כמה הבהרות !!! חשוב לקרוא!!!

ד קובי

New member
כמה הבהרות !!! חשוב לקרוא!!!

לאחר שהתעמקתי בכל השרשורים האחרונים בפורום יש מס' דברים שלא מקובלים כאן!!! אני מקבל דיעות שונות אך הן צריכות להכתב תוך רגישות והבנה של הצד השני! כל הודעה משתלחת תוסר מעל גבי הפורום והכותב ייחסם לכתיבה בפורום. לאחרונה נכנסו אלינו כותבים חדשים המנסים בכל כוחם להביא את הצד שכנגד, זה לגיטימי ומקובל. אך לא בכל מחיר ובטח לא תוך פגיעה ובאי כבוד לכותבים האחרים בפורום. זהו פורום משפחות של מתמודדים עם פגועי נפש ואנו משתפים כאן מנסיוננו, כל מי שיש לו משהו כנגד מוזמן לעשות זאת בצורה מכובדת ולא מתנגחת ומשתלחת. לתשומת ליבכם!!!

לולי90

New member
אתה צודק באחלט!!!

לאחרונה אני פשוט חוששת לכתוב מהפחד להפגע אחרי ש"יתנפלו" עלי כתגובה על משהו שיראו בדברים שכתבתי.כאן לא מקום לאנשים כאלה!!!כאן מדברים קודם כל בעדינות כי גם ככה אנחנו מספיק נפגענו וממשיכים להפגע מכל משאנחנו עוברים יום-יום!!!!!!!!!!!!!!!!!

ד קובי

New member
לולי יקירתי

את לא צריכה לחשוש לכתוב, אנחנו כולנו כאן איתך יקירתי והפורום שלנו הוא אותו הפורום. אף אחד כאן לא רשאי לשפוט אנחנו כאן לתמוך ולעזור ולומא את המילים החמות. יקירה כל עוד אני כאן אין איש שיעיז להשתלח ולהתנגח!!!

vanbob

New member
קובי אני מניח ש "הצד השני" הוא צורת ביטוי

מכיוון שמשפחות אמורות להיות בצד אחד

ד קובי

New member
vanbob הבנת הנקרא בבקשה...

בהודעתי המקורית כתבתי כך: אני מקבל דיעות שונות אך הן צריכות להכתב תוך רגישות והבנה של הצד השני! הצד השני כאמור מתייחס לדיעות שונות, הרי באות כאן דיעות לכאן ולכאן שהן שני צדדים. אז עדיין כל אחד בצד שלו מחזיק בדיעה כזו או אחרת צריך להתחשב בצד השני וברגישות של הדברים שהוא מעלה משמעו להתייחס לרגישות שבדיעה שלו!!! אני מאוד מקווה כי עכשיו זה ברור!! הרי לא התייחסתי כאן למשפחות בכלל !!

למעלה