזור לכאן עד שיבחר לכתוב הודעות תומכות או המבקשות תמיכה, הודעות מרושעות כמו שנכתבו כאן על ידי המשתמש הנ"ל לא ראויות להתפרסם בשום מקום. שיהיה לכולכם לילה טוב! אוהב!!! גיל.

Kaya

New member
היי מתוק !!!

איך היה היום במילואים???? קיבלתי את ההודעה שלך - ב-כ-י-ת-י מצחוק !!!!!!!!
חבל"ז.... לגבי ההודעה שלך: חזק ואמץ
מרג.

מנסה להבין מה היה ככ מרושע..

בכל אופן. לא אוהבת את המחיקות. אבל החלטה שלך. רואה עכשיו את השעה שכתבת, 10 דקות לפני כן באתי סתם לראות את הפורום.. עד לשעה זו, לא ראיתי משהו שמצריך מחיקה. אבל.. החלטה שלך.. חבל.. חבל שלא מובנת העובדה שהביקורת והכעס זה בעצם ניסיון < די עלוב כי יש צורת כתיבה כמו שיש צורת דיבור> להפוך את המקום ליותר טוב. חבל שלפעמים אובדים בדרך היסודות של האהבה, רק כדי להוכיח משהו. חבל שבמשך הזמן האחרון, במקום לריב ולריב ולריב, לא הצלחנו למצוא דרך שתביא את כולנו להרגשה טוב <עם המון סימני קריאה>, חבל שההתנצלויות שהיו כאן לא התקבלו כי אולי ניתנו בדרך לא טובה. זה לא אומר שלא התכוונו אליה. חבל שהטענות שהיו כאן לא התקבלו כאן, כי אולי הושמו בדרך לא טובה, זה לא אומר שהן ראויות לביטול. חבל שאין תקשורת. הם שומעים רק את עצמם ולא שומעים אותי. יש לי דבר אחד לומר. אך הדבר הזה הוא בעצם הכל. אני לא יודעת מהו, אבל יודעת שראוי להקשבה. מחשבה. מסקנה. אבל זה רק אני. והם הרבה. פעם בן אמר.. אל תמחקי את עצמך.. כשרציתי למחוק מה שכתבתי.. מחשבה כזו.. שני.. מול מראה גדולה אני שרה לעצמי שירים שיעזרו לי להבין........ יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב..

ינאיB

New member
מסכים איתך

אני אישית לא מרגיש שעברתי את הגבול. הכעס שלי לא בא מרשעות אלא מרצון לפקוח את העינים וליצור מציאות טובה יותר בפורום הזה...

למעלה