כמה הבהרות

כמה הבהרות ../images/Emo88.gif

עושה רושם שהמשמעת אעפס קצת ירדה (בכל זאת סשה ואנג'לה כבר לא איתנו) אז חשבתי שיש מקום להבהיר (שוב) שזהו פורום ענייני לדיונים על "היפים והאמיצים" כמו שטלי ציינה. אין מקום לדיונים סתמיים, רוצים שרשורים חברתיים? תפתחו קומונה. נושא נוסף הוא שרשור. נפתח כבר שרשור על הפרק היומי? יופי. אין צורך לפתוח שרשור נוסף. באמת שלי ולטלי יש דברים יותר טובים לעשות מלשרשר כל היום. מה עוד? סופשבוע רגוע.

../images/Emo168.gif..

אם כבר בתלונות עסקינן - אז למה אתה לא מחזיר לי תשובה להודעות?!?!?! אפילו למסרים שלך כבר הגעתי..

girlontop

New member
לא, זה לא ייאמן

ההודעה הראשית בשרשור מבקשת להפסיק עם כל השיחות האישיות שלא קשורות לפורום, וגם ממנה מתעלמים?! פעם אחרונה: את שיחות הפינג-פונג שלא קשורות לפורום תשמרו למסרים, לצ'אטים, לקומונות או לטלפון. כאן זה לא המקום. ממש נמאס לי להתעסק בשיטור והערות כל יום במקום בסדרה. זה מוציא את כל החשק לבוא לקרוא ולכתוב פה. סליחה, זה מוציא את כל החשק לבוא לקרוא ולכתוב פהההההה

SoldieRonit

New member
קמונה חברתית לפורום היפים והאמיצים

זהו המקום לכל מכורי הסדרה "היפים והאמיצים"-שרוצים לדבר על הכל רק לא על הסדרה ,שכבר לא יכולים איתה אך לא יכולים בלעדייה:ביחד נבכה על מר גורלה,ונקווה לימים טובים (ומעניינים) יותר.

בפעם ה-50 טריליון

נא לשמור על כללי הפורום. לא, אך אחד לא נזכר בצבא, לאף אחד אין דחף רגעי לנצל"ש שרשורי תמונות. חלאס. זה מתסכל, מעצבן ובעיקר - ילדותי. מצטער אם אני נשמע יותר מדי תוקפני אבל תמיד דגלתי בגישה של "עדיף פורום קטן ואיכותי" מאשר "פורום גדול וילדותי". מצטער אם זה יותר מדי בוטה, אבל ממש לא נעים להיות כאן בשבוע האחרון.

SoldieRonit

New member
אסור../images/Emo35.gifתמונת ספוילר לשרשור ספוילר

סליחה שפגעתי ב"טוהר" השרשור שלך ..

הכי איכותי שיש

לפחות זה מה שאני חושב על הפורום שלנו... ילדותי זה עניין של הסתכלות... הומור מוסיף המון לכל דבר, בעיקר בימים קשים כמו אלה (ואני מדבר על המצב ביפים, לא על המצב הבטחוני
). אתה לא נשמע תוקפני זה בסדר, אני חושב שאנשים יודעים כאן מה לקחת ברצינות ומה לא, ובסה"כ ממה שיצא לי להכיר - יש פה אנשים איכותיים ביותר! אנחנו כרגע עובדים על המנון הפורום - שבתהליכי בנייה בקומונה. כל מי שיש לו הצעות - מוזמן!
צפניה כמה זמן אתה מנהל כאן? ולמה אתה לא עונה לי להודעות?!

אני לא בטוחה שיש לי זכות תגובה-../images/Emo12.gif:

וכמובן אני "מתאבדת" כשאני נכנסת ראש בראש עם טלי וצפניה(יש לי כבר סיוטים בלילה משני הקשוחים כאן) אבל-----
דבר ראשון בפורום זה הסידרה הדמיות.
הקללות על המפיק.
והאיומי רצח על ברדלי.
אבל כדי שיהיה הרמוניה וכיף מותר
גם לפתח פעם בכמה ימים שירשור off זה קורה בכל הפורומים שאני נמצאת וזה רק מוסיף ולא גורע ל(כמובן זאת דעתי הקטנה מי אני לעומת 2 השולטים??
) ועוד דבר קטן -אם כל אחד שירצה לכתב הודעה יצטרך לחשוב עשרים פעם לפניכל מילה האם זה ימצא חן בעיני המנהלים -זה יוריד מכמות ההודעות וגם מהיופי בהודעות -זהו עד כאן התערבתי מקווה שאני עוד אמשיך "לחיות "אחרי ההודעה הזאת !!!!!!|

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gifלא יכולתי לנסח את זה בצורה יותר

מכובדת ודיפלומטית מזה

girlontop

New member
ביקורת היא דבר מבורך

במיוחד כשהיא נאמרת בנועם
לא צריך לחשוש לחלוק עלינו. אנחנו מקשיבים ומפנימים. כמה הבהרות בקשר לנושא שהועלה. ראשית, לא מקובל עלינו בשום פנים ואופן ששרשור ענייני שעוסק בסדרה יגלוש פעם אחר פעם לחוויות היומיומיות של כל אחד ולשיחות אישיות. זה מסיט את הדיון וזה לא מעניין. שנית, אין לנו בעיה עם שרשורי אוף טופיק כל עוד הם במידה ולעניין. מצטערת, להודעת אוף שעוסקת בפיצוץ שקיות פלסטיק אין מקום בפורום. מה כן לעניין? תפעילו שיקול דעת בריא. לא כל פיפס קטן מצדיק אוף טופיק. רוצים לספר שיש לכם יום הולדת? בכיף, נשמח לאחל לכם מזל טוב. רוצים רגע לדסקס על מי זכה בגמר כוכב נולד? אחלה. כל עוד הדיונים לא באים על חשבון הדיונים של הסדרה ולא משתלטים על הפורום זה בסדר. שלישית, ניצולי שרשורים הם דבר מבורך, אבל גם כאן אנחנו מבקשים להפעיל שיקול דעת. לשרשור ספוילרים ניתן להוסיף עוד ספוילרים קשורים. לשרשור תמונות ניתן להוסיף עוד תמונות. לשרשור הפרק היומי, אם לא היו לו הרבה תגובות, ניתן (לא חובה) לנצל"ש את שרשור הפרק הבא. שרשור ספוילרים אליו מנצל"שים פרקים יומיים או תמונות לא קשורות הוא לא לעניין. צריך להיות קשר כלשהו בין השרשור לנצלו"ש. הפורום הזה מיועד לסדרה היפים והאמיצים. כמובן שזה לא אומר שהאווירה צריכה להיות כבדה ומעונבת, אבל מי שמגיע לכאן מגיע קודם כל כדי לקרוא ולכתוב על הסדרה. מי שזה לא בראש מעייניו כנראה לא מתאים לפה. הומור זה סבבה, אבל את בדיחות ה"knock knock" הלא קשורות תשמרו למקום אחר. המסגרת הכללית היא דיונים על הסדרה ולצערנו לאחרונה היא נדחקת הצידה לטובת דיונים אופטופיקיים ודיונים שטותיים ורדודים בכלל. זה לא הפורום שאנחנו רוצים ומי שזה לא מקובל עליו בהחלט יכול לעזוב. לנו נמאס לחזור על דברים טריוויאלים יום אחרי יום. מקווה שהעניינים הובהרו. אם יש עוד שאלות נשמח לענות

../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה

טוב לפי מה שהבנתי מרוב חברי הפורום את הבעת בניסוח מעולה את מה שכולם מרגישים ;) ! יש לנו מספיק מקומות בחיים שצריך לחשוב בהם עשרים פעם לפני צעדים שנוקטים בהם, ואילו הפורום נועד, בראש ובראשונה, לאחד בין אנשים עם מכנה משותף וכמובן - שעיקר הפורום מן הסתם צריך להיות סביב הנושא הזה, אבל אין מה לעשות שרשורי אוף טופיק הן חלק מהחיים וכן גם מדי פעם אנשים פה משתפים מחייהם. הומור זה דבר יחסי - יש הרבה דברים שמצחיקים אותי ואחרים לא מבינים למה, ולהפך.. אבל זה בלתי אפשרי ש"רשות" ההומור והדיעות פה תקבע ע"י אנשים בודדים. לא מצחיק? אל תצחקו! אני חושב שפורום שמלא בהודעות בנוסח "אין פה משמעת" או "אתם לא מצייתים לחוקים" הרבה יותר מוריד את החשק משרשור או שניים שלא במקומם. אבל שוב - זו דעתי הצנועה, ויכול להיות שאני היחיד שמחזיק בה. בלי שום קשר, זהו אחד המקומות הנחמדים יותר שאני "בורח" אליהם בעולם הוירטואלי הקטן שלנו.. אוהב את כולכם!

שוב, ההודעה מעליי זה אני

אנשים - כשאתם נכנסים לפה ממחשבים אחרים - תשימו לב להכנס בשם שלכם קודם!!!!!!! (ההודעה מכוונת אליי)!
עדיין אוהב

girlontop

New member
פעם אחרונה ודי

(כי הדיון הזה מיצה את עצמו כבר לפני יומיים): כללי הפורום הובהרו יפה כמה וכמה פעמים. אין לי כוונה לחזור עליהם שוב. אנחנו מנסים לשמור על אווירה בוגרת ואינטיליגנטית וזה לא הולך להשתנות לטובת שרשורים דביליים על כלום. מי קובע את הרמה? צפניה ואני. תפוז הפקיד בידינו את ניהול הפורום ומי שהדרישות שלנו לא נראות לו מוזמן להתלונן. למנהל יש את הסמכות והזכות לקבוע את טון ואופי הפורום שלו ואנחנו לא מתכוונים לוותר על הדרישות הבאמת לא מוגזמנות שלנו כדי לרצות מספר קטן של גולשים. פורומים רבים בתפוז מתנהלים בהצלחה גדולה לפי אותה מתודה וכיף לגלוש שם. הדיונים בפורום תמיד היו משוחררים, אבל בכל חברה חייבים להיות חוקים כלשהם. כן, אני דווקא מאוד בעד שאנשים יחשבו קצת לפני שהם מפרסמים הודעה – אני לא רואה בזה טעם לפגם, להפך, זה מעיד על בגרות ועל שליטה עצמית. אנחנו לא מתכוונים להשאיר את הפורום משולל רסן ולתת לשטותניקיות להתשלט ולהודעות להיראות ככההההההההההההההה איזההההה יפההההההה היהההההה הפרקקקקקק היוםםםםםםםם
. ציינתי בפירוש שאין בעיה עם אופטופיקים, כל עוד הם לא דוחקים הצידה את העיקר, אבל לאחרונה זה בדיוק מה שהם עושים. כמו שכבר אמרתי בעבר, מי שלא אוהב את מה שאנחנו מנסים לבנות פה מוזמן להקים קומונה משל עצמו ולדסקס שם על הסדרה עם אלו שמחזיקים בדיעה דומה, לספר על תחביביו הביזאריים בשעות הפנאי, לכתוב איךךךךך שהוווואאאאא רוצההההההההה, לא לסמן ספוילרים, לעשות שרשורי תמונות באורך הגלות, וכן הלאה. כאן זה יקרה, חבל על האנרגיה והזמן של כולנו. צר לי אם זה יישמע מגעיל ומתנשא, אבל אתה חדש בפורום ואני ממליצה לך להסתגל לאווירה שנבנתה פה במקום להתחיל מהפכות שיותירו את הפורום הזה מרוקן מגולשים אינטיליגנטיים שיש להם הרבה מה לתרום. הדרך שלנו לא כואבת, כדאי לנסות אותה.

כן לנוסח כזה התכוונתי

זה בסדר טלי, את לא נשמעת לא מגעילה ולא מתנשאת - אני מבין שיש לך נקודת מבט אחרת.. בסופו של יום, אנחנו לא ילדים קטנים, ובטח שאף אחד לא בא לפה לעשות "מהפיכות". כמו שאמרת - את המנהלת...

למעלה