כמה דברים

כמה דברים

1. חשוב מכל כל הכבוד לכל שחקני הפועל תל אביב על המאמץ הענק ושלא נשברו עד הדקה ה-95! ופה יותר מתאים המשפט "כדורגל משחקים 95 דקות כי אם היו משחקים 90 לא היינו באירופה עכשיו..! 2. תודה לשוםט הסקוטלנדי שהיה אחד מהיחדים שלא היו אנטישמים בני **** (אני לא יודע אם מותר לקלל כאן זו הודעה ראשונה שלי) 3. תודה לגרשון על השער העצמי המרגש ושנתן לנו להחליף את השיר "שמעון אתה גדול בסן סירו נגד מילאן נתת גול!" ל- "שמעון אתה גדול בבוקרשט נגד דינמו נתת גול! איזה גול!" 4. מידע על הקבוצה שמשחקת מול הפועל זה שיש לה באמת מאמן מצוין ושהיא עונה שעברה הגיע לשיא ההיסטוריה שלה כשסיימה שלישית בליגה האוקראינית אחרי דינמו קייב ועוד אחת מוכרת ששחכתי את שמה כרגע.. 5. הליגה.. עד עכשיו הכל קרה לפמי שהפועל הייתה צריכה שיקרה נתניה הביסה את חיפה כפר סבא את הפועל פתח תקוה וכל שאר קבוצות התחתית עם אשדוד 1 - הרצליה 0 ו0-0 של הכח עמידר נגד מכבי פתח תקוה עכשיו רק צריכים היום תיקו של בית"ר ומכבי ושהפועל לא תפשל מול בני יהודה שהביטחון שלהם שואף לאפס אחרי שחטפו מסופיה בלוגרית 6-0 בכללי... עד כאן אני הייתי היום.. תגיבו להודעה הזאת שימו לב שאני רק בן 12 ואני כבר שרוף הפועל תל אביב ותמיד אבל תמיד תזכרו: תל אביב עיר אדומה! יאללה הפועל!

the red king

New member
כל הכבוד על זה שאתה שרוף על הפועל!

בקשר ל-2: נכון מאוד הוא באמת היה אחד השופטים היחידים שאני זוכר ששפטו קבוצות ישראליות שלא היו אנטישמים. 3: תיקון קטן זה היה בסופיה משחק "בית" ולא בבוקרשט. 4: ההישג הכי גדול בהסטוריה שלה זה שהיא סיימה מקום שני באליפות ברה"מ לפני בערך 25 שנה. ה"עוד אחת" זו שחטיור דונייצק והיא זו שזכתה באליפות ולא דינמו קייב שתפסה רק את המקום השני.

נכון..

אתה צודק באמת שחכתי את השם לרגע... והשיר שונה ל: שמעון אתה גדול בסופיה נגד דינמו נתת גול! איזה גול! ובכל זאת הפועל יכולה רוצה וצריכה לעבור את הקבוצה הזו.. כי הפועל הרבה יותר חזקה עם הרבה יותר כשרונית ובעלת הרבה יותר ביטחון עצמי אחרי הניצחון הגדול על דומז'אלה.. והיום בית"ר הזאתי ניצחה את מכבי 2-1 מה שהיה לא טוב כל כך להפועל כי היינו צריכים תיקו אבל לא נורא אם הפועל לא יפשלו נביס את בני יהודה מחר.. ומחזור הבא בעוד שבועיים נראה לבית"ר איך עושים את זה בסגנון האדום!

the red king

New member
אף פעם אל תגיד סתם "נביס" ככה בטבעי

יות. זב גם פתיחת פה לשטן וגם סתם יהירות לא כל כך מוצדקת. בני יהודה זה לא הכח ר"ג ולא צפרירים אילת. בקשר לצ'רנומורץ אתה שוב לא מדייק - הפועל לא הרבה יותר טובה מהם ואני לא בטוח שהיא הרבה יותר כשרונית מהם. מה שכן זה שאחרי הניצחון על הסלובנים יש להפועל הרבה ביטחון עצמי (שאני מקווה שלא יהרס מול התקוואים).

למעלה