אני רוצה=]
ק קריסי New member 20/7/07 #19 אני הדר ממעו"ז פ"ת יש לי המון תמונות אבל אני לא יכולה לשלוח לכם! התמונות שלי "כבדות" מדי בשביל המשקל שמותר באתר.. ביאוס לכם!!... חחח סתם !!
אני הדר ממעו"ז פ"ת יש לי המון תמונות אבל אני לא יכולה לשלוח לכם! התמונות שלי "כבדות" מדי בשביל המשקל שמותר באתר.. ביאוס לכם!!... חחח סתם !!
ק קריסי New member 21/7/07 #27 נחמד שקראת לי קריסי.. ככה אני רגילה כבר!../images/Emo13.gif חחח אין אפילו תמונה אחת שלי היא מעל המיועד בפורום.. מי ירצה תמיד יודשע שיוכל לבקש איסיקיו ושם הוא יקבל את כל התמונות שהוא רוצה צריך נזקק וכולי.. חחחחח
נחמד שקראת לי קריסי.. ככה אני רגילה כבר!../images/Emo13.gif חחח אין אפילו תמונה אחת שלי היא מעל המיועד בפורום.. מי ירצה תמיד יודשע שיוכל לבקש איסיקיו ושם הוא יקבל את כל התמונות שהוא רוצה צריך נזקק וכולי.. חחחחח
C CHEN106 New member 21/7/07 #30 לקריסי אמממ אם את מתעקשת אני אשמח לקבל איסיקיו אבל תכלס דיברתי לאו דוקא על תמונות שלך אלא על אלה שרצית להעלות... ומה השם שלך? הדר? קראתי לך קריסי כי זה הכינוי שלך...בכל אופן נעים מאוד הדר ואשמח לקבל את האיסיקיו שלך
לקריסי אמממ אם את מתעקשת אני אשמח לקבל איסיקיו אבל תכלס דיברתי לאו דוקא על תמונות שלך אלא על אלה שרצית להעלות... ומה השם שלך? הדר? קראתי לך קריסי כי זה הכינוי שלך...בכל אופן נעים מאוד הדר ואשמח לקבל את האיסיקיו שלך
ח חזי ברסי New member 21/7/07 #31 הדר תישמרי לך. הוא מנסה להתחיל עם כל מה שזז. אפילו הוא ניסה להתחיל איתי פעמיים. (גם שהיה לי כינוי חי11 הוא ניסה להתחיל איתי כי חשב שזה מישהו אחר)
הדר תישמרי לך. הוא מנסה להתחיל עם כל מה שזז. אפילו הוא ניסה להתחיל איתי פעמיים. (גם שהיה לי כינוי חי11 הוא ניסה להתחיל איתי כי חשב שזה מישהו אחר)
ק קריסי New member 23/7/07 #35 לחן ולחזי! חחח../images/Emo3.gif 239167001 וחזי.. אני מבטיחה להיזהר... ) נשבעת!
ש שנינושש האחת New member 22/7/07 #34 הדר נכבדת את יכולה לשלוח לי את התמונות ואני אקבץ אותן חחח בכיף העשה זאת!
C CHEN106 New member 20/7/07 #21 קטגוריות לפרסי בית"ר א. האיש המצחיק של התנועה ב. הטרוריסט של התנועה ג. היצירתי של התנועה ד. החברותי ביותר ה. הפעיל ביותר
קטגוריות לפרסי בית"ר א. האיש המצחיק של התנועה ב. הטרוריסט של התנועה ג. היצירתי של התנועה ד. החברותי ביותר ה. הפעיל ביותר
C CHEN106 New member 20/7/07 #23 מצודת זאב ג' XD קודם כל שימו קישור אתה או ציפי!! אני מת לראות את זה ו...יש מצב שאני מצטרף לטלנובלה גם? (על מה העלילה ד"א?)
מצודת זאב ג' XD קודם כל שימו קישור אתה או ציפי!! אני מת לראות את זה ו...יש מצב שאני מצטרף לטלנובלה גם? (על מה העלילה ד"א?)
P Philipil New member 20/7/07 #25 היי חזרתי מהצבא אשמח להשתתף בטלנובלה עם עדיין מותר לי יהיה נחמד לקרוא אותה בSMSים בשעות ט"ש או בסופ"שים המקוצרים שיהיו לי בעתיד מקווה שיתנו לי סופ"ש בזמן הקורסים, אם כן אני אקפוץ לבקר, אם לא אז חכו לטלפונים מותר לדבר בטלפון בזמן נוהל שבת!
היי חזרתי מהצבא אשמח להשתתף בטלנובלה עם עדיין מותר לי יהיה נחמד לקרוא אותה בSMSים בשעות ט"ש או בסופ"שים המקוצרים שיהיו לי בעתיד מקווה שיתנו לי סופ"ש בזמן הקורסים, אם כן אני אקפוץ לבקר, אם לא אז חכו לטלפונים מותר לדבר בטלפון בזמן נוהל שבת!
ק קריסי New member 21/7/07 #28 חזי.. היי זאת הדר! איזה תפקיד ? לאיזו הצגה? חחח גם לי מותר ? ואם כבר אומרים אז : .. גם אני רוצה תעודה!!
חזי.. היי זאת הדר! איזה תפקיד ? לאיזו הצגה? חחח גם לי מותר ? ואם כבר אומרים אז : .. גם אני רוצה תעודה!!