כמה דיונים לשבת
מה שנראה מדבר אליכם תקחו ותגיבו ונראה לאיפה זה יילך...
1 איזה מילה או אולי תכונה באופי שלכם הכי שימושית אצלכם ביומיום?ולמה דווקא היא?
2 האם זה באמת כל כך חשוב שלכולם יהיה בעלי רישיון נהיגה היום?(הכוונה שלי היא לא למי שנוהגים)
3 מה אתם חושבים על המשכים לסרטים או ספרים?
4 איך אתם בוחרים להנציח דברים שקורים איתכם ואצלכם בחיים?(דרך צילום תמונות וסירטונים או כתיבה או איך...?)
5 איזה דבר הכי מאכזב/מעצבן/משמח/מרגש/מעציב אותכם ולמה דווקא זה?(אפשר גם לבחור רק 1 מאלה אם אתם רוצים)
6 מה אתם חושבים על כאלה שזורקים חיות לרחוב(כי"הצבע לא מתאים יותר לטפט/סלון/בית חדש")?
7 מה המקום הכי פחות צפוי לכם עד היום שמצאתם את עצמכם נמצאים בו?
8 האם אתם יכולים לעשות הרבה דברים בו זמנית או שכמה דברים ביחד מוציא אותכם מריכוז מהכל?
9 האם שאלו אותכם מתישהו שאלה שלא ידעתם את התשובה לזה?
10 האם יש יום בשבוע שבו אתם מרשים לעצמכם לעשות משהו 1(או יותר מזה)שבשאר הימים אתם לא עושים?
11 האם אתם ידידותים לסביבה?
טוב זהו לבינתיים אני הולכת לשים את הראש בפריזר לכמה רגעים כי אני רואה שיוצאים אדים כבר...
מה שנראה מדבר אליכם תקחו ותגיבו ונראה לאיפה זה יילך...
1 איזה מילה או אולי תכונה באופי שלכם הכי שימושית אצלכם ביומיום?ולמה דווקא היא?
2 האם זה באמת כל כך חשוב שלכולם יהיה בעלי רישיון נהיגה היום?(הכוונה שלי היא לא למי שנוהגים)
3 מה אתם חושבים על המשכים לסרטים או ספרים?
4 איך אתם בוחרים להנציח דברים שקורים איתכם ואצלכם בחיים?(דרך צילום תמונות וסירטונים או כתיבה או איך...?)
5 איזה דבר הכי מאכזב/מעצבן/משמח/מרגש/מעציב אותכם ולמה דווקא זה?(אפשר גם לבחור רק 1 מאלה אם אתם רוצים)
6 מה אתם חושבים על כאלה שזורקים חיות לרחוב(כי"הצבע לא מתאים יותר לטפט/סלון/בית חדש")?
7 מה המקום הכי פחות צפוי לכם עד היום שמצאתם את עצמכם נמצאים בו?
8 האם אתם יכולים לעשות הרבה דברים בו זמנית או שכמה דברים ביחד מוציא אותכם מריכוז מהכל?
9 האם שאלו אותכם מתישהו שאלה שלא ידעתם את התשובה לזה?
10 האם יש יום בשבוע שבו אתם מרשים לעצמכם לעשות משהו 1(או יותר מזה)שבשאר הימים אתם לא עושים?
11 האם אתם ידידותים לסביבה?
טוב זהו לבינתיים אני הולכת לשים את הראש בפריזר לכמה רגעים כי אני רואה שיוצאים אדים כבר...