כמה דיונים לשבת

purehoney

New member
כמה דיונים לשבת

מה שנראה מדבר אליכם תקחו ותגיבו ונראה לאיפה זה יילך...
1 איזה מילה או אולי תכונה באופי שלכם הכי שימושית אצלכם ביומיום?ולמה דווקא היא?
2 האם זה באמת כל כך חשוב שלכולם יהיה בעלי רישיון נהיגה היום?(הכוונה שלי היא לא למי שנוהגים)
3 מה אתם חושבים על המשכים לסרטים או ספרים?
4 איך אתם בוחרים להנציח דברים שקורים איתכם ואצלכם בחיים?(דרך צילום תמונות וסירטונים או כתיבה או איך...?)
5 איזה דבר הכי מאכזב/מעצבן/משמח/מרגש/מעציב אותכם ולמה דווקא זה?(אפשר גם לבחור רק 1 מאלה אם אתם רוצים)
6 מה אתם חושבים על כאלה שזורקים חיות לרחוב(כי"הצבע לא מתאים יותר לטפט/סלון/בית חדש")?
7 מה המקום הכי פחות צפוי לכם עד היום שמצאתם את עצמכם נמצאים בו?
8 האם אתם יכולים לעשות הרבה דברים בו זמנית או שכמה דברים ביחד מוציא אותכם מריכוז מהכל?
9 האם שאלו אותכם מתישהו שאלה שלא ידעתם את התשובה לזה?
10 האם יש יום בשבוע שבו אתם מרשים לעצמכם לעשות משהו 1(או יותר מזה)שבשאר הימים אתם לא עושים?
11 האם אתם ידידותים לסביבה?
טוב זהו לבינתיים אני הולכת לשים את הראש בפריזר לכמה רגעים כי אני רואה שיוצאים אדים כבר...

אתי 104

New member
דיונים לשבת

אהבתי מאוד את הנושאים, אני חושבת שיש המון מה לכתוב בכל נושא וטוב עשית זה מקור למחשבה.
יש כמה דברים שאני יכולה לענות או להשיב וגם לשתף .

1. תכונה חשובה אפילו היסטרית הייתי אומרת היא כמות האהבה שאני נותנת לסביבה שלי, משפחה, חברים וכמובן מקום העבודה שלי .

2. לגבי רישיון נהיגה , ולא לגבי הנוהגים היום, כן חובה אפילו, אני מתגוררת בישוב אומנם במרכז הארץ, אך קשה מאוד להתנייד
ללא אוטו ובטח ללא רישיון. כיום זה אחד הדברים החשובים שצריך לעשות. ויתרה מזו אני חושבת שזו גם אחריות ובגרות של הנוהג
ברכב. התחשבות לזולת ולסובבים אותו.

טוב אני חייבת לעצור ההמשך יבוא אני בדרך לסרט

יפה ומעניין מאוד כן ירבו נושאים כאלה

הדסהש1

New member
אני החזרנו את הרשיונות בגלל בריאות לקויה...

והיום לנהוג בכבישים זאת סכנת נפשות...מסתדרים עם תחבורה ציבורית
העזרה שאנו נותנים לנכדינו זה נןתן כוחות להמשך החיים...
המשך של סרטים אנני מתחילה כלל לראות...
מקומות שהייתי שם ולא אחזור.מצריים.סיני וירדן...היו טיולים נהדרים אבל דיי...

purehoney

New member
רק בריאות
הכי חשוב...

גם לעזור בין משפחה זה חשוב לא פחות

purehoney

New member
שמתי לב שאת היחידה פה שענית על השאלה הראשונה

עם תכונה שנראה שהולכת ומתמעטת כי תמיד כל כך עסוקים גם בדברים הכי קטנים לא תמיד מצליחים להסיח את הדעת ממה שבאמת צריך וחשוב...ככה זה לפחות נראה לי
מחכה להמשך התשובות שלך כי סקרנת...(מקווה שנהנית בסרט)

אהבתי את סעיף 1 שלך

אנחנו לא שמים לב לתכונות הדומיננטיות האלו וחושבים שכל העולם לוקה בהן וזה לא ממש ככה.

וואו כמה חומר למחשבה יש כאן

אני אתחיל ונראה אם אספיק לענות על הכל...

1. באופן ספונטני ודי אסוציאטיבי, יש כמה מילים שמלוות אותי במשך היום. אחת היא "שיעזור לי אלוהים" כל אימת שאני נתקלת בתופעה שאני לא יכולה להתמודד איתה, כמו טיפשות של אנשים או עקשנות בלתי נסבלת של אנשים. כלומר, זאת מילה שימושית במשך היום במיוחד כשכואב לי משהו ולא בא לי לקחת משכך כאבים. המילה השנייה השגורה בפי היא "סבבה" או טוב וכזה. במיוחד המילה "כזה" מאוד שימושית אצלי כשאני מבקשת שיביאו לי משהו מהארון ואני לא ממש מגדירה את מה שאני רוצה ומסתפקת במשפטים סתומים כמו "תביא לי בבקשה את הזה מהארון למעלה"

2. רשיון נהיגה. חשוב ביותר. אני מרגישה כמו נכה בלי רגליים רק בגלל העובדה שאין לי רישיון נהיגה. האוטו נמצא בחניה ואני מזמינה מוניות כל פעם שאני צריכה להגיע לעיר. אני תלויה באיש שלי או בילדים שיקפיצו אותי לפה ולשם. זה לא לעניין וזאת פשוט תעודת עניות מבחינתי או פשוט אות קלון

3. אני לא אוהבת המשכים לספרים ולסרטים. ברוב המקרים ההמשך של הספר או הסרט נופלים מהחלק הראשון. לעיתים נדירות החלק השני או השלישי עולים על הראשון כמו במקרה של "הסנדק" אבל יכול להיות שיש פה ושם כמה המשכים טובים, אבל אני לא מכירה או לא זוכרת.

4. ההנצחה אצלי היא דרך כתיבה. זאת הדרך שלי.

5. הדבר שיכול הכי הכי לעצבן אותי בחיי היום יום, היא העובדה ששמתי את עיני על איזה שהוא מעדן במקרר ואני מוצאת שמישהו אכל אותו דקה לפניי. זה יכול לתסכל אותי עד דמעות. או נניח שהשארתי לי איזו מנה אחרונה של במיה טעימה
ואני מפנטזת עליה איך אני אוכלת אותה עם לחם טרי טרי ואני מגלה שהיא כבר נאכלה יום קודם ע"י האיש שלי שלצורך הפרוטוקול לא ממש אוהב במיה
ולמה זה מעצבן אותי? אין לי תשובה על זה.

(טוב, על המשך הנושאים אני אענה אחר כך)

אני רק שאלה .. לא צריך להזמין תור דר.

אין כבר מספיק מילים בעברית ?
" באופן ספונטני ודי אסוציאטיבי,"
אני גם הולך לשים את הראש בפריזר .

purehoney

New member
על 1 הזכרת לי פתאום משהו...

שיש אנשים שמשתמשים במילה זאתי(או הזאתי)...בדר"כ או שלא זוכרים או לא יודעים את השם או שבכלל זה בגלל שלא סובלים משהו...לא?
טוב אני רואה שאת וכולם על השאלה בקשר לרכב ורישיון נהיגה כולם ענו פחות או יותר אותו דבר...כנראה אני היחידה פה שיוצאת דופן

ועל ה5 שלך...אולי זה מעצבן אותך כי זה מראה איזה חוסר התחשבות(רק תהיה שלי)

זה הולך ככה

1.אצל אנשי הסמול הסנובים..כזה כזה כזה כאילו .....זה מחליף את היעני של פעם...יש גם .. כאילו דהההה..
2.יש הרבה בחורות שיפסלו על הסף בחור נחמד אבל נטול רשיון.
3.בדרך כלל לא מוצלח. כמו ההמשכים של אסקימו לימון ועוד.
4.בדרך כלל איני חסיד הנצחות
5.חברים בוגדים שקרנים
6.פשע חמור.צער בעלי חיים..גם מלחמת שוורים בספרד זה לא יותר טוב
7.כלא צבאי=בית ספר של החיים
8.בדרך כלל גברים חלשים בתחום הזה..נשים טובות
9.הרבה פעמים
10.סופ"ש
11.זה צריך לשאול את הסביבה

אחלה שאלות .. איזה כייף

בדרך כלל שיש כוויה שמים את האיבר בפריזר

שרוני68

New member
מוטי, לגבי סעיף 1: אין קשר לשמאל...

יצא לך לשמוע בני נוער בזמן האחרון? המילה "כזה" שולטת.
או בשפתם: שולתתתתתתת!!!!!!!

purehoney

New member
ב1 לא שאלתי על אחרים שאלתי על מי שנמצא פה

ולא מה שאתה שומע או רואה אצל אחרים אלא ממך...
התשובה שלך ל2 אני מצטערת לא הבנתי מה קשור בכלל...
בקשר ל5...חשבתי שתכתוב גם על דיקטטורה כחלק מדברים שמעצבנים אותך

6 עד כמה שידוע לי אנחנו במדינת ישראל לא בספרד...ואנשים לפחות רובם אני חושבת לא מגדלים שוורים כחיות בית(שהתעללות בחיות בכלל זה דבר גרוע אבל זה זה משהו אחר לא שייך לשאלה שלי הפעם)

Aronsona

New member
המון נושאים אבל אני אנסה

1. דמוקרטיה - זו מילה שאני משתמש איתה המון, בעיקר בוויכוחים\דיונים\שיחות שנראה שלא יגיעו לאף מקום.
2. אין לי ספק שזהו הכרח שאי אפשר בלעדיו.
3. אין לי דעה נחרצת, אכן רוב ספרי\סרטי ההמשך כבר פחות טובים.
4. צילומים היא הדרך המועדפת. בוודאי בבית שיש בו צלם מקצועי.
5. מעצבן - עקשנות סתמית\ רוע לב.
6. מנוולים. הלוואי ואפשר לעשות משהו בעניין. בהולנד, צרפת וגרמניה, היו משפחות שיוצאות לחופשת קיץ ארוכה ובדרך משאירים את הכלב באיזה יער שיסתדר, הוקמו שם סיירות של המדינה שמסתובבות באופן קבוע בכבישים הללו וכאשר רואות איזו חיית מחמד מבוהלת, אוספות אותה ועל פי הצ'יפ בצוואר מגיעות למשפחה והקנס יכול להגיע ל-5000 יורו. גם בארץ, על פי החוק לכל כלב חייב להיות צ'יפ זיהוי בצוואר ואולי אפשר לנצל את זה.
7. ?
8. עובד קשה מאד על חלוקת קשב ולפעמים זה מצליח לי.
9. בוודאי - פרופ. הדני, שהיה אחד המומחים הגדולים בעולם לאנטומולוגיה, והיה לי העונג לעבוד אתו כמה שנים, היה אומר תמיד: "לא יעזור כלום, בסוף נמות טיפשים וככל שאנחנו יודעים יותר, אנחנו מבינים כמה עוד חסר לנו".
10. ?
11. עושה מאמץ בכמה נושאים.

purehoney

New member
דמוקרטיה..אתה רק משתמש במילה הזאת

או גם מרגיש את זה?
את 7 ו10 לא הבנת או מה..?

Aronsona

New member
מרגיש בהחלט. מוטיב חשוב ביותר בעיני

ל- 7 ו-10 לא היה לי מה לכתוב

טוב תשובות:

תכונה:אכפתיות.
לגבי רישיון נהיגה יש כאלה עם רשיון שגם ככה לא יודעים לנהוג אז למה להוסיף עוד?
בד"כ למעט מקרים מסויימים ההמשכים מסתכמים בנפילה.
מנציח בפייסבוק אבל מעט מאוד.זה לא מעניין אף אחד לאן הלכתי בכל רגע נתון ומה אכלתי,או איזה פרצוף הילדה שלי עשתה.
מאכזב אותי ציפיות מאנשים.
את אלה שזורקים חיות לרחוב,צריך לזרוק לרחוב!
המקום הכי צפוי?לא עולה לי כרגע בראש.
משתדל לעשות כמה דברים באותו זמן,למשל בעבודה שלי..
כל אחד היה בסיטואציה בחיים בה לא ידע לענות על שאלה.
תשובה ל10 זה בעבודה.
ידידותי לסביבה?אם אני ממחזר?אז כן.

האדים הפסיקו?

purehoney

New member
מהסוף להתחלה...אתם ידידותים לסביבה

לא רק בלמחזר אשפה או משהו כזה...דוגמה אם אתם משתמשים בכל מיני דברים כאלה שלא נוסו על בע"ח?
אז אולי לא כדאי תמיד לצפות ליותר מדי מאנשים(בלי להכליל את כולם אבל עדיין)..?
על המשכים לספרים/סרטים...יש מעטים שכן הצליחו בעיניך..כמו מה?
ועל רישיון נהיגה...האמת שזה נכון

עידכון 5

מעצבן אותי כל מרצפות הקרימקה של היום.תופסות סתם כתמים בטירוף .. אפילו מרגל של כסא וכו.
20 על 20 הלבנות של פעם יותר טובות.

למעלה