כמה הודעות לציבור:

קריסי

New member
אני הדר ממעו"ז פ"ת

יש לי המון תמונות אבל אני לא יכולה לשלוח לכם! התמונות שלי "כבדות" מדי בשביל המשקל שמותר באתר.. ביאוס לכם!!... חחח סתם !!

קריסי

New member
נחמד שקראת לי קריסי.. ככה אני רגילה כבר!../images/Emo13.gif

חחח אין אפילו תמונה אחת שלי היא מעל המיועד בפורום.. מי ירצה תמיד יודשע שיוכל לבקש איסיקיו ושם הוא יקבל את כל התמונות שהוא רוצה צריך נזקק וכולי.. חחחחח

CHEN106

New member
לקריסי

אמממ אם את מתעקשת אני אשמח לקבל איסיקיו אבל תכלס דיברתי לאו דוקא על תמונות שלך אלא על אלה שרצית להעלות... ומה השם שלך? הדר? קראתי לך קריסי כי זה הכינוי שלך...בכל אופן נעים מאוד הדר ואשמח לקבל את האיסיקיו שלך

הדר תישמרי לך. הוא מנסה להתחיל עם כל מה שזז.

אפילו הוא ניסה להתחיל איתי פעמיים. (גם שהיה לי כינוי חי11 הוא ניסה להתחיל איתי כי חשב שזה מישהו אחר)

קריסי

New member
לחן ולחזי! חחח../images/Emo3.gif

239167001 וחזי.. אני מבטיחה להיזהר... :)) נשבעת!

קריסי

New member
והיי... משהו נוסף!

נראה לך תמונות שלי!! תקבל רק את התמונות של המסיבה

CHEN106

New member
קטגוריות לפרסי בית"ר

א. האיש המצחיק של התנועה ב. הטרוריסט של התנועה ג. היצירתי של התנועה ד. החברותי ביותר ה. הפעיל ביותר

CHEN106

New member
מצודת זאב ג'

XD קודם כל שימו קישור אתה או ציפי!! אני מת לראות את זה ו...יש מצב שאני מצטרף לטלנובלה גם? (על מה העלילה ד"א?)

Philipil

New member
היי חזרתי מהצבא

אשמח להשתתף בטלנובלה עם עדיין מותר לי יהיה נחמד לקרוא אותה בSMSים בשעות ט"ש או בסופ"שים המקוצרים שיהיו לי בעתיד
מקווה שיתנו לי סופ"ש בזמן הקורסים, אם כן אני אקפוץ לבקר, אם לא אז חכו לטלפונים מותר לדבר בטלפון בזמן נוהל שבת!

קריסי

New member
חזי..

היי זאת הדר! איזה תפקיד ? לאיזו הצגה? חחח גם לי מותר ? ואם כבר אומרים אז : .. גם אני רוצה תעודה!!

למעלה